Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
vuksadinare wrote:...ajd ne izvlaci se..ovo sramota..doci pred protivnicki stadion i to jos saka njih i zajebavati...Braća wrote:imaginarni klipovi na imaginarnim portalima...
u lazi su kratke noge, vucko...
uostalom, grobari su sinoc pokazali da su tate i da su verni klubu i na 0:0, 1:0, 5:0, 1:3...
koji protivnicki stadion, na i oko stadiona nije bio nijedan ciganin sto iz grcke sto odavde. jedino ako se neki nije provukao bez obelezja i cutao ko picka celu utakmicu...
sramota je da ti udje ciganin autom na stadion sa bg tablama i da se slika sa 3 prsta.
Guest- Guest
ono, ober sramota-jos jedan dokaz koliko je hajduk smesan klub, a mala torcida jos duplo smesnija od malog hajduka...
Guest- Guest
znaci onaj video klip je montiran... ....drugo lik ej usao kad nije bilo utakmice....ipak velika razllika od onog torcidasa koji se slikao na marakani i ispred kad ej bila utakmica i cigosa..Braća wrote:vuksadinare wrote:...ajd ne izvlaci se..ovo sramota..doci pred protivnicki stadion i to jos saka njih i zajebavati...Braća wrote:imaginarni klipovi na imaginarnim portalima...
uostalom, grobari su sinoc pokazali da su tate i da su verni klubu i na 0:0, 1:0, 5:0, 1:3...
koji protivnicki stadion, na i oko stadiona nije bio nijedan ciganin sto iz grcke sto odavde. jedino ako se neki nije provukao bez obelezja i cutao ko picka celu utakmicu...
sramota je da ti udje ciganin autom na stadion sa bg tablama i da se slika sa 3 prsta.
vuksadinare- Posts : 100351
2015-09-08
nikakva sramota..ja odoh u beograd kad nema utakmice i garant cu s eslikati na praznom partizanovom stadionu..i nista mi nece bitiBraća wrote:ono, ober sramota-jos jedan dokaz koliko je hajduk smesan klub, a mala torcida jos duplo smesnija od malog hajduka...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nikakva sramota..ja odoh u beograd kad nema utakmice i garant cu s eslikati na praznom partizanovom stadionu..i nista mi nece bitiBraća wrote:ono, ober sramota-jos jedan dokaz koliko je hajduk smesan klub, a mala torcida jos duplo smesnija od malog hajduka...
ako te neko pusti...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:znaci onaj video klip je montiran... ....drugo lik ej usao kad nije bilo utakmice....ipak velika razllika od onog torcidasa koji se slikao na marakani i ispred kad ej bila utakmica i cigosa..Braća wrote:vuksadinare wrote:...ajd ne izvlaci se..ovo sramota..doci pred protivnicki stadion i to jos saka njih i zajebavati...Braća wrote:imaginarni klipovi na imaginarnim portalima...
vidi druze, u 17:30 sam pokupio karte na stadionu, cigana ni u tragovima.
u 19:30 sam dosao na stadion, ponovo cigana ni u tragovima.
ne znam odakle je taj klip, ali sa stadiona sigurno nije.
Guest- Guest
...je bas svaki dan grobari patroliraju stadionom i oko njega..Braća wrote:vuksadinare wrote:nikakva sramota..ja odoh u beograd kad nema utakmice i garant cu s eslikati na praznom partizanovom stadionu..i nista mi nece bitiBraća wrote:ono, ober sramota-jos jedan dokaz koliko je hajduk smesan klub, a mala torcida jos duplo smesnija od malog hajduka...
ako te neko pusti...
2015-09-08
glup ko kurac glup ko bracala, kakav vol, konjina misli da su imali šanse protiv kluba gdje je svojedobno igrao najbolji nizozemski igrač
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kakvo samaranje zasada, takticki savrseno postavljeno, ovi nemogu prdnut osim puknut sta iz vana, transformacija napad/obrana na vrhunskoj razini
Samo ovako dalje i nema straha
Samo ovako dalje i nema straha
nowitzki-
2014-04-27
Otislo pol ekipe, ali eto, kek je u ovih mjesec dana uspio nac novu polovicu ekipeoperw wrote:rijeka se raspada
nowitzki-
2014-04-27
Ovaj salzburg je lani, kad ih je Dinamo izbacio, bio katastrofa, a sad je još daleko veća katastrofa. Ako Rijeka ovo ne prođe nek se svi poubijaju, za 2 klase su jači.
Zeko-
2015-08-26
Palo se ocito u drugom poluvremenu i sve se baziralio kako ocuvat rezultat, na nasu srecu dobro je zavrsilo, imamo aktivan rezultat sanse su 50/50 sad treba docekat sljedecu srijedu
nowitzki-
2014-04-27
Normalno da se palo kad je glupan Kek išao zatvarat utakmicu od 46-e minute, umjesto da nastavi kao u prvom poluvremenu.
Zeko-
2015-08-26
Nemoze se takvim ritmom igrat 90 minuta kad ti veza i napad igraju naprijed nazad u punom sprintu svaki napad, nije to hnl da zabis dva tri lagana i onda sa pol snage dolazis do nove prilike
nowitzki-
2014-04-27
Kek glupan, o majko bozja...covjek dosao u salzburg ipak kao autsajder, i na kraju izvukao odlican rezultat za uzvrat
O onom bakracenju dinama prosle sezone u svim smjerovima vise necu ni komentirat
Bitno da je kek glupan a sa ni sam neznam koliko manjim budjetom od dinama osvoji dvostruku krunu i parira salzburgu u gostima
Kakav glupan i idiot ko mu dao da trenira haha
O onom bakracenju dinama prosle sezone u svim smjerovima vise necu ni komentirat
Bitno da je kek glupan a sa ni sam neznam koliko manjim budjetom od dinama osvoji dvostruku krunu i parira salzburgu u gostima
nowitzki-
2014-04-27
Odlična Rijeka prvo poluvrijeme, na kraju i super rezultat. Kek je sve odradio kako treba. Od pripreme do zamjena. No, budimo pošteni, Red Bull je dosta slabija ekipa nego lani.
Guest- Guest
Pusti tu glupu spiku o nekakvom rasturanju Dinama lani. Dinamo se sam rasturio. Pa nije Rijeka bila prvak sa 20 bodova više od Dinama nego za cijela 2 boda. I nije Rijeka osvojila prvenstvo na utakmicama protiv Dinama, a niti ga je Dinamo izgubio na utakmicama protiv Rijeke. Dinamo nije pobijedio Istru, Belupo, Osijek i Hajdučić u Zagrebu i tu je prvenstvo izgubio i niti Rijeka niti Kek baš ništa nemaju s tim utakmicama. Ja ovdje govorim o Salzburgu koji je očajna ekipa, mnogo lošija nego lani, a taj slabi prošlogodišnji Dinamo ga je izbacio. Pa onaj Soriano koji im je lani igrao vrijedi više nego ovih svih 11 sada. I da, govorim o Keku koji je kukavički postavio igru drugo poluvrijeme i na kraju, umjesto da ih sameljete dobro ste još i prošli na kraju, jer su vam fulali 2-3 mrtva zicera. I ako Keka dižeš u nebesa za lanjsko prvenstvo koje je osvojio, a koje vam je više donio Dinamo svojim izvedbama protiv autsajdera koje sam nabrojio, nego Kek, onda ga i kritiziraj kad radi gluposti kao danas.nowitzki wrote:Kek glupan, o majko bozja...covjek dosao u salzburg ipak kao autsajder, i na kraju izvukao odlican rezultat za uzvrat
Zeko-
2015-08-26
rijeka ima dobar rezultat ali ne i garanciju za prolazak dalje..red bul se pokazao da nije bezazlena momcad..oni kosoki su pravi otrov...ovaj rezultat moze biti i otegotna okolnost rijeci..jer je varljiv ne dozvoljava ti preveliku otvorenost jer ti i 0-0 garantira rtezultat samo ga moras ostavriti..
2015-09-08
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50