Bruxell zabranio hrvatskom Batustanu otvaranje koridora za izbjeglice
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bruxell zabranio hrvatskom Batustanu otvaranje koridora za izbjeglice
Nije tesko izracunati. Koliko je zaglavilo u Grckoj?? Koliko u Makedoniji?? Koliko u Srbiji??? Nitko nece da ostane tamo. Dakle 1+1=2.2+2=4 itd........Zatvori li se Slovenija a hoce(mora)... I jedna zlica vegete. Ti jadni ljudi jednostavno nemaju kud. Znaci naprijed.
abraham- Posts : 14666
2014-04-14
ja sam smislio, tebe i slicne mobiliziram i uputim u susret mujagama.Ljubavi vam ne nedostaje pa ce sve biti u redu:)epikur37 wrote:Pa racunam da ce dnevni priljev biti cirka tisucu. Ako se sranje nastavi i freedom fighteri buju napredovali to ce se jos vise uvecati. A ti i yoda morate nesto poduzeti, evo on ce kao kapitalist okrenuti neki business a ti smisli nadzor i logistiku te integraciju azilanata u drustvo :)
dijagram-
2015-08-09
"Orban opet najavio ogradu na hrvatskoj granici, ozlijeđeno 2 djece i 20 policajaca" Naslov iz vecernjaka. Kako tumaciti. Majku im jebem, povrijedili dvoje djece. Puj djubradi ugarska. Cekaj, cekaj malo. Tko povrijedi dvadeset policajaca?? Samoravanje, povrede celjusti jer su zijevali od dosade??? Dno , dna. Staljinizam u 21-vom stoljecu. Jebi te me u mozak. ooooo to hocu, tooo to mi raditeeee. Neee djecuuuuuu.
2014-04-14
To dwoje djeće je powrijeđeno jer su ih njihowi očewi bacali preko ograde
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa majku nam jebem, hrvatski ljudi gladni i poniženi. Dici kruli želudac, a oni primaju ove.
Za kraj, jebo nam bog mater i europi i njemačkoj.
Za kraj, jebo nam bog mater i europi i njemačkoj.
Mađarske vlasti su saopštile da je u sukobima tamošnje policije i izbeglica danas na graničnom prelazu Horgoš 2 "povređeno 20 policajaca i dvoje dece, koje su roditelji bacili preko ograde na mađarsku teritoriju", prenosi mađarski portal "Napi".
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/591206/Madjarska-vlada-Povredjeno-dvoje-dece-i-20-policajaca
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/591206/Madjarska-vlada-Povredjeno-dvoje-dece-i-20-policajaca
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ha ha i meni upalo u oko... nije korektno pisati o mirnim prosvjednicima da su divljali na granici.abraham wrote: ozlijeđeno 2 djece i 20 policajaca
A neki čak nisu ni očevi. Evo na live streamu sam vidjela kad su jednoj nesretnici otrgli dijete iz ruke. I to malo žena i djece teroriziraju, jer drugačije ne znaju s njima. Tak buju sutra na cesti se ponašali prema Hrvatima. To je valjda Ostojićev planRayMabus wrote:To dwoje djeće je powrijeđeno jer su ih njihowi očewi bacali preko ograde
Guest- Guest
to neki pustinjski zakon , baciš dijete preko ograde i automatski je tuđa briga?RayMabus wrote:Mađarske vlasti su saopštile da je u sukobima tamošnje policije i izbeglica danas na graničnom prelazu Horgoš 2 "povređeno 20 policajaca i dvoje dece, koje su roditelji bacili preko ograde na mađarsku teritoriju", prenosi mađarski portal "Napi".
n_razbojnik-
2014-04-14
Bome moram se složiti, čuo sam neke priče da i oporba djeluje izbezumljeno i laprda idiotarije ( bez zajebancije) o smješatju izbjeglica u blizini bosanske granice( mjesto slično kao maoča), ono mogu im odma dati i puške i streljivo i exploziv da ljudi ne gube vrijeme i novac na te sitnice. Prika moj idiotluk par excellence, samo u DNRH i nigdje više.abraham wrote:cemu panika, jedan od Ostojica je reko da ce primiti svih 3000 sta dodju u DNRH. Jest da je to bilo danas izmedju 19-19 28 sati ali nema veze. Pravimo se blesavi. Rijetko tupava vlast. Nista bolja nije ni druga opcija. Apsolutno nesnalazenje. Ne postojanje nikakove taktike. Neznanje.tre911 wrote:Zoka je budala bez muda. Da ima muda istog bi trena zatvorio granice i digao vojsku da osigura granicu sa BiH. Jasno je da EU neće primiti toliko broj isilovaca-ratno i radno sposobnih muškaraca(neka brane svoju zemlju a ne srati drugima o ugroženosti i sliĆna palamuđenja) jer će zasigurno debel broj njih ostati u RH ako uđu kao što je to slučaj i sa srbijom. Dakle ne dozvoliti budućim teroristima ni pod koju cijenu ulazak u RH, eventualno onoliko broj koliko je broj spreman preuzeti njemačka i sl. i to potvrđeno na papiru. ne smije se dozvoliti da čekaju u RH kao mjestu gdje će čekati Godoa.
Guest- Guest
prije toga, prika, na samu najavu zatvaranja granica na zapadu(već je to učinjeno) zatvoriti granice i postavljati žicu bez jebemti, dignuti vojsku i rezervni sastav nema tica da prođe.abraham wrote:Nema sile niti nekog kurcenja. Vlada treba samo reci da se kontrole poostravaju onoga trena kada Slovenija uradi isto. Nema tu nista personalno ili tako sto. Cista logika i racunica. Ista mjerila i procedure za ravnopravne clanice EU ili???
Guest- Guest
Od danas kreće biznis u istočnoj Slavoniji! Tko ima grama pameti, pokupit će brojne eure na ovoj sirotinji.
Guest- Guest
zašto četničku? zar nisu tu četnici da nas brane od islamista i ostalih zapadnoliberalnoameričkonjemačkihvatikanskih vekovnih neprijatelja?epikur37 wrote:Uci ce ih tisucu do ponoci,nadiru preko Dunava majku im cetnicku :)
Guest- Guest
ma jok, srbiju treba pitati, oni najbolje znaju kako sjebati susjede.epikur37 wrote:Treba pitati Ameriku sta da sad radimo,oni uvijek znaju...
Guest- Guest
Epi će sa braćom srbima djeliti letke sa minsko sumnjivim područjima da se slučajno koji mujage ne ozljedi pa da nedaj Bože mora ostati u srbiji! sve to u RH treba pod hitno da jadna srbija koja je primila isilovce bez evidencije slučajno ne mora nebi patila i stradala!!dijagram wrote:ja sam smislio, tebe i slicne mobiliziram i uputim u susret mujagama.Ljubavi vam ne nedostaje pa ce sve biti u redu:)epikur37 wrote:Pa racunam da ce dnevni priljev biti cirka tisucu. Ako se sranje nastavi i freedom fighteri buju napredovali to ce se jos vise uvecati. A ti i yoda morate nesto poduzeti, evo on ce kao kapitalist okrenuti neki business a ti smisli nadzor i logistiku te integraciju azilanata u drustvo :)
Guest- Guest
Ae, djeca razbucala dvadeset policajaca. očito da će morati mađaru udesetorostručit ljudsvo kad ih djeca rasture ko zvečku. Doduše ima ona-što zna djete što je dvadeset policajaca.RayMabus wrote:Mađarske vlasti su saopštile da je u sukobima tamošnje policije i izbeglica danas na graničnom prelazu Horgoš 2 "povređeno 20 policajaca i dvoje dece, koje su roditelji bacili preko ograde na mađarsku teritoriju", prenosi mađarski portal "Napi".
Guest- Guest
Epikuru je glavno da se talasa.tre911 wrote:Epi će sa braćom srbima djeliti letke sa minsko sumnjivim područjima da se slučajno koji mujage ne ozljedi pa da nedaj Bože mora ostati u srbiji! sve to u RH treba pod hitno da jadna srbija koja je primila isilovce bez evidencije slučajno ne mora nebi patila i stradala!!dijagram wrote:ja sam smislio, tebe i slicne mobiliziram i uputim u susret mujagama.Ljubavi vam ne nedostaje pa ce sve biti u redu:)epikur37 wrote:Pa racunam da ce dnevni priljev biti cirka tisucu. Ako se sranje nastavi i freedom fighteri buju napredovali to ce se jos vise uvecati. A ti i yoda morate nesto poduzeti, evo on ce kao kapitalist okrenuti neki business a ti smisli nadzor i logistiku te integraciju azilanata u drustvo :)
Guest- Guest
Kladim se da je otvorio i bocu šampanjca, no kako će se sad republika smrdska odcjepiti ako isilovci navale u nju a bome treba pomoći bratskoj srbiji i rasteretiti je od stotine tisuća izbjeglica :))Fénix wrote:Epikuru je glavno da se talasa.tre911 wrote:Epi će sa braćom srbima djeliti letke sa minsko sumnjivim područjima da se slučajno koji mujage ne ozljedi pa da nedaj Bože mora ostati u srbiji! sve to u RH treba pod hitno da jadna srbija koja je primila isilovce bez evidencije slučajno ne mora nebi patila i stradala!!dijagram wrote:ja sam smislio, tebe i slicne mobiliziram i uputim u susret mujagama.Ljubavi vam ne nedostaje pa ce sve biti u redu:)epikur37 wrote:Pa racunam da ce dnevni priljev biti cirka tisucu. Ako se sranje nastavi i freedom fighteri buju napredovali to ce se jos vise uvecati. A ti i yoda morate nesto poduzeti, evo on ce kao kapitalist okrenuti neki business a ti smisli nadzor i logistiku te integraciju azilanata u drustvo :)
Guest- Guest
Ja sam demokrat, ja podržavam prava i odcijepljenje, kaj ne? Svi se trebamo odcijepiti. Ja sam no-fly zone izglasao u svojem radijusu. Te gusta o no, no me importa!tre911 wrote:Kladim se da je otvorio i bocu šampanjca, no kako će se sad republika smrdska odcjepiti ako isilovci navale u nju a bome treba pomoći bratskoj srbiji i rasteretiti je od stotine tisuća izbjeglica :))Fénix wrote:Epikuru je glavno da se talasa.tre911 wrote:Epi će sa braćom srbima djeliti letke sa minsko sumnjivim područjima da se slučajno koji mujage ne ozljedi pa da nedaj Bože mora ostati u srbiji! sve to u RH treba pod hitno da jadna srbija koja je primila isilovce bez evidencije slučajno ne mora nebi patila i stradala!!dijagram wrote:ja sam smislio, tebe i slicne mobiliziram i uputim u susret mujagama.Ljubavi vam ne nedostaje pa ce sve biti u redu:)epikur37 wrote:Pa racunam da ce dnevni priljev biti cirka tisucu. Ako se sranje nastavi i freedom fighteri buju napredovali to ce se jos vise uvecati. A ti i yoda morate nesto poduzeti, evo on ce kao kapitalist okrenuti neki business a ti smisli nadzor i logistiku te integraciju azilanata u drustvo :)
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» vijesti iz sanitarnog koridora
» crtica s one strane sanitarnog koridora
» Užas u Srbiji: usporen saobraćaj na pruzi koridora 10
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
» vijesti iz sanitarnog koridora
» crtica s one strane sanitarnog koridora
» Užas u Srbiji: usporen saobraćaj na pruzi koridora 10
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji