36. obljetnica ukazanja: U Međugorje stiže više desetaka tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 36. obljetnica ukazanja: U Međugorje stiže više desetaka tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta
Odlicna..ne znam zasto nije zazivila...svidja mi se enviromental damage..dakle,uletis u neki zaklon ili kucu,i ne mos do besvijesti se skrivati i zastititi..,meci granate,rakete ,polako unistavaju skloniste..ja bio zaglavio u jednoj kutji,a talibani sa svih strana razvalili..My Brother Billo wrote:Medal of Honor
Guest- Guest
Re: 36. obljetnica ukazanja: U Međugorje stiže više desetaka tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta
vidjeh neku igricu gdje su svi rodovi vojske u igri,mornarica,avijacija,kopnene trupe,moram saznati kako se zove igricapismejker wrote:Odlicna..ne znam zasto nije zazivila...svidja mi se enviromental damage..dakle,uletis u neki zaklon ili kucu,i ne mos do besvijesti se skrivati i zastititi..,meci granate,rakete ,polako unistavaju skloniste..ja bio zaglavio u jednoj kutji,a talibani sa svih strana razvalili..My Brother Billo wrote:Medal of Honor
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
jesi igro kad War Games?
2017-04-17
nije losa igrica doduse za pley station 1,malo zastarjelo,ali ono humans against machines a moze i obrnuto,u igri su tenkovi,helici,avioni itd,obozavao sma neko malo vozilo koje ostavi neki dim kao signal za air strike
2017-04-17
battlefield 3 i 4 imas sve to sa grafikom koja otkida..sve vozis..realni uvjeti u fajtu..metak dva i nema te vise..moras seiz raja ponovno logirati...
Guest- Guest
imas mrezne mape,pa se priukljucis ekipi nekoj..
Guest- Guest
Bila sam u Međugorju - neprocjenjiv doživljaj.
Tolika koncentracija pozitivne energije na malom području jednostavno prolazi kroz svaku poru u čovjeku i trajno ostaje kao nešto neobjašnjivo dobro.
Tolika koncentracija pozitivne energije na malom području jednostavno prolazi kroz svaku poru u čovjeku i trajno ostaje kao nešto neobjašnjivo dobro.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
moram se preshaltati na tu frekvencijupismejker wrote:imas mrezne mape,pa se priukljucis ekipi nekoj..
2017-04-17
pazi ove ekipe...My Brother Billo wrote:moram se preshaltati na tu frekvencijupismejker wrote:imas mrezne mape,pa se priukljucis ekipi nekoj..
malo je zesce..pogledaj cijeli gejm,lik leti ko profi..
Guest- Guest
najbolji vic je da Ameri najradije lete na ruskim avionima,Sukhoima...
Guest- Guest
znaju sta valjapismejker wrote:najbolji vic je da Ameri najradije lete na ruskim avionima,Sukhoima...
2017-04-17
kad ce biti batlefild u medjugorju,:D
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U CG stiže vojska od 200 tisuća Kozaka
» Danas 26.6.2022: Međugorje na 41. godišnjicu Gospinih ukazanja
» 'Mladifest' u Međugorju okupio tisuće mladih iz cijeloga svijeta
» Međugorje je danas centar duhovnog svijeta...
» VIDEO: KAOS NA FRLJIĆEVOJ PREDSTAVI U ČEŠKOJ, NA POZORNICU UPALO VIŠE DESETAKA DEMONSTRANATA Formirali kordon, stali između glumaca i publike
» Danas 26.6.2022: Međugorje na 41. godišnjicu Gospinih ukazanja
» 'Mladifest' u Međugorju okupio tisuće mladih iz cijeloga svijeta
» Međugorje je danas centar duhovnog svijeta...
» VIDEO: KAOS NA FRLJIĆEVOJ PREDSTAVI U ČEŠKOJ, NA POZORNICU UPALO VIŠE DESETAKA DEMONSTRANATA Formirali kordon, stali između glumaca i publike
Page 2 of 2