Oko 2000 migranata prešlo Bajakovo i ušlo u RH!
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Oko 2000 migranata prešlo Bajakovo i ušlo u RH!
Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Jebeš imena, najvažnije je da smo Hrvati.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Kad shvatiš da ne mrziš Hrvate već ljude, bit će ti jasno, ali bit će kasno...Tvoji, moji, neprijatelji su pobijedili...crvenkasti wrote:Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Guest- Guest
Ili incijacija ili glava dole. Nema u Islamu demokracijared wolf wrote:To se neće dogoditi...Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Guest- Guest
Sad arapi mogu k nama doći,uništili smo stočni fond i nema više svinjetine,.. raj za muslimane,samo piletina i umjetna gmo hrana...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A niti može drugih ljudi osim Muslimana. Tko god nije Musliman neprijatelj je Islama. A zna se kaj se dela s neprijateljem.
Guest- Guest
Nisi me shvatila...Neće se to dogoditi...Ljudska civilizacija se nalazi pred raspadom...Ono što dolazi odozgo, samo će ubrzati stvari...Eva wrote:Ili incijacija ili glava dole. Nema u Islamu demokracijared wolf wrote:To se neće dogoditi...Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Guest- Guest
red wolf wrote:Kad shvatiš da ne mrziš Hrvate već ljude, bit će ti jasno, ali bit će kasno...Tvoji, moji, neprijatelji su pobijedili...crvenkasti wrote:Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Pa i Hrvati su ljudi.
crvenkasti-
2014-04-17
Big bang?red wolf wrote:Nisi me shvatila...Neće se to dogoditi...Ljudska civilizacija se nalazi pred raspadom...Ono što dolazi odozgo, samo će ubrzati stvari...Eva wrote:Ili incijacija ili glava dole. Nema u Islamu demokracijared wolf wrote:To se neće dogoditi...Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Guest- Guest
Shvatio si ti mene...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Kad shvatiš da ne mrziš Hrvate već ljude, bit će ti jasno, ali bit će kasno...Tvoji, moji, neprijatelji su pobijedili...crvenkasti wrote:Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Pa i Hrvati su ljudi.
Guest- Guest
To je već bilo...Eva wrote:Big bang?red wolf wrote:Nisi me shvatila...Neće se to dogoditi...Ljudska civilizacija se nalazi pred raspadom...Ono što dolazi odozgo, samo će ubrzati stvari...Eva wrote:Ili incijacija ili glava dole. Nema u Islamu demokracijared wolf wrote:To se neće dogoditi...Eva wrote:Inače, deca, Hrvati i Srbi, uzalud se nadmudrujete. Još malo ste to kaj ste, a oni se svi lepo bute asimilirali s izbjeglicama i promijenili imena u milozvučnija, Mohamed, Ahmad, Džajid i slična, pa buje nestale i te sitne razlike koje uzrokuju razmirice.
Guest- Guest
A kaj bu onda sad? Ajd,e kaži samo meni u povjerenju
Guest- Guest
Buuum...Eva wrote:A kaj bu onda sad? Ajd,e kaži samo meni u povjerenju
Guest- Guest
Eva wrote:Puno cvjetova, a svaki visok pola metra, latice cca 10 cm, raznobojne.
Puno malih pitomih zeka.
Ja znam.
Trava će biti pokošena, tu i tamo pokoje drvo.
Mi pjevamo, se držimo za ručice i hodamo u krug, okolo, okolo.
Puno malih pitomih zeka.
Puno cvjetova, a svaki visok pola metra, latice cca 10 cm, raznobojne.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad vidiš da planine koje sad vidiš više nisu tamo, tad će biti buš....
Guest- Guest
Ti si napušencrvenkasti wrote:Eva wrote:Puno cvjetova, a svaki visok pola metra, latice cca 10 cm, raznobojne.
Puno malih pitomih zeka.
Ja znam.
Trava će biti pokošena, tu i tamo pokoje drvo.
Mi pjevamo, se držimo za ručice i hodamo u krug, okolo, okolo.
Puno malih pitomih zeka.
Puno cvjetova, a svaki visok pola metra, latice cca 10 cm, raznobojne.
Guest- Guest
Vidim ja tebi ide hrvatski kao Muji njemački. Tak je i on za sve govoril komm i ni težak njemački al treba puno šetatred wolf wrote:Kad vidiš da planine koje sad vidiš više nisu tamo, tad će biti buš....
Guest- Guest
Iz hrvatskog sam imao pet...Isto i na maturi.Eva wrote:Vidim ja tebi ide hrvatski kao Muji njemački. Tak je i on za sve govoril komm i ni težak njemački al treba puno šetatred wolf wrote:Kad vidiš da planine koje sad vidiš više nisu tamo, tad će biti buš....
Guest- Guest
12:47 - Prvi autobus krenuo je prema prihvatilištima u Sisku i Kutini.
12:30 - Pune se prva dva autobusa koji uskoro kreću prema Sisku i Kutini. Istodobno, policija i dalje dovodi nove izbjeglice.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vozacima-receno-da-se-ne-zaustavljaju-autobusi-s-izbjeglicama-preusmjereni-prema-hrvatskoj---408737.html?r=jutarnji
Ovi svi kapaciteti će se napunit do sutra navečer ....šta nakon toga ?
12:30 - Pune se prva dva autobusa koji uskoro kreću prema Sisku i Kutini. Istodobno, policija i dalje dovodi nove izbjeglice.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vozacima-receno-da-se-ne-zaustavljaju-autobusi-s-izbjeglicama-preusmjereni-prema-hrvatskoj---408737.html?r=jutarnji
Ovi svi kapaciteti će se napunit do sutra navečer ....šta nakon toga ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba ljude utješiti i ohrabriti: "Sad ste u EU. Ovdje ste konačno sigurni."
crvenkasti-
2014-04-17
13:46 Vlak za prihvat izbjeglica s 11 vagona krenuo je u 13,08 sati sa zagrebačkog Glavnog kolodvora za Vinkovce u koje bi trebao stići u 16,39 sati, izjavila je Hini glasnogovornica HŽ-Putničkog prijevoza Ivana Čubelić.
Vlak može primiti više od 1.000 putnika, a ima oko 600 sjedećih mjesta, rekla je Čubelić koja nije mogla dati preciznije podatke o povratnoj destinaciji toga vlaka.
Vlak može primiti više od 1.000 putnika, a ima oko 600 sjedećih mjesta, rekla je Čubelić koja nije mogla dati preciznije podatke o povratnoj destinaciji toga vlaka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Više od 700 migranata prešlo La Manche kanal u jednom danu
» U petak u Hrvatsku ušlo više od 1.800 migranata
» U 24 sata u Hrvatsku ušlo 11500 migranata!
» Kakav sok za Beljaka!Sedam od jedanaest ogranaka HSS-a preslo u Neovisne za Hrvatsku
» Kosovo nije ušlo u Interpol
» U petak u Hrvatsku ušlo više od 1.800 migranata
» U 24 sata u Hrvatsku ušlo 11500 migranata!
» Kakav sok za Beljaka!Sedam od jedanaest ogranaka HSS-a preslo u Neovisne za Hrvatsku
» Kosovo nije ušlo u Interpol
Page 8 of 12