Pupovac spašava Tita
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pupovac spašava Tita
uhvaceni transkript razgovora bandic-hase
Hase:'bandicu jesi na vezi'
Bandic:'Valjda jesam..'
Hase:'sto se ceka sa trgom tamo ej jos naziv sa titovim imenom..'
Bandic:'Nije mi lako..'
Hase:'Koga briga..mene najmanje...necu titov trg ili te nema da te nema'
Bandic:'nemoj hase bolan..jedva sam uspio i ovaj mandat iskamciti..star sam,bolestan,dorh mi ej nad glavom i sad jos moram da ratujem sa ovim antifastima i iz subnora sa kojim sam do jucer jeo i pio..'
Hase:'Cujes li me ti..halo...halo..jesi ti svoj,..oces da ti nacrtam..sutra ne zelim vidjet trg sa titovim imenom..imas rok 24 sata ili nema mojih glasova pa se ti cesi a dorh se vec kesi..'
Bandic:'joj hase zatso tako?..sto sam ti ucinio?..nemoj majke ti...i tvoje i moje pokojne...i mamica se odreci..samo nemoj da me peru ovi iz saba,mesic'
Hase:'pusti mamica vec je on meni na spisku..nema vise razgovora..dajem ti 24 sata da uklonis ime titovo..ili idu novi izbori a tebi uskok kuca na vrata..'
Bandic:'hase bas si nekakav..dobro ucinit cu zbog vise sile...imas jos kakvu zelju'
hase:'iduce godine necu da vidim gej paradu u zagrebu...necu da te vidim sa pupovcem i tim drustvom a ima da im oduzmes i prostorije za njegove novine..zelim paradu postrojbi hos-a...i nemoj ali nemoj da mi se druzis sa josipovicem..a narocito mmamicem..ima da et nema..si razmel'
Bandic:'kuku meni sa kim ja varim kasu...'
Hase:'bandicu jesi na vezi'
Bandic:'Valjda jesam..'
Hase:'sto se ceka sa trgom tamo ej jos naziv sa titovim imenom..'
Bandic:'Nije mi lako..'
Hase:'Koga briga..mene najmanje...necu titov trg ili te nema da te nema'
Bandic:'nemoj hase bolan..jedva sam uspio i ovaj mandat iskamciti..star sam,bolestan,dorh mi ej nad glavom i sad jos moram da ratujem sa ovim antifastima i iz subnora sa kojim sam do jucer jeo i pio..'
Hase:'Cujes li me ti..halo...halo..jesi ti svoj,..oces da ti nacrtam..sutra ne zelim vidjet trg sa titovim imenom..imas rok 24 sata ili nema mojih glasova pa se ti cesi a dorh se vec kesi..'
Bandic:'joj hase zatso tako?..sto sam ti ucinio?..nemoj majke ti...i tvoje i moje pokojne...i mamica se odreci..samo nemoj da me peru ovi iz saba,mesic'
Hase:'pusti mamica vec je on meni na spisku..nema vise razgovora..dajem ti 24 sata da uklonis ime titovo..ili idu novi izbori a tebi uskok kuca na vrata..'
Bandic:'hase bas si nekakav..dobro ucinit cu zbog vise sile...imas jos kakvu zelju'
hase:'iduce godine necu da vidim gej paradu u zagrebu...necu da te vidim sa pupovcem i tim drustvom a ima da im oduzmes i prostorije za njegove novine..zelim paradu postrojbi hos-a...i nemoj ali nemoj da mi se druzis sa josipovicem..a narocito mmamicem..ima da et nema..si razmel'
Bandic:'kuku meni sa kim ja varim kasu...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nakon toga razgovor bandic-plenki
Bandic:'halo plenki jesi na vezi..'
Plenki:'bolje da nisam...'
Bandic:'zasto..?'
Plenki:'konju oces mi navalit na vrat onu hodajucu nevolju hasana ionako mi non stop puse za vratom'
Bandic:'Ja ba nevolja kao sto kazes...ali moram ga se rjesit lik nije normalan..jos malo ce traziti da stavim fes i slovo u na glavi..'
Plenki:'Boli me kurac samo da mene ne dira...ja bi ga i stavio samo da trazi...da ga se rijesim...nisam jos imao posla sa tkvim kao hase..'
Bandic:'Vala pravo kazes..ni ja...u grob ce nas otjerati..ako en u grob u remetinec..'
Plenki:'mene nece mene stiti juncker..'
bandic:'Ko junfer..'
Plenki:'budalo jedna juncker za tebe i mene gospodin juncker nije ti on konobar iz mrduse donje da se tako izrazavas...ja ima di pobjec od hase a ti nemas...tebe nece niko...ha..ha..HA'
Bandic:'halo plenki jesi na vezi..'
Plenki:'bolje da nisam...'
Bandic:'zasto..?'
Plenki:'konju oces mi navalit na vrat onu hodajucu nevolju hasana ionako mi non stop puse za vratom'
Bandic:'Ja ba nevolja kao sto kazes...ali moram ga se rjesit lik nije normalan..jos malo ce traziti da stavim fes i slovo u na glavi..'
Plenki:'Boli me kurac samo da mene ne dira...ja bi ga i stavio samo da trazi...da ga se rijesim...nisam jos imao posla sa tkvim kao hase..'
Bandic:'Vala pravo kazes..ni ja...u grob ce nas otjerati..ako en u grob u remetinec..'
Plenki:'mene nece mene stiti juncker..'
bandic:'Ko junfer..'
Plenki:'budalo jedna juncker za tebe i mene gospodin juncker nije ti on konobar iz mrduse donje da se tako izrazavas...ja ima di pobjec od hase a ti nemas...tebe nece niko...ha..ha..HA'
2015-09-08
Nevjerovatna je ta opcinjenost nekakvim Hasetom...
2016-11-17
govinda wrote:Nevjerovatna je ta opcinjenost nekakvim Hasetom...
To naši pravaši, naopse vucina...ono drže da ste im vi cvijeće i da ste najljući ustaše pa onda kad se pojavi Hasanče...odmah trepere od ushita.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
OSIPOVIĆ: Samo jedan čovjek može spriječiti preimenovanje Trga maršala, neka pokaže da nije sitni politički trgovac
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
boje ga se..lik sto god je naumio to je ostvario...a ne zanju kako da mu stave soli na rep...govinda wrote:Nevjerovatna je ta opcinjenost nekakvim Hasetom...
2015-09-08
NAjteze je Hrvate spasavati do njih samih i njihove samodestrukcije.Eva_ wrote:To su riječi. I opet bratstvo i jednistvo. Srbin spašava Hrvata od handžar divizije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
....sad sam siguran da ej tito hrvat ionak je vladao po sistemu..'boli me racku sto ce biti poslije mene'Ringo10 wrote:NAjteze je Hrvate spasavati do njih samih i njihove samodestrukcije.Eva_ wrote:To su riječi. I opet bratstvo i jednistvo. Srbin spašava Hrvata od handžar divizije.
2015-09-08
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Zagorci veliju, kad me ne bu, nek me jebu.vuksadinare wrote:....sad sam siguran da ej tito hrvat ionak je vladao po sistemu..'boli me racku sto ce biti poslije mene'Ringo10 wrote:NAjteze je Hrvate spasavati do njih samih i njihove samodestrukcije.Eva_ wrote:To su riječi. I opet bratstvo i jednistvo. Srbin spašava Hrvata od handžar divizije.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Opet četnici glume antifašiste...
darth_vader-
2014-04-17
sjeba ih ovaj kamenjarac
to ce mu tifusarska djecica zamjeriti do groba
to ce mu tifusarska djecica zamjeriti do groba
dijagram-
2015-08-09
Upravo to,,quid por quo'' Pupovac je stari švercer s buvljaka,iskamičit će on na uštrb Tita mnogo toga od Plenkja,jer zna da mu je ovo jedinstvena prilika za ušićarit nešto dobro za tako nešto bezvrijedno.To koliko će Plenky platiti za Tita,nebi nikad niti jedna ljeva vlada.Prigode beru jagode.vuksadinare wrote:'razfgovarat ce'...znaci ni's od toga... ..plenki ce hracnut mu jos koji milijuncic ili poziciju i pupi ce izjaviti u stilu karađica..'ne mozes sve dobiti..skinut ce plocu u jasenovcu pa onda moramo nesto i zrtvovat'
Riješit će se ploče u Jasenovcu,te dobit koji milionček,te svi sretni i zadovoljni.
S druge strane,ako povuče podršku u saboru,onda umjesto njega uskače Hassan i Bruna samo da bi Plenky makao Tileta,kako god okreneš,Tito je dobra moneta za podkusurivanje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
epikur37 wrote:Ako se ne promijeni pada zagrebačka vlast ako se promijeni pada hrvatska!!!...
I jedno i drugo poželjno.
Međutim neće biti ništa. Netko će mamlazu dati par tisuća kuna više da šuti i tjedan dana odmora na Jadranu na račun države i pojeo vuk magare.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ spašava samo koalicija s SDP-om
» Samo Srbin HDZ spašava
» Rusija spašava Njemačku
» Slobodanka spasava 'Daru'
» Karamarko preko MOL-a i iNA-e spašava dr. Ivu Sanadera
» Samo Srbin HDZ spašava
» Rusija spašava Njemačku
» Slobodanka spasava 'Daru'
» Karamarko preko MOL-a i iNA-e spašava dr. Ivu Sanadera