Beograd, Vučić-inauguracija !
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Beograd, Vučić-inauguracija !
zaglavices ili corku ili bolnicu
Cinjenica je da si aut
Cinjenica je da si aut
Last edited by pizzon on 23/6/2017, 17:47; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Zašto mislite da sam obranio Kolindu cariicu koja slijece avionom tamo iz zraka ?
Dominacija.
Kraljica , carica.
Pametni skuže taj detalj.
Dominacija.
Kraljica , carica.
Pametni skuže taj detalj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I šta da onda radimo ?pizzon wrote:zglavices ili corku ili bolnicu
Cinjenica je da si aut
Opet kod psihloga koji ce reci po stoti put isto šta i svaki : jebeno si inteligentan.
Zar me onda nije bolje imati na svojoj strani ?
Jer imati me na drugoj znaci zauzimanje 20 eu divizija dok Amerika ima pametnijeg posla.
2014-04-11
Slobodno me uhapiste , necu pružati otpor.
Ja vrijedim.
ZA VAS.
Ja vrijedim.
ZA VAS.
2014-04-11
maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
Brines li se dobro o njoj?
darth_vader-
2014-04-17
I imajte u umu da mi je Merkel jako digla živce šta se nije pojavila na primanju Hr u EU šta je jednom u povijesti.RayMabus wrote:Slobodno me uhapiste , necu pružati otpor.
Ja vrijedim.
ZA VAS.
Radit cu besplatno.
Pare nisu moja motivacija.
AL OSVETA SMEČU JEST.
2014-04-11
jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zato sam se i pounudio da me fiziči upucaju ako napadnem Vučića ako dođe u Dalmaciju.RayMabus wrote:I imajte u umu da mi je Merkel jako digla živce šta se nije pojavila na primanju Hr u EU šta je jednom u povijesti.RayMabus wrote:Slobodno me uhapiste , necu pružati otpor.
Ja vrijedim.
ZA VAS.
Radit cu besplatno.
Pare nisu moja motivacija.
AL OSVETA SMEČU JEST.
Može on doći al ce mene hr policija onda morat upucat ko kera.
DAJEM VAM SVOJE TIJELO.
Zato sam tako bez dlake na jajejtu.
MISLIM OZBILJNO.
Last edited by RayMabus on 23/6/2017, 18:01; edited 1 time in total
2014-04-11
Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
2016-11-17
nisi ti citao, ocito, sto je napravio sa zadnjom :'(govinda wrote:Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
2014-04-12
Nisam, sta je uradio? Poder'o ti macu ko krmak masnu krpu?maggie13 wrote:nisi ti citao, ocito, sto je napravio sa zadnjom :'(govinda wrote:Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
2016-11-17
jos se nadam da nije istinu rekao..vrlo sam osjetljiva na zivotinje..^.^govinda wrote:Nisam, sta je uradio? Poder'o ti macu ko krmak masnu krpu?maggie13 wrote:nisi ti citao, ocito, sto je napravio sa zadnjom :'(govinda wrote:Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:
2014-04-12
Mala je , još sam jednog miša uhvatio na ljepljenku al se osušio iako je zamka dva metra zracene linje gdje spavam.govinda wrote:Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
Mora san ga špatulon bacit u smece danas , izgleda je umirao deset dana pa se osušio na dva metra odakle ja pajkim.
LOVAC jbga.
Mace je dobro m reka san ocu da ne otvara vrata jer je mali pa da ga ne ugazi ......zaštičen je.
2014-04-11
odahnuh..RayMabus wrote:govinda wrote:Ja vjerujem da ti je maca dobro, pocesljana, namirisana....maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
Mace je dobro m reka san ocu da ne otvara vrata jer je mali pa da ga ne ugazi ......zaštičen je.
Kako znas da je 'on'..? :-o
2014-04-12
Daj nepricajte gluposti, kupio sam joj i novu paštetu danas , mali je , velicine šake , oce sisu i oce se igrati.
Bebac.
Lovica je.
Trci za mojim stopalima.
Ima hrane , minjan mu mliko i ima paštete i dajen mu s prsta.
Nemaltretiram ga.
Siguran je.
Bebac.
Lovica je.
Trci za mojim stopalima.
Ima hrane , minjan mu mliko i ima paštete i dajen mu s prsta.
Nemaltretiram ga.
Siguran je.
2014-04-11
Kupi Felix Fantastic Junior @_@
2014-04-12
maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
Više sam bio fokusiran na igru riječi , al...da, Longi against the universe mode piči bez zaustavljanja...
darth_vader-
2014-04-17
Evo mi ga sad kraj tipkovnice.
Zgrabio sam ga.
Nek se malo socijalizira.
Evo slika.
Zgrabio sam ga.
Evo slika.
2014-04-11
vidim da se volis igrat rijecima u zadnje vrijeme ;Pjasambrend wrote:maggie13 wrote:jesi vidio, nije mi ni odgovorio..toliko je obuzet 'pravednickim bijesom' ;>>~jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kako mi maca, longi?
Više sam bio fokusiran na igru riječi , al...da, Longi against the universe mode piči bez zaustavljanja...
Da i ti u pjesnike ne odes :D
2014-04-12
di je?:-)RayMabus wrote:Evo mi ga sad kraj tipkovnice.
Zgrabio sam ga.
Evo slika.
2014-04-12
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
Page 13 of 16