Plenki ne može a da ne iskaže svoju lojalnost Briselu
Page 1 of 1
Plenki ne može a da ne iskaže svoju lojalnost Briselu
http://www.politikaplus.com/novost/157722/hrvatska-je-predana-strateskim-ciljevima-u-okviru-eu-a-i-nato-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki ne može a da ne iskaže svoju lojalnost Briselu
da se netko nađe dobronamjeran i predlozi junckeru i merkel da mu konacno daju neku visu poziciju u briselu ubit ce nas sa tom kuknjavom kako je lojalan eu...inace ga se necemo rjesiti..daj vise smilujte mu se...
2015-09-08
Nije mu loš ni ovaj posao. Izvršni diRektor hrvatske doo u stečaju...
ipak briselska svjetla pozornica su daleko primamljivija i naravno puno placenija...a ima i daleko manje stresa....picula je tu mudro postupio kad se doslovce zahvalio i rekao..'ne hvala za sada ne zelim neke politicke pozicije u hrvatskoj tu u briselu mi je ljepse,bolje sam placen a puno manje stresa'..mutava baštarda wrote:Nije mu loš ni ovaj posao. Izvršni diRektor hrvatske doo u stečaju...
2015-09-08
Brisel je odlično đubrište za horde zgubidna, neradanika, izdajnika i neznalica samo je problem kada se isti vrate i zauzmu pozicije koje su im određene po dekretu
Kermit-
2014-04-17
Zanimljivo mi je kako se ovdje zanemaruje osnovno načelo omjera jačine, odnosa snage, te potpuno nebriga za interese ove države ministrica i to nova u isti dan govori o popravljanu odnosa sa Rusijom a isti dan Plenki laprda o Krimu i međunarodnom pravu za kojeg ga boli kurac u slučaju Sirije na primjer, na kraju ostavlja dojam da je ovaj degenerik ovdje da nas posve uništi...
Kermit-
2014-04-17
Vrlo autokratski vodi Vladu. Zapravo umjesto svojih ministara odgovora, osim u slučaju faćuka. On laprda i dalje sam, mora da je Gazda masno platil njegov mikrofon.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Similar topics
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Ako Plenki suti nece Kurtz:'Hrvatsku u Briselu vozaju oko cjepiva'
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Plenki u EU formi:"Ljubim Brisel i EU kao sliku svoju"
» Može li EUFOR izvršiti svoju misiju u BiH?
» Ako Plenki suti nece Kurtz:'Hrvatsku u Briselu vozaju oko cjepiva'
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Plenki u EU formi:"Ljubim Brisel i EU kao sliku svoju"
» Može li EUFOR izvršiti svoju misiju u BiH?
Page 1 of 1