Ubio sam princezu Dianu po nalogu kraljice
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ubio sam princezu Dianu po nalogu kraljice
Bas sam mislio da ces to napisati...Zreli to ljudi zovu narajcanost..netko te toliko fizicki impresionira da se zatelebas i moras se pojebati sa tom osobom promptno...Eva_ wrote:Ljubav
Bar bi trebala znati,koliko su arapi u tom smislu(ljubav) operirani od tih osjecaja prema zenama..
Guest- Guest
Puno misliš u zadnje vrijeme. Moglo bi ti naškodit.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da,da..kak da ne...kurvetina nije mogla svoju picku kontrolirati,a svako sranje koje napravila,optuzila je 2ljubav"..jebote,vidjam i ja arapkinje,crnkinje,koje imaju prejebeni izgled,pa ne bih nikad sa njima se poseksao...jak..!!!
Guest- Guest
jah, eto trebala je izabrati tvoj evropski :ppismejker wrote:drolja je zasluzila svoje..od toliko kuraca europskih,a ona bas hoće arapskog..
2016-11-17
a one te mole na koljenima "Razvali me kao zivotinju, o Apolone" a ti mrtav hladan kazes jok..pismejker wrote:Da,da..kak da ne...kurvetina nije mogla svoju picku kontrolirati,a svako sranje koje napravila,optuzila je 2ljubav"..jebote,vidjam i ja arapkinje,crnkinje,koje imaju prejebeni izgled,pa ne bih nikad sa njima se poseksao...jak..!!!
2016-11-17
dakako da nije..po meni curea nije uopce nesto posebno...govinda wrote:jah, eto trebala je izabrati tvoj evropski :ppismejker wrote:drolja je zasluzila svoje..od toliko kuraca europskih,a ona bas hoće arapskog..
Guest- Guest
ne mole,ali svakako traze neku ulaznu priliku i sansu da bolje zive u Svabiji...svakako nece doci tebi i nes traziti od tebe..ajd tamo pleti mrezu i drkaj qrc..govinda wrote:a one te mole na koljenima "Razvali me kao zivotinju, o Apolone" a ti mrtav hladan kazes jok..pismejker wrote:Da,da..kak da ne...kurvetina nije mogla svoju picku kontrolirati,a svako sranje koje napravila,optuzila je 2ljubav"..jebote,vidjam i ja arapkinje,crnkinje,koje imaju prejebeni izgled,pa ne bih nikad sa njima se poseksao...jak..!!!
Guest- Guest
Jebac, izvini, nisam te odmah prepoznao P.S. Ja sam danas napravio jedan dobar posao, cuce se za nas u svijetu futsalapismejker wrote:ne mole,ali svakako traze neku ulaznu priliku i sansu da bolje zive u Svabiji...svakako nece doci tebi i nes traziti od tebe..ajd tamo pleti mrezu i drkaj qrc..govinda wrote:a one te mole na koljenima "Razvali me kao zivotinju, o Apolone" a ti mrtav hladan kazes jok..pismejker wrote:Da,da..kak da ne...kurvetina nije mogla svoju picku kontrolirati,a svako sranje koje napravila,optuzila je 2ljubav"..jebote,vidjam i ja arapkinje,crnkinje,koje imaju prejebeni izgled,pa ne bih nikad sa njima se poseksao...jak..!!!
2016-11-17
Nego..neka,neka..samo ti radi..govinda wrote:Jebac, izvini, nisam te odmah prepoznao P.S. Ja sam danas napravio jedan dobar posao, cuce se za nas u svijetu futsalapismejker wrote:ne mole,ali svakako traze neku ulaznu priliku i sansu da bolje zive u Svabiji...svakako nece doci tebi i nes traziti od tebe..ajd tamo pleti mrezu i drkaj qrc..govinda wrote:a one te mole na koljenima "Razvali me kao zivotinju, o Apolone" a ti mrtav hladan kazes jok..pismejker wrote:Da,da..kak da ne...kurvetina nije mogla svoju picku kontrolirati,a svako sranje koje napravila,optuzila je 2ljubav"..jebote,vidjam i ja arapkinje,crnkinje,koje imaju prejebeni izgled,pa ne bih nikad sa njima se poseksao...jak..!!!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KRALJICE..
» KUSTURICA: Tadić i Šutanovac su UNIŠTILI VOJSKU po nečijem nalogu!
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» po nalogu suda narod.hr, portal željke markić, objavljuje demantij
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
» KUSTURICA: Tadić i Šutanovac su UNIŠTILI VOJSKU po nečijem nalogu!
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» po nalogu suda narod.hr, portal željke markić, objavljuje demantij
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
Page 3 of 3