Ugasili smo sve, ugasit ćemo i vas
Page 1 of 1
Ugasili smo sve, ugasit ćemo i vas
POŽARI kod Podgore i Tučepa potpunosti su pod nadzorom gasitelja nakon velike borbe.
Cijela Hrvatska ovih dana piše o herojima vatrogascima, među kojima ima i navijača. Tako su dvojica pripadnika Torcide poslala poruku čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza.
"Ugasili smo sve, ugasit ćemo i vas", poruka je navijača Hajduka koji godinama ratuju s vodećim ljudima hrvatskog nogometa.
http://www.index.hr/sport/clanak/ugasili-smo-sve-ugasit-cemo-i-vas-poruka-vatrogasaca-navijaca-hajduka-skuplja-tisuce-lajkova/978172.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Glupi Australci ne znaju ugasit požar ako nemaju Facebook
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
Page 1 of 1