Sevka kmeči po interentu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sevka kmeči po interentu
Netko tko nema smisao za humor i netko zbog koga ce maggy otic na ignore listu i mirna Bosna.veber wrote:
a, koja si ti?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam onaj begriješni nego onaj drugi.My Brother Billo wrote:kako mozete banirati "ANDJELA" ? jeste vi pobudaljeliIthildin wrote:Ray Mabus, opomena pred ban. Nastavi ovim stilom i ides na hladjenje, a tema se kljuca.
A šta se tice ove rasprave ovdje ste vidjeli na djelu zašto ce ženama u buducnosti bit oduzeto pravo glasa i odlucivanja.
Gospođa se kurva , stavila pivsku bocu u pizdu koju sam ja jucer popio i onda dala na viđenje cijeloj Jugi i ostatku svijeta.
Dobra mama ....trebalo joj je oduzet djete a ne dat joj i ovih pola mjeseca da ga odgaja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a tko će im ga oduzeti?RayMabus wrote:Nisam onaj begriješni nego onaj drugi.My Brother Billo wrote:kako mozete banirati "ANDJELA" ? jeste vi pobudaljeliIthildin wrote:Ray Mabus, opomena pred ban. Nastavi ovim stilom i ides na hladjenje, a tema se kljuca.
A šta se tice ove rasprave ovdje ste vidjeli na djelu zašto ce ženama u buducnosti bit oduzeto pravo glasa i odlucivanja.
Gospođa se kurva , stavila pivsku bocu u pizdu koju sam ja jucer popio i onda dala na viđenje cijeloj Jugi i ostatku svijeta.
Dobra mama ....trebalo joj je oduzet djete a ne dat joj i ovih pola mjeseca da ga odgaja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» I Sevka BREvka o Skori
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» Šora dvije štrace Sevke i Karleuše koja je poručila Sevki:'Ideš protiv svog naroda, sina i oca.' Sevka:'Jedi SNS sendviče.'
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
» 'Tolerantna' Sevka:'Jebem vam majku svima'
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» Šora dvije štrace Sevke i Karleuše koja je poručila Sevki:'Ideš protiv svog naroda, sina i oca.' Sevka:'Jedi SNS sendviče.'
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
Page 4 of 4