Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
nije to zanos,nego zajebancija...nek je tita gdi je..placao sam usrani Amstrad uduplo,jedan sebi jedan drzavi...nije fer..Regoč wrote:Mnim da trebamo zastati i razmisliti, prevrjednovati njegovu baštinu, odbaciti loše strane, vidjeti dobre strane pa smireno odlučiti razmatrajući u poviesnoj perspektivi, a ne odlučiti u zanosu trenutka.pismejker wrote:regoc je za titah...
Guest- Guest
Sve ovisi o zakonu glede živih i neživih. Slažem se da treba postojati vremenski odmak, bar pet godina od časa smrti, a može i petnaest, kako bi se trjeznije razmatrali pojedinci. A što se tiče žrtavah i njihovih potomakah, stoji; njima je Tito samo obični zločinac i ubojica najmilijih.marcellus wrote:naime pravilo je da se nazivi trgova i ulica mogu davati samo po preminulim osobama, nikad i nipošto po još živima. Inače ustavni sud slovenije je prije nekolikog godina zabranio imenovanje jedne ulice po titi jer to vrijeđa žrtve njegovog režima. Istovremeno, imena trgova u slo koje je imenovao po sebi za života su ostala jer to nije u nadležnosti suda.
A Hess i Mengele? Što s njima?pismejker wrote:svabi trpoaju svamoguca imena..i Titina,i Marxova i Klingenbergova ..sve u ćuspajz..nema da se tk obuni..
Izvrsna ideja, ali još je prerano. Em je u službi, em je živa. Iako bi ti rado da nije ni jedno, ali, jebi ga, nemaš sreće.Gnječ wrote:ja sam da se trgu da ovo ime: Trg presvete Kraljice,Carice, Precjednice svih kockastoglavih rvat'na od Milvokija pa sve do Tokija Kolinde Grabar Kitarović.
Ero će se javit i volontirat živu ercegovačku banderu i držat tabelu visoko u svojoj muževnoj ercegovaćkoj desnici visoko u visini kuruze i vikat za dom spremni.
Pravo glasa i glavarina?pismejker wrote:zabrinuto vidim da je diktatura jos dobra opcija u sto se ovo pretvara..prije tezi feudalnom sustavu...Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Dojde i do toga,..polako ..kako je pocelo,a ovi na vlasti se zalaufali i postali samouvjereni..zasad Glas postoji,ali pogledaj pravosudje..tu bas i nije tako...ovisi,dal mozes za "pravdu" platiti...Regoč wrote:Pravo glasa i glavarina?pismejker wrote:zabrinuto vidim da je diktatura jos dobra opcija u sto se ovo pretvara..prije tezi feudalnom sustavu...Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Guest- Guest
Onima koji su žestoki u promjeni i onima koji su žestoki u očuvanju postojećega stanja, ovo je zanos i sudbina. A u takvu se stanju mnogi aspekti pojedinčeva rada zanemare. Smireno sve vidjeti. Kao Crkva: postulator kauze i vražji odvjetnik pa bistriti dok se argumenti ne iscrpe.pismejker wrote:nije to zanos,nego zajebancija...nek je tita gdi je..placao sam usrani Amstrad uduplo,jedan sebi jedan drzavi...nije fer..Regoč wrote:Mnim da trebamo zastati i razmisliti, prevrjednovati njegovu baštinu, odbaciti loše strane, vidjeti dobre strane pa smireno odlučiti razmatrajući u poviesnoj perspektivi, a ne odlučiti u zanosu trenutka.pismejker wrote:regoc je za titah...
Slažem se.epikur37 wrote:Referendum, nek Zagreb kaze svoje i pokaze drzavi kako dise metropola.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:To je gamad mislila i 1017. za 2017.!epikur37 wrote:Regoč wrote:Treba odvagnuti:
1. ratni i poratni zločinac te komunistički diktator
2. sjedinjenje Istre, Rieke, Zadra i otokah.
Što je trajnije postignuće iz perspektive 3017.? Da! 3017!
3017 hrvatska neće ni postojati
3017. godine ostat će samo Regoć i Joško Joras. joško sa TUDI TUKAJ JE SLOVENIJA! a Regoč: OVDJE HRVATSKA, A TKO JE TAMO?
i onda će im dopalit neki istrian i reć: EJ VAS DVA KRETENA! OVO JE REPUBLIKA ISTRA!
Guest- Guest
Načelno ti u našem sustavu (našem kao zapadnom sudstvu) uspjeh ovisi o odvjetnikovoj sposobnosti, a dobar odvjetnik košta. Kao i dokazni postupak, vještačenja...pismejker wrote:Dojde i do toga,..polako ..kako je pocelo,a ovi na vlasti se zalaufali i postali samouvjereni..zasad Glas postoji,ali pogledaj pravosudje..tu bas i nije tako...ovisi,dal mozes za "pravdu" platiti...Regoč wrote:Pravo glasa i glavarina?pismejker wrote:zabrinuto vidim da je diktatura jos dobra opcija u sto se ovo pretvara..prije tezi feudalnom sustavu...Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Gnječ wrote:Regoč wrote:To je gamad mislila i 1017. za 2017.!epikur37 wrote:Regoč wrote:Treba odvagnuti:
1. ratni i poratni zločinac te komunistički diktator
2. sjedinjenje Istre, Rieke, Zadra i otokah.
Što je trajnije postignuće iz perspektive 3017.? Da! 3017!
3017 hrvatska neće ni postojati
3017. godine ostat će samo Regoć i Joško Joras. joško sa TUDI TUKAJ JE SLOVENIJA! a Regoč: OVDJE HRVATSKA, A TKO JE TAMO?
i onda će im dopalit neki istrian i reć: EJ VAS DVA KRETENA! OVO JE REPUBLIKA ISTRA!
Nakon poduže rasprave s raznovrsnimi argumenti, ne treba lomiti preko koljena.jastreb wrote:Slažem se.epikur37 wrote:Referendum, nek Zagreb kaze svoje i pokaze drzavi kako dise metropola.
Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Diktatura pokvarenjaka i lažljivih gadova NIKAD NECE PASTI
Doduse
s njima je dovoljno im pokazati jezik i šutnuti ih nogom u dupe , sto bi ja ucinila , da mi nije zao moje ..
nogice
I MARCELKU i trbi stari kenjce dati fus u gus
Ako ga Tuđman nije dirao,onda ne bi trebalo sada ići na ruku desnohrvatima.
Koji su oni faktor???
Znači jedan heroj 2.svj.rata ne može imati trg u ZG,a jedna sramna kukavica poput Mačeka može???
Pa Nizozemci,ili Belgijanci bi dali žeženoga zlata da su imali ličnost kao što je Tito,a mi ga se odričemo. Mi smo teška destrukcija.
Koji su oni faktor???
Znači jedan heroj 2.svj.rata ne može imati trg u ZG,a jedna sramna kukavica poput Mačeka može???
Pa Nizozemci,ili Belgijanci bi dali žeženoga zlata da su imali ličnost kao što je Tito,a mi ga se odričemo. Mi smo teška destrukcija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ja kažem da titovci i dalje upropašćuju ovu zemlju.Sora wrote:Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Evo sto nam je dao Tito :
Besplatno pbrazovanje
Besplatno liječenje
Radna mjesta
Stanove
Domove kulture
Domove zdravstva
Lijecilista
Besplatno kupanje na obalama
Orgsnizira i odmor djece
Lijekove besplatne
Mogucnost putovsnja
Masovni sport
Mogucnost aktivnog sudjelovanja u upravljanju formom
Spojene drzavne praznike i slobodne dane
Dugi porodiljni dopust
Djecji doplatak
MIROVINE U VISINI 80% zadnje place ( prosjek zadnjih par godina - a ne cijeli zivot )
Kulturni amaterizam u svim umjetnostima
Dobrovoljne radne akcije i druzenje ispid satora (ne samo Kolindi)
Humsnizam u međunacionalnim odnosima . Nacije se nisu mrzile.
Itd itd
U SVIM TIM ASOEKTIMA SMO UNAZADENI .
A MRZITELJIMA TITA NSBIJEM VAS NA TITOVKU
OK?
Besplatno pbrazovanje
Besplatno liječenje
Radna mjesta
Stanove
Domove kulture
Domove zdravstva
Lijecilista
Orgsnizira i odmor djece
Lijekove besplatne
Mogucnost putovsnja
Masovni sport
Dugi porodiljni dopust
Djecji doplatak
MIROVINE U VISINI 80% zadnje place ( prosjek zadnjih par godina - a ne cijeli zivot )
Itd itd
OK?
Tuđman je radil na pomirbi, jasno da nije diral Tita. U raspravi ne bi trebalo povlačiti paralele (Maček), nego iznieti zašto da: ti kažeš da kao vođa borbe protiv fašizma, i to iznimno uspješni vođa (dodajem ja), treba imati trg.jastreb wrote: Ako ga Tuđman nije dirao,onda ne bi trebalo sada ići na ruku desnohrvatima.
Koji su oni faktor???
Regoč wrote:I ja kažem da titovci i dalje upropašćuju ovu zemlju.Sora wrote:Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Stara konzervo
Regocah , imam savjet za tebe .
Aj budi jesi se pokvario od mrznje ili bakterija ?
I sretno ti
Sve je on to svojim novcem izgradil? Platil iz svoga džepa? Prodal roditeljsku kuću u Kumrovcu da bi lovu dal drugima?Sora wrote:Evo sto nam je dao Tito :
Besplatno pbrazovanje
Besplatno liječenje
Radna mjesta
Stanove
Domove kulture
Domove zdravstva
Lijecilista
Orgsnizira i odmor djece
Lijekove besplatne
Mogucnost putovsnja
Masovni sport
Dugi porodiljni dopust
Djecji doplatak
Itd itd
OK?
Nemoš joj udovoljit. Oponiram joj, ne valja. Složim se, ne valja. Koja si ti prevrtljivica!Sora wrote:Regoč wrote:I ja kažem da titovci i dalje upropašćuju ovu zemlju.Sora wrote:Regoč wrote:Možda u nas diktatura još nije pala.marcellus wrote:u civiliziranim državama je običaj da se, kad umre diktator koji je gradove, trgove i ulice imenovao po sebi za svoga života, ti nazivi promijene odmah po padu diktature.
Stara konzervo
I sretno ti
Regoč wrote:Nemoš joj udovoljit. Oponiram joj, ne valja. Složim se, ne valja. Koja si ti prevrtljivica!Sora wrote:Regoč wrote:I ja kažem da titovci i dalje upropašćuju ovu zemlju.Sora wrote:Regoč wrote:
Možda u nas diktatura još nije pala.
Stara konzervo
I sretno ti
Ajd ne vrdaj stari kenjce
Bas zato jer nisam prevrtljiva se s tobom svadim
I zato jer znam da sam u pravu
To neces nikad moci dokazati te svoje lazi niti iracionalnu mrznju objasniti
Nego, crkni takav, zao i pokvaren
Vama koji ne volite TITA niti jedan covjek nije drag .
REGOC Ah i marcelko koji ne volite Tita ste izrrodi Hrvata
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» MOST opet protiv prijedloga HDZ-ovaca: "Promjene imena nam ne pomažu, treba prestati s tim"
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Opet leftardi brane demokraciju
» Titov 92 -gi rockas.
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Opet leftardi brane demokraciju
» Titov 92 -gi rockas.
Page 2 of 8