"BURŽOASKO GOV*O" Muškarac BRUTALNO izvređao, a zatim nokautirao francusku poslanicu na pijaci
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "BURŽOASKO GOV*O" Muškarac BRUTALNO izvređao, a zatim nokautirao francusku poslanicu na pijaci
mozda budeneki video,ali ovako kad se gleda,nekako joj je preblizu stajao za takav udarac od kojeg bi roknula u nesvijest...
Kazem ja cura nekako prespokojno lice ima doli....
bude izvukla od ferziherunga povecu svotu..ostecenje mozga i tako....
Kazem ja cura nekako prespokojno lice ima doli....
bude izvukla od ferziherunga povecu svotu..ostecenje mozga i tako....
Guest- Guest
Re: "BURŽOASKO GOV*O" Muškarac BRUTALNO izvređao, a zatim nokautirao francusku poslanicu na pijaci
U ovome hebenome HA ? i je cijeli problem Evrope ....moralne vertikale koje da staviš pet minuta u Afriku ovi bi ih pojili za dorucak.
Kad ja kažem da je trebalo pobit svu širu familiju od terorista po Evropi ukljucujuci i male bebe tj zatrit im sjeme onda sam ja psihopata.
JESAM LI ?
E NEKA SAM.
Kad ja kažem da je trebalo pobit svu širu familiju od terorista po Evropi ukljucujuci i male bebe tj zatrit im sjeme onda sam ja psihopata.
JESAM LI ?
E NEKA SAM.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I da ja jesam psihopata i baš mi je drago zbog toga al kod mene se niti jedan terorista nebi raznio radi širenja islama kad zna da cu mu satrat i sjeme i pleme u krugu tri koljena naokolo šta god dovatim a trudit cu se da ih sve dovatim nego ce ih njihova obitelj kontrolirat jer zna šta ih sve čeka ako se samo iti jedan nešto usudi.
Da ja sam hebeni psihopata i to vrlo inteligentan ....spavam ispred špilje sabljastog tigra ....KO BEBICA.
Da ja sam hebeni psihopata i to vrlo inteligentan ....spavam ispred špilje sabljastog tigra ....KO BEBICA.
2014-04-11
RayMabus wrote:
2014-04-11
A vi i dalje hahačite ...plišani medvjedici , svjeće i zastave na fejsu.
Dalje od toga ni neznate.
Dalje od toga ni neznate.
2014-04-11
ne vjerujem nista dok nevidim snimakRayMabus wrote:
Nina nana cuore della mama.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Prst joj u pakšu turiti,ako zapedalira-foliranje je u pitanju..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Ćufurović tvrdi da je u Siriji ranjavan dok je prodavao krumpir na pijaci
» zatim red humora...
» Tucker Carlson nokautirao WHO
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Ćufurović tvrdi da je u Siriji ranjavan dok je prodavao krumpir na pijaci
» zatim red humora...
» Tucker Carlson nokautirao WHO
Page 4 of 4