Vučić umislio da je rimski car:Dao isklesati kip za inauguraciju i nabavio šest tona mesa za uzvanike
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vučić umislio da je rimski car:Dao isklesati kip za inauguraciju i nabavio šest tona mesa za uzvanike
Morate shvatiti jednu stvar, na kojoj je razini Vaša svijest danas...To je tužno...
red wolf-
2016-02-10
Re: Vučić umislio da je rimski car:Dao isklesati kip za inauguraciju i nabavio šest tona mesa za uzvanike
dobro je nama..dapaće...
Guest- Guest
Vi vjerujete u to, ali otriježjnenje će doći tako brzo i biti će tako bolno...pismejker wrote:dobro je nama..dapaće...
red wolf-
2016-02-10
kad god pomisliš da nema ničeg tupljeg od pižona isksne ovaj...
Pizon je takav kakav jest...Vaš, ljudski...marcellus wrote:kad god pomisliš da nema ničeg tupljeg od pižona isksne ovaj...
red wolf-
2016-02-10
a jok...kako sam ja iskusio ekstreme u zivotu..nece biti iznenadjenja..japripreman nekim iznenadjenjered wolf wrote:Vi vjerujete u to, ali otriježjnenje će doći tako brzo i biti će tako bolno...pismejker wrote:dobro je nama..dapaće...
Guest- Guest
A na ovo nisi spreman...pismejker wrote:a jok...kako sam ja iskusio ekstreme u zivotu..nece biti iznenadjenja..japripreman nekim iznenadjenjered wolf wrote:Vi vjerujete u to, ali otriježjnenje će doći tako brzo i biti će tako bolno...pismejker wrote:dobro je nama..dapaće...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šest zemalja prihvatilo: Hrvatska odbila poziv na inauguraciju Putina
» Je li ugrožen rekord Fidela Castra?:Vučić šest sati predstavljao program vlade
» Lazanski u golemoj tuzi:Šest migova-29 'farbaju' već šest meseci!
» Rimski sarkofag u Vinkovcima
» TITO nabavio lek za Koronu
» Je li ugrožen rekord Fidela Castra?:Vučić šest sati predstavljao program vlade
» Lazanski u golemoj tuzi:Šest migova-29 'farbaju' već šest meseci!
» Rimski sarkofag u Vinkovcima
» TITO nabavio lek za Koronu
Page 2 of 2