Petnaest mu je godina tek
Page 1 of 1
Petnaest mu je godina tek
hr.wikipedia.org
TEK MU JE 15 GODINA
+AAA-
[size=35]U SAD-u uhićen mladić koji je planirao atentat na Papu (inspiriran IS-om)[/size]
Autor: B.Biško/HinaUtorak, 15. Rujan 2015. u 19:21
Petnaestogodišnjak je metode kućne izrade eksploziva objavio na internetu, kažu u policiji.
Američka policija objavila je da je u kolovozu uhitila 15-godišnjaka, osumnjičenog da je planirao atentat na papu Franju, prenio je tv-kanal ABC News.
Taj maloljetnik uhićen u Philadelphiji inspiriran Islamskom državom (IS) namjeravao je izvesti napad, naveli su FBI i američko ministarstvo domovinske sigurnosti.
Plan napada je “uključivao nekoliko napadača, vatreno oružje, razne eksplozivne naprave i bio je usmjeren na visokog stranog dužnosnika prigodom događaja na najvišoj razini”, precizira se u zajedničkom priopćenju u kojem se izrijekom ne spominje papa Franjo.
Petnaestogodišnjak je metode kućne izrade eksploziva objavio na internetu, kažu u policiji.
Ta afera pokazuje kako dio američke mladeži pada pod utjecaj džihadističkih ideja IS-a.
Izvori koje je konzultirao ABC News umanjili su prijetnju koju je predstavljao uhićeni maloljetnik i naglasili da se nije radilo o neposrednoj opasnosti, nego o namjeri.
Prvo putovanje pape Franje u Sjedinjene Države od 22. do 27. rujna za američke vlasti predstavlja sigurnosni izazov bez presedana.
Papa će posjetiti Washington, New York i Philadelphiju i privući milijune vjernika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Petnaest mu je godina tek
Upute za izradu eksploziva i svega ostaloga nalaze se već na internetu
i to na tisuće članaka, klipova i sl.
Problem je očito u tome da je mali višekratno ulazio na te
stranice i skidao upute i širio ih dalje na fejsu.
Nekima očito nije jasno da -domovinska sigurnost- prati
sve šta se dogadja.
Puno ih je palo radi mobitela samo.
i to na tisuće članaka, klipova i sl.
Problem je očito u tome da je mali višekratno ulazio na te
stranice i skidao upute i širio ih dalje na fejsu.
Nekima očito nije jasno da -domovinska sigurnost- prati
sve šta se dogadja.
Puno ih je palo radi mobitela samo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da,ali zašto ovakve pizdarije ne pravi jedan hindus,jedan budist,pa čak ni pravoslavac ili neki američki kršćanski fundamentalist???
Zašto uvijek oni i samo oni???
2014-04-22
Svijet će postati mjesto opasnog življenja.
2014-04-22
albatros wrote:Da,ali zašto ovakve pizdarije ne pravi jedan hindus,jedan budist,pa čak ni pravoslavac ili neki američki kršćanski fundamentalist???
To je naravno retoričko pitanje jer odgovor znaš i sam.
Virus u sustavu. Ta vjera je od početka takva. Oni sada rade isto
šta je radio i osnivač im.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja sam prije par godina bio očaran islamom.Yehudi wrote:albatros wrote:Da,ali zašto ovakve pizdarije ne pravi jedan hindus,jedan budist,pa čak ni pravoslavac ili neki američki kršćanski fundamentalist???
To je naravno retoričko pitanje jer odgovor znaš i sam.
Virus u sustavu. Ta vjera je od početka takva. Oni sada rade isto
šta je radio i osnivač im.
Čitao sam neke zapadnjačke knjige o Muhamedu,gdje je prikazivan u najljepšem svjetlu. (kasnije sam saznao da su knjige pisane iz propagandnih razloga nakon 11.rujna,kako bi se Muhamed malo našminkao).
Mislio sam da je Al Kaida samo skupina luđačkih fanatika,te da su Čečeni jedan divlji narod.
No događaji poslije tzv arapskog proljeća srušili su sve iluzije koje sam imao o svemu tome.
2014-04-22
Odvratna vjera koja svima nameće svoje regule. Protiv tog terora trebaju se svi ujedinit i borit. I te submisivne Muslimanke, koji kurac dozvoljaju da ih maltretiraju. Otruj ga, zakolji na spavanju, ima metoda, riješi se budale.albatros wrote:Da,ali zašto ovakve pizdarije ne pravi jedan hindus,jedan budist,pa čak ni pravoslavac ili neki američki kršćanski fundamentalist???
Guest- Guest
Najgore od svega toga je odnos Hrvata prema svemu tome. kao da nas se taj islamski put sablje i džihada nimalo ne niče.
Još 1993. džihadisti su u Alžiru poklali nekoliko hrvatskih radnika. Zatim su po Bosni i Hercegovini prema Hrvatima proveli etničko čišćenje gore nego Srbi.
Neki dan su ubili još jednog hrvatskog radnika,objavili prijetnju pjesmicom "Stiže islamski hilafet",a sada nas zapljuskuje val ogromne mase ljudi među kojima ima i džihadista.
Ali nitko zbog toga ne pokazuje nikakvu zabrinutost.
Još 1993. džihadisti su u Alžiru poklali nekoliko hrvatskih radnika. Zatim su po Bosni i Hercegovini prema Hrvatima proveli etničko čišćenje gore nego Srbi.
Neki dan su ubili još jednog hrvatskog radnika,objavili prijetnju pjesmicom "Stiže islamski hilafet",a sada nas zapljuskuje val ogromne mase ljudi među kojima ima i džihadista.
Ali nitko zbog toga ne pokazuje nikakvu zabrinutost.
2014-04-22
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 10 godina zatvora za posjedovanje videa, 14 godina zatvora za dijeljenje
» 18 godina
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 10 godina zatvora za posjedovanje videa, 14 godina zatvora za dijeljenje
» 18 godina
Page 1 of 1