Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
isključivi krivac wrote:Nitko vam nije kriv što ste zajedno s delijama navijali protiv Hajduka. Poruka na čirilici da bolje razumijetenowitzki wrote:Debila i trolova po internetu ce biti uvijek, armada je od tragedije na kornatima prestala skandirat "gori dalmacija"
A dodjes na poljud, ceka te transparent na cirilici (tu je torcida sama sebe obrukala jer ce zauvijek ostat slika da na punom sjeveru torcida iza transarenta na cirilici kome god da je upucen) i 15-20 tisuca ljudi koji skandiraju smrdljiva rijeko puna si srba
Ko je sad ovdje vise hardcore procjeni sam
Sve je to krenilo od vaše mržnje prema Hajduku, zbog sve njegove veličine i povijesti, dok ste vi bili i ostali mali klub. Jebiga...
Bolje biti i ostati mali klub-nego od ,,velikog" (mada hajduk nikada nije bio veliki) postati najmanji i najsmešniji klub...
Guest- Guest
The champioooooonsssssssss
nowitzki-
2014-04-27
Najbolja pjesma u povjesti pjesama
nowitzki-
2014-04-27
Igramo od kurca a trebalo je bit 2-0 u dvije minute
nowitzki-
2014-04-27
vjerojatno ni ovom herbertu nije jasno kako mu je dribling uspio
End- Posts : 21177
2015-08-25
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
kako je kek u majici i sa kapom kao na treningu a ne onaj šiptarski šminkerčić na drugoj strani jedini jači od keka je bio pudar koje je na utakmice dolazio u šlapama direktno sa mora
Crveni i 5 min produžetci, tststst
2014-04-12
Uvek se za cigane smrdljive krade. Gledaj čergu 1 i 2, gledaj olympiakos, gledaj djubrentus.
Guest- Guest
Potpuno isto ko Dinamo prije 2 godine u Pireju. Vodstvo na poluvremenu, pa drugi žuti lijevom beku i primljen gol u sudačkoj nadoknadi. Nije Rijeka nešto posebno odigrala, ali je dobro stajala obrambeno. Ipak, teško se samo braniti 90 minuta, bez predaha za obranu.
Guest- Guest
jel tko uplatio na poluvremenu na olympiacos, odmah sam se sjetio dinama kako je prošao kad je poveo prije 2 godine, i eto :(
skripar-
2015-08-09
Jako cudna utakmica sve skupa, na 0-0 sluga spasi 2 puta, heber zabije golcinu, dvije minute vrhom prstiju spasi golman olympiakosa za 2-0....poluvrijeme drugo ubijemo im igru sto na sat, meni je izgledalo kao da ovi nikad gol nece zabit.....ali eto elez jedan kiks, 1-1......kasnije opet olympiakos izgledao kao da im snage fali, opet elez kiks i 2-1
Rezultat je solidan, tesko cemo ih proc, ne zato sto je olympiakos toliko bolji nego jednostavno ne igramo dobro
Jos sad i zuta dobio crven, kakav god da bio defanzivno dobro pokrije lijevi bek, sa vesotom desno i marticem (pogotovo marticem) to ne izgleda dobro, nemam neki dobar osjecaj ali ajde, nikad se nezna......treba pametno igrat uzvrat, ne srljat naprijed probat sto duze drzat 0-0 i onda zadnjih 20 minuta pun gas pa sta bude
Rezultat je solidan, tesko cemo ih proc, ne zato sto je olympiakos toliko bolji nego jednostavno ne igramo dobro
Jos sad i zuta dobio crven, kakav god da bio defanzivno dobro pokrije lijevi bek, sa vesotom desno i marticem (pogotovo marticem) to ne izgleda dobro, nemam neki dobar osjecaj ali ajde, nikad se nezna......treba pametno igrat uzvrat, ne srljat naprijed probat sto duze drzat 0-0 i onda zadnjih 20 minuta pun gas pa sta bude
nowitzki-
2014-04-27
Na mene je realno bolji utisak ostavio salzburg, da njih stavis u ovu atmosferu bili bi puno opasniji od olympiakosa
nowitzki-
2014-04-27
istina...salCburg nije imao sreće,fulali prazan gol u 1.tekmi i u 2. im sudac poništio čisti gol...nowitzki wrote:Na mene je realno bolji utisak ostavio salzburg, da njih stavis u ovu atmosferu bili bi puno opasniji od olympiakosa
jbga rijeka se nije mogla stalno provlačiti,ali je najbitnije da imaju osigurano grupnu fazu u EL,a sad u uzvratu imaju aktivan rez i realne šanse za prolaz
Demo kako keva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dobro,hvala na pitanju...
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50