Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Plitak potok za najveći engleski klub. Spartak, Sevilla i Janezi. To Liverpool s B ekipom prolazi.
Guest- Guest
Lukita izabran za veznjaka sezone lp . Šteta što je Hrvat.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Je li to onaj manji klub iz Evertona?Morpheus wrote:Plitak potok za najveći engleski klub. Spartak, Sevilla i Janezi. To Liverpool s B ekipom prolazi.
2017-07-30
Za manchester sluzbeno jer i sam znade da to nosi odredjeni ugled. A kad portugalska prevara na klupi uniteda usere sve onda cemo imati automatsko presaltavanje na Real. A ako real neode do kraja onda cemo imati presaltavanje na nekoga drugoga gdje sada igra jedan od mnogih sinova iz manchesterove skole nogometaMorpheus wrote:Kome? Realu? Partizan nije prošao. Za kog sad navijaš?Braća wrote:Hahahhahah, koji plitak potok. Upišite nam th 18 bodova odmah...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nevidim ovdje nekoga tko bi mogao zaustaviti Allegrijeve legije. Bayern nemoze real tesko barcelona ni po razno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ko je izabran, ne sjećam seSexual Tyrannosaurus wrote:Lukita izabran za veznjaka sezone lp . Šteta što je Hrvat.
Guest- Guest
Izabran od strane 80 trenera klubova iz lp i el te 55 uglednih sportskih novinara . Ali to ne vrijedi nista pored internet trolova.isključivi krivac wrote:Ko je izabran, ne sjećam seSexual Tyrannosaurus wrote:Lukita izabran za veznjaka sezone lp . Šteta što je Hrvat.
2017-07-30
Sjajan potez Kluba kakav je Manchester United!
Klub će platiti troškove vize za sve navijače koji planiraju ići na gostovanje u Moskvu u okviru utakmice protiv CSKA u Ligi prvaka! Pojedinačno po jednom navijaču: £120.
Klub će platiti troškove vize za sve navijače koji planiraju ići na gostovanje u Moskvu u okviru utakmice protiv CSKA u Ligi prvaka! Pojedinačno po jednom navijaču: £120.
Guest- Guest
Juve danas bez Mandže i panja Chiellinija i prevare Khedire. Howedes nije mogao ići jer ima za pokosit travu po terenima. Mogao bi Juve to dobit.
Guest- Guest
Ka sta se i prošle godine vidija United ka favorit za Premiershit...Braća wrote:fridrih_niche wrote:Henda Barce...
;)
videlo se prošle godine...
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ka sta se i prošle godine vidija United ka favorit za Premiershit...Braća wrote:fridrih_niche wrote:Henda Barce...
;)
videlo se prošle godine...
:^O
prosle godine niko nije rekao da je united favorit...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50