Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
porez spustili i ojačali kupovnu moći , kod nas je i dalje samo opelješi narod, porezom, ovrhom, nametom, kaznom, zadužnicom, kupiš nešto i četvrtinu moraš dati smradovima ili 25% ?! pa toga nema nigdje mislim..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
asilovski wrote:Kod nas u biti vecini odgovara ovaj lopovski model a sto se vidi po izborima ili Čardaku ili da je glavma tema pobačaj ili Maršal Tito i ime trga, dok je tomu tako mi tonemo tu nema nikakve sumnje. Da i ljudi za zboravljaju da Rumunji 1995. nisu imali provedeno oko 50% države kroz gruntovnicu a mi smo to imali1900 te, imaju 15% populacije cigana i dr i iako smo imali sve prednosti mi smo propali...pismejker wrote:Pa da..Rumunji su znali i pokazali poduzetnickog duha,brandirajuci svoja jaka ekonomska podrucja,ucinili ih privlacnim investitorima..uz to naravno ide i zdravo pravosudje,jer kakoš drugacije posteno i neometano raditi,ili stvarati profit..
da li je i jedan medij u hrvatskoj objavio vijesti o događanjima u Rumunjskoj? o svim ovim enormnim prosvjedima u Rumunjskoj koji se eto sada događaju još od veljače non stop. niti jedan jebeni članak ja nisam igdje vidio. isto i EU šuti i cenzurira. u RH je cenzura gora nego u SSSR-u za vrijeme Staljina. Pa u SFRJ nije bila takva brutalna cenzura vijesti.
gdje je nounar Marčelo eto on se bavi informiranjem. informira pučanstvo o totalno trivijalnim stvarima a o strateškim vijestima u bližem susjedstvu pojma nema ili ne gleda u tom smjeru.
Rumunji se bore protiv korupcije korumpiranih političara a ova hrvatska kurva prima premijera Rumunjske koga rumunji nemogu živoga smisliti ogrezlog u korupciji. i onda Ero bosančero hercegovac mlati hvalospjeve toj hrvatskoj korumpiranoj perfidnoj psihopatskoj kurbetini nad kurbetinama veleizdajnici hrvatske.
Guest- Guest
gdje su sada čardak bulumenta freakova? gdje je njihov glasnogovornik srbin šekspir koji je instant plug and play hrvat? nema tih govnjara šute.
Guest- Guest
Krahirao im je natalitet a da im nebi i ovo malo mladog stanovništva uteklo smanjili su PDV ....no njemačke plače su i dalje vece od rumunjskih tako da ....ok mjera .....no .....depopulacija je neizbježna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Vojković mi hebe sve po spisku
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» Indexov novinar Goran Vojkovic zvanicno postao USTASA jer se sprda sa traktoristima u 'Oluji'
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» Indexov novinar Goran Vojkovic zvanicno postao USTASA jer se sprda sa traktoristima u 'Oluji'
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 2 of 2