U Murskom Središću mijenjaju ime Ulice Tita u Ulicu Republike Hrvatske
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Murskom Središću mijenjaju ime Ulice Tita u Ulicu Republike Hrvatske
Olimpijske igre u genocidu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Od Teznog do Tokija, sama jama.Eroo wrote:Učinkovitiji su bili istarski, možda za to što je više kraška i ima puno više foibi...Gnječ wrote:Eroo wrote:Antifašizam je u Sloveniji nešto sasvim drugo od onoga šta ste vidili po bosanskim gudurama.Eva_ wrote:U deželi ne bu izmjena.
Ne šlepajte se...eventualno ga je kod vas bilo u Dalmaciji i Istri, ostalo nema veze sa antifašizom.
Šlepanje komunizma uz antifašizam jednostavno ne prolazi ...barem ne u našem zapadnom svijetu.
slovenski antifašisti su bili najučinkovitiji u pospremanju ustaša i belogardejaca.
Guest- Guest
dzango wrote:Iz ovoga treba da zaključimo da ti redovno pipaš i još plus udaraš Sori recke?Noor wrote:ponudi Sori pipanje, em joj taj materijal odgovara, em nikakav već dugo nije ni opipala, pa će biti sretna.dzango wrote:Ja ni nisam rekao da sam bolji. Materijal bi ipak trebala da opipaš da bi ga ocenila.Noor wrote:ni ti nisi bolji od Sorače...isti materijaldzango wrote:Zašto "Republike"? Zašto ne "Nezavisne države"
ne pada mi na pamet, tetka Četka se već nebrojeno puta sama ispovjedila, kao da to koga zanima.
al eto, zbog učestalog opetovanja ostaje u ušima..
Guest- Guest
kaje, bi i ti volila pipati? stani u red iza tetke Četke, nije džango cicija, viš da svako malo nudiEva_ wrote:dzango wrote:Iz ovoga treba da zaključimo da ti redovno pipaš i još plus udaraš Sori recke?Noor wrote:ponudi Sori pipanje, em joj taj materijal odgovara, em nikakav već dugo nije ni opipala, pa će biti sretna.dzango wrote:Ja ni nisam rekao da sam bolji. Materijal bi ipak trebala da opipaš da bi ga ocenila.Noor wrote:
ni ti nisi bolji od Sorače...isti materijal
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Sklonili su Tita, sad će nazivati ulice po ustašama"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Hrvata iz BIH protjeruju iz Hrvatske jer na fejsu slavi Tita i Chea
» Kraj Republike Hrvatske
» Sklonili su Tita, sad će nazivati ulice po ustašama"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Hrvata iz BIH protjeruju iz Hrvatske jer na fejsu slavi Tita i Chea
» Kraj Republike Hrvatske
Page 4 of 4