ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz

Go down

Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz Empty Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz

Post by Kermit 14/6/2017, 16:09

http://hr.n1info.com/a212629/Vijesti/Reakcije-na-Mamicevo-divljanje-po-sudnici-A-5-dana-zatvora.html
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz Empty Re: Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz

Post by Kermit 14/6/2017, 16:10

Inače ovako što prozirno bez ijedne sankcije ili bilo čega drugoga skoro je nemoće izvesti nigdje u Evropi. Hrva5ska je septička jama pravosuđa doslovce
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz Empty Re: Osijek: Mamić i odvjetnici odigrali igrokaz

Post by vuksadinare 14/6/2017, 16:12

pet dana su dobili huligani koji su ionako trebali vec guliti zatvore zbog narusavanja javnog reda i mira,fizickih napada i divljanja na tribinama..a nitko ne pise koliko je sud takvima puta progledao kroz prste i prosli eventualno sa novcanom kaznom a nekad ni to..mamic je svakako trebao biti kaznjen za ovo..ali kad mi opravdavaju huligane i klosariju e onda dobijem odmah proljev
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/6/2017, 16:17

danima nas maltretiraju sa mamicem i grupom huligana..oslo novinarstvo na debelo dno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 14/6/2017, 16:17

Slokovićka gore glumi nego što Luka daje iskaz ako je to uopce moguce
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/6/2017, 16:19

asilovski wrote:Slokovićka gore glumi nego što Luka daje iskaz ako je to uopce moguce
sve je to fingirano..ocito je da mamic pusi u procesu a slokovicka kao 'najbolja odvjetnica' i cedo (kao onaj koji ne gubi) rade starteski uzmak..ajd ti mamicu daj nama uzmak a mi te necemo tarziti dio love...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 14/6/2017, 16:25

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:Slokovićka gore glumi nego što Luka daje iskaz ako je to uopce moguce
sve je to fingirano..ocito je da mamic pusi u procesu a slokovicka kao 'najbolja odvjetnica' i cedo (kao onaj koji ne gubi) rade starteski uzmak..ajd ti mamicu daj nama uzmak a mi te necemo tarziti dio love...
Ne već igrokaz radi odgode rasprave i svjedočenja Lovrena, suđenje u Osijeku je idiotluk
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 15/6/2017, 12:21

A i onaj Modrić mi se zgadio. Uostalom i on je dio nogometne mafije. Dok je Mamić dio ne samo nogometne. Kriminalac koji se ruga čitavom sustavu.

Sad me više i ne čudi ono što rade Dalmatinci,kad je ova reprezentacija u pitanju. Obični poslušnici Mamića i ostatka bande.

U jednom normalnom nog.savezu jedan Čačić nikada ne bi mogao biti izbornik.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/6/2017, 14:25

jastreb wrote:A i onaj Modrić mi se zgadio. Uostalom i on je dio nogometne mafije. Dok je Mamić dio ne samo nogometne. Kriminalac koji se ruga čitavom sustavu.

Sad me više i ne čudi ono što rade Dalmatinci,kad je ova reprezentacija u pitanju. Obični poslušnici Mamića i ostatka bande.

U jednom normalnom nog.savezu jedan Čačić nikada ne bi mogao biti izbornik.
zanimljivo kako mamic se hvali kako je pomogao modricu kao izbjeglici sa 14000 kuna da bi to na kraju naplatio sa 53 milijuna kua od modriceva transfera
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics