Kad zadnja svinja utihne
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kad zadnja svinja utihne
druže Mao, žašto smanjivati broj zaposlenih u Zagrebu da bi povećali broj zaposlenih na periferiji
ako pogledate bilancu time niste ništa postigli, broj zaposlenih je ostao isti, jer ste smanjili zaposlenost u Zagrebu a povećali broj zaposlenih u npr. Osjeku
strah me sugerirati da vam ne idu dobro osnove zbarajanja i oduzimanja
ako pogledate bilancu time niste ništa postigli, broj zaposlenih je ostao isti, jer ste smanjili zaposlenost u Zagrebu a povećali broj zaposlenih u npr. Osjeku
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:druže Mao, žašto smanjivati broj zaposlenih u Zagrebu da bi povećali broj zaposlenih na periferiji
zato jer ima više pozitivnih efekata taj potez od druga Maoa. Prvi zaustavilo bi iseljavanje tkz "periferije"(glup naziv za nekada bogatu regiju). Drugo Zagreb nebi puno izgubio, jer gradu ostaje odlična infrastruktura, fizička blizina Austrije, Bavarske, pa bi privatni sektor nekako više investirao u grad koji je blizu Austrije(tipa ZG pod uvjetom da bosanci iz uprave ne blokiraju investicije) nego grad koji je blizu Srbije i Bosne(Osijek).
Ili najbolje da u Zagreb utrpamo 3milijuna ljudi, te da ostane 500 000 robova na Jadranskoj obali koji će zarađivati za ZG, a slavoniju prepustimo arapima/srbima kome već
Guest- Guest
druže, zašto je dobro da ljudi iseljavaju iz Zagreba jer nema posla, kad dobivju otkaze pa idu za Njemačku, a nije dobro da se ljudi iseljavaju iz Osjeka?
ako ljudima u Zagrebu daš otkaze, a zaposliš ljude u Osjeku za iste novce, što je tu konkretno pozitivnije?
nije mi jasan taj tvoj kapitalizam koji je protiv potrošnje
po tvome, da se ne bi povećala potrošnja i ukupna zaposlenost, treba jedne ljude na jednom mjestu otpustiti, a druge na drugom mjestu zaposliti, takvim pristupom potrošnja nije porasla i nije se povećala ni zaposlenost, a umjesto iz Osjeka ljudi će se odseliti iz Zagreba
koji je to ekonomski model?
ako ljudima u Zagrebu daš otkaze, a zaposliš ljude u Osjeku za iste novce, što je tu konkretno pozitivnije?
nije mi jasan taj tvoj kapitalizam koji je protiv potrošnje
po tvome, da se ne bi povećala potrošnja i ukupna zaposlenost, treba jedne ljude na jednom mjestu otpustiti, a druge na drugom mjestu zaposliti, takvim pristupom potrošnja nije porasla i nije se povećala ni zaposlenost, a umjesto iz Osjeka ljudi će se odseliti iz Zagreba
koji je to ekonomski model?
Guest- Guest
Tolika zaraza salmonelom, ne pamtim da se prije to događalo...
Guest- Guest
asilovski wrote:Jbg ako ništa pare su otišle Čardak ekipi a slavonija u njemačkuTriny wrote:Što država takne, propadne.
Pare su otišle iz zemlje
A i Slavonci
Ostat ce crkve i groblja . Aleluja .
Može. samo...od čega će ljudi živjet 20-ak godina dok se taj novi poredak ne instalira i profunkcionira? zapravo mislim da to i ne možemo napraviti jer smo referendumom sve važne ovlasti predali u Bruxelles.glas uhljeba wrote:proglasiti bankrot pa onda uspostaviti novi društveni poredak, jer ova s uhljebima na čelu vodi u bankrot
danni1 wrote:Može. samo...od čega će ljudi živjet 20-ak godina dok se taj novi poredak ne instalira i profunkcionira? zapravo mislim da to i ne možemo napraviti jer smo referendumom sve važne ovlasti predali u Bruxelles.glas uhljeba wrote:proglasiti bankrot pa onda uspostaviti novi društveni poredak, jer ova s uhljebima na čelu vodi u bankrot
Moramo se odcijepiti od Bruxellesa uz pomoć neke strane sile.
crvenkasti-
2014-04-17
danni1 wrote:Može. samo...od čega će ljudi živjet 20-ak godina dok se taj novi poredak ne instalira i profunkcionira? zapravo mislim da to i ne možemo napraviti jer smo referendumom sve važne ovlasti predali u Bruxelles.glas uhljeba wrote:proglasiti bankrot pa onda uspostaviti novi društveni poredak, jer ova s uhljebima na čelu vodi u bankrot
živiš od domoljublja. vidiš kako političari lijepo žive od domoljublja.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Muska sovinisticka svinja
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Muska sovinisticka svinja
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja