Rusi zajebali plenkovića
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusi zajebali plenkovića
Mislim ipak da nisu tak nemoćni kak si je to Vlada zamislila. Plenki sam nek rošta po Krimu i Ukrajini, to će ih dodatno motivirat na akciju.Sabina Spielrein wrote:To je rezervirano za političare i poduzetnike u Rusiji, po EU se ponašaju relativno pristojno. Krenu se nadizati, pa se prilagode.
Osim toga, u ovom slučaju su si stvarno sami krivi, Gref je to jučer morao priznati.
Drugo, stari se ne vidi igdje osim ovdje i kao ono što je bio, ne bih se začudila da digne ruku na sebe, pa ako što misle, možda ih on pretekne.
Treće, poznato je da su tajne službe dio njihovog poslovanja, ukoliko Dalićka bude neposlušna, moguće joj prikažu nju i Ramljaka u klinču, pa naglo donese neki drugi zakon nakon toga.
Za sada su nemoćni u Hrvatskoj.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Mislim ipak da nisu tak nemoćni kak si je to Vlada zamislila. Plenki sam nek rošta po Krimu i Ukrajini, to će ih dodatno motivirat na akciju.Sabina Spielrein wrote:To je rezervirano za političare i poduzetnike u Rusiji, po EU se ponašaju relativno pristojno. Krenu se nadizati, pa se prilagode.
Osim toga, u ovom slučaju su si stvarno sami krivi, Gref je to jučer morao priznati.
Drugo, stari se ne vidi igdje osim ovdje i kao ono što je bio, ne bih se začudila da digne ruku na sebe, pa ako što misle, možda ih on pretekne.
Treće, poznato je da su tajne službe dio njihovog poslovanja, ukoliko Dalićka bude neposlušna, moguće joj prikažu nju i Ramljaka u klinču, pa naglo donese neki drugi zakon nakon toga.
Za sada su nemoćni u Hrvatskoj.
Bumo videli. Svakako ne bu lijepo.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Smradovi ruski, zašto nas ne vole?
Ni Srbi nisu tako neljudski postupali s nama.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Smradovi ruski, zašto nas ne vole?
nitko na svijetu ne mrzi toliko hrvate koliko oni (hrvati) mrze sami sebe. hrvati su sami sebi problem.
Guest- Guest
..a ono sa Proklinjanjem susjedove Kravice...covjek da se malo zamisli..tako autodestruktivan biti...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Smradovi ruski, zašto nas ne vole?
nitko na svijetu ne mrzi toliko hrvate koliko oni (hrvati) mrze sami sebe. hrvati su sami sebi problem.
Guest- Guest
Podršla Rusima u borbi protiv Plenkija. MasterYoda at your service
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Smradovi ruski, zašto nas ne vole?
Istina, ja Hrvat sebe mrzim jer sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusi se žale da su ih Turci (opet) zajebali
» Rusi zajebavaju Plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Rusi zajebavaju Plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
Page 4 of 4