Mustafa Cerić i Bošnjaci prijete linčom novinaru VL-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mustafa Cerić i Bošnjaci prijete linčom novinaru VL-a
Ne znam za koga radi Hassan Haidar Diab, ali znam da Hassan ne zna o čemu priča i najbolje bi bilo da nas poštedi svojih srpsko-hrvatskih udbaških subverzija… Ima li neko da kaže Hassanu da nas ostavi na miru… Da mu kaže da on ništa ne razumije… Njegova tumačenja stanja u Bosni su u najmanju ruku smiješna… To što se predstavlja da je musliman lažni novinar Hassan nema pravo da pljuje po islamu i muslimanima u Bosni
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/hassan-haidar-diab-bih-islamski-radikalizam-terorizam-1178512 - m.vecernji.hr
E jes mu zaprijetio :)
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/hassan-haidar-diab-bih-islamski-radikalizam-terorizam-1178512 - m.vecernji.hr
E jes mu zaprijetio :)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
BH muslimani pripadaju hanefijskom mezhebu i to je islamsko učenje koje promovira toleranciju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja samo znam da je nas hodza, kad je cuo da u Saudiji zene ne smiju voziti auto, rekao: Ja budala... :))))
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mustafa Cerić : TVORAC TERORISTIČKE MREŽE:
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
» Ljevicarske udruge uhvatila prpa:'Prijete nam lincom jer se u doba krize igramo skrivaca'
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
» Ljevicarske udruge uhvatila prpa:'Prijete nam lincom jer se u doba krize igramo skrivaca'
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
Page 2 of 2