Novi Pazar ljut: Kada nas vređaju u Čačku svi ćute!
Page 1 of 1
Novi Pazar ljut: Kada nas vređaju u Čačku svi ćute!
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:567390-Novi-Pazar-ljut-Kada-nas-vredjaju-u-Cacku-svi-cute
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekoliko puta skrenuli smo pažnju delegatu na nacionalistička skandiranja, na šta nam je odgovorio da on tu ne može ništa i da će se navijači smiriti. Tek kada je predstavnik našeg kluba demonstrativno napustio klupu i izašao sa stadiona delegat je dao instrukcije zvaničnom spikeru, koji je u 92. minutu meča pozvao publiku „da fer i sportski navijaju, kao što su to radili i do sada", naglašava se u saopštenju Novog Pazara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Smradovi četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Novi Pazar ljut: Kada nas vređaju u Čačku svi ćute!
Rugla se sova sjenici da ima veliku glavu
Guest- Guest
crvenkasti wrote: Tek kada je predstavnik našeg kluba demonstrativno napustio klupu i izašao sa stadiona delegat je dao instrukcije zvaničnom spikeru, koji je u 92. minutu meča pozvao publiku „da fer i sportski navijaju, kao što su to radili i do sada", naglašava se u saopštenju Novog Pazara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Smradovi četnički!
Nisu to četnici nego balije.
Mislim na te iz N.Pazara. Poznava sam jednoga davno....pederćić mali
i sad se oženio i ima dvoje dice. Postao navijač toga kluba iz N.Pazara.
Govori kako idu na utakmice samo kako bi radili sranja i vridjali.
Isto kao i svi nogometni huligani ( ne navijači) , pederčine koje se samo u grupi osjećaju jaki.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Cekaj, je li Novi Pazar na Sandzaku? Jesu li ih zato vrijedjali?
Guest- Guest
Kad sam bio mali bila je popularna pjesma "Mala,mala,mala iz Novog Pazara".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad sam ja bio mali bila je popularna pjesma ''Blago onom tko te ima''...
Guest- Guest
Similar topics
» Novi Pazar: Škola “Rastko Nemanjić Sava” preimenovana u “Kalifa bin Zaid Al Nahjan”
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Hrvati vređaju susede!
» Uhapseni Poljski Spijuni u Cacku
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Hrvati vređaju susede!
» Uhapseni Poljski Spijuni u Cacku
Page 1 of 1