dan drzavnosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: dan drzavnosti
jasambrend wrote:Debo...zakamuflirana orjuna... dobro da si se izdao, sad su nam sumnjivi svi koji obise zastavu, a da nije pir il' novorođeno muško...
ako zelim bit subverzivan obisin naopako pa pozdravljam s faljen iss
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
Trinity-
2014-04-17
Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
U i na kući mojih NIKADA nije bila jugoslavenska i zastava SKJ.
Trinity-
2014-04-17
mogla je biti Jugo,ali u slucaju rapublickog blagdna,onda je bila Hrvatska...a nije bila zabranjena niti hrvatska himna..Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
i nadalje,i kad su bile izvjesene Jugo zastave,ne govori li ti to nesto?
Guest- Guest
Na zgradama. Recimo u Rijeci je svaka zgrada imala metalni nosač sa 3 cijevi i tu se o praznicima isticalo te barjake.Triny wrote:Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
Kao i po stupovima za rasvjetu gdje su bile zastavice manjih dimenzija. U centrima mjesta isto. Tri jarbola za tri zastave. Ponegdje i više. Tako se u Rijeci još isticala i talijanska sa petokrakom,a u Kninu ili Obrovcu i srpska.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tako je,.na svakoj je bilo...tvoja kuca nije mjerilo..Triny wrote:Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
Guest- Guest
Kod menea,a to nije neko seoce,nego nekad 20k duša,koliko sam kao klinac vidio,svaka kuca je ,dakle kuca ne zgrada,izvjesivala i Hrvasku i Jugo zastavu..tko je koju imao...nije bilo progona za to,a mrvicu je bilo onih koji nisu jebali 5% nista..uglavnom,debela vecina je izvjesivala zastavu RH
Guest- Guest
sretan dan tko slavi.. ovdje u STu danas nema nikakve proslave.. skoro pa je špica turističke sezone, žestoki je radni dan, sa druge strane uhljebi u gradu Splitu nisu ništa organizirali tako da dobro
iskreno većina ljudi niti ne zna da je dan državnosti
iskreno većina ljudi niti ne zna da je dan državnosti
Guest- Guest
Što ga lupetaš. Bilo je na državnim ustanovama, ali na svakoj kući sigurno nije bilo.pismejker wrote:tako je,.na svakoj je bilo...tvoja kuca nije mjerilo..Triny wrote:Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.pismejker wrote:Pa u vrijeme Juge,na svakoj kuci je bila izvjesena zastava Hrvatske,kad je bio neki praznik...tesko si mogao vidjeti neku kucu bez zastave...
Bar ne u mom selu. Tvoje je već druga priča očito.
Trinity-
2014-04-17
Kakogod,u vrijeme Tite i deset godina poslije,moje je mjesto brojalo 20k duša...zadnje brojanje,prije koji mjesec..samo trecina tog broja..
Guest- Guest
Tvoje selo...pa vi ste Madjari podrijetlom..Triny wrote:Što ga lupetaš. Bilo je na državnim ustanovama, ali na svakoj kući sigurno nije bilo.pismejker wrote:tako je,.na svakoj je bilo...tvoja kuca nije mjerilo..Triny wrote:Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.Triny wrote:
Svašta. Ako je za praznik bila obješena zastava bila je jugoslavenska. I teško na hrvatskoj kući.
Moje selo nije selo,nego lijep urbani gradic,i da..bilo je na svakom,a ljudi su tocno znali kad je praznik..nekoliko velikih datuma i to je to..slavilo se,rostiljalo..
Guest- Guest
Pljusak rastjerao uzvanike s Kolindinog prijema povodom Dana državnosti
neprocjenjivo. ode 100 tisuća eura garderobe u pičku materinu
Ma što nije puklo par munja u te šatore i spasilo rvacku. Jebo te, koji bi dobar prizor bio gledati sve te gadove i smradove tako spržene
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-pljusak-rastjerao-uzvanike-s-kolindinog-prijema-povodom-dana-drzavnosti/978988.aspx
Ma što nije puklo par munja u te šatore i spasilo rvacku. Jebo te, koji bi dobar prizor bio gledati sve te gadove i smradove tako spržene
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-pljusak-rastjerao-uzvanike-s-kolindinog-prijema-povodom-dana-drzavnosti/978988.aspx
Guest- Guest
Ako smo na granici s Mađarskom onda smo Mađari.pismejker wrote:Tvoje selo...pa vi ste Madjari podrijetlom..Triny wrote:Što ga lupetaš. Bilo je na državnim ustanovama, ali na svakoj kući sigurno nije bilo.pismejker wrote:tako je,.na svakoj je bilo...tvoja kuca nije mjerilo..Triny wrote:Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.jastreb wrote:
Bile su izvješene tri zastave. Jugoslavenska,republička i SKJ.
Moje selo nije selo,nego lijep urbani gradic,i da..bilo je na svakom,a ljudi su tocno znali kad je praznik..nekoliko velikih datuma i to je to..slavilo se,rostiljalo..
I mi smo jako dobro znali koji je "praznik" i baš zato nismo slavili.
Trinity-
2014-04-17
I ona novinarka, ne znam na kojem dnevniku, našla najpijanijeg kojeg će intervjuirati.Gnječ wrote:Pljusak rastjerao uzvanike s Kolindinog prijema povodom Dana državnosti
Trinity-
2014-04-17
u sustini,ovo ti je kompliment.. ..Madjari su dobri ljudi...a tvoje podrucje je nekad bilo Madjarsko,dok nisu izgubili nakon ww2,jer su bili na strani fasista,kao i velika podrucja u Rumuniji..vi ste ostali citavi,zahvaljujuci Titu...Triny wrote:Ako smo na granici s Mađarskom onda smo Mađari.pismejker wrote:Tvoje selo...pa vi ste Madjari podrijetlom..Triny wrote:Što ga lupetaš. Bilo je na državnim ustanovama, ali na svakoj kući sigurno nije bilo.pismejker wrote:tako je,.na svakoj je bilo...tvoja kuca nije mjerilo..Triny wrote:
Di to? Na svakoj kući? Ajd ne pričajte gluposti.
I mi smo jako dobro znali koji je "praznik" i baš zato nismo slavili.
Guest- Guest
a tvoje podrucje je nekad bilo Madjarsko,dok nisu izgubili nakon ww2,
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:I ona novinarka, ne znam na kojem dnevniku, našla najpijanijeg kojeg će intervjuirati.Gnječ wrote:Pljusak rastjerao uzvanike s Kolindinog prijema povodom Dana državnosti
nisam gledao. Šeksa? dobro da se nisu bacali i valjali po blatu ko krmci i lijepili slije Kolinde na čelo.
Last edited by Gnječ on 25/6/2017, 20:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
sve do save..otklopi okice Curice....Triny wrote:a tvoje podrucje je nekad bilo Madjarsko,dok nisu izgubili nakon ww2,
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2