Ante Kostelić Gips:Nek nogomet dobije svoj ured pa nek se svađaju među sobom a mi svi ostali smo zadovoljni Janicom!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ante Kostelić Gips:Nek nogomet dobije svoj ured pa nek se svađaju među sobom a mi svi ostali smo zadovoljni Janicom!
stranačke milicije...
Guest- Guest
Re: Ante Kostelić Gips:Nek nogomet dobije svoj ured pa nek se svađaju među sobom a mi svi ostali smo zadovoljni Janicom!
drzava se mjesa u zakonodavni i izvrsni dio ,nesto nemoguce u pravnim drzavama..
Guest- Guest
dobro ovo nije za zatvor...ali jbg nisu dali janici i prijateljicama da izađu iz auta..a kad su izasli u supetru iz auta..okruzili su ih i nisu ih psutili da prođu jedno vrijeme...sfve u svemu napisan je jedna odlicna komentar na tu temu dans u jutarnjem..plenkovic im je sad krstario po dalmaciju uzduz i poprijeko boravio u splitu nekoliko puta i nitko mu nije nista dobacivao niti sprjecavao prolaz....a plenkovic je sef janici.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Telefonska pravna država, ne znam što mamić ili Horvatinčić moraju napraviti da budu privedeni do sada su ubili, pokrali, vrijeđali apsolutno sve...pismejker wrote:stranačke milicije...
Kermit-
2014-04-17
Sudovi u splitu su inače žešći divlji zapad, a prekršajni više manje odjeljnje Min. finanacija u cijeloj državi gdje su suci u 80% slučajeva kafe kuharice i priučeni pravnicipismejker wrote:drzava se mjesa u zakonodavni i izvrsni dio ,nesto nemoguce u pravnim drzavama..
Kermit-
2014-04-17
covjek kad bolje razmisli,upravo zsastrasujuce...vjerujem daim to i jeste namjera..zaplasiti telad pitomu,da ne dize roge,jer ce im po mjeri biti odrezano...bogati i motjni...opleti,radi sto zelis..cisti feudalni sustav,nis drugo..asilovski wrote:Telefonska pravna država, ne znam što mamić ili Horvatinčić moraju napraviti da budu privedeni do sada su ubili, pokrali, vrijeđali apsolutno sve...pismejker wrote:stranačke milicije...
Guest- Guest
uzas..asilovski wrote:Sudovi u splitu su inače žešći divlji zapad, a prekršajni više manje odjeljnje Min. finanacija u cijeloj državi gdje su suci u 80% slučajeva kafe kuharice i priučeni pravnicipismejker wrote:drzava se mjesa u zakonodavni i izvrsni dio ,nesto nemoguce u pravnim drzavama..
Guest- Guest
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FUČINO,jebem te...!!!!vuksadinare wrote:dobro ovo nije za zatvor...ali jbg nisu dali janici i prijateljicama da izađu iz auta..a kad su izasli u supetru iz auta..okruzili su ih i nisu ih psutili da prođu jedno vrijeme...sfve u svemu napisan je jedna odlicna komentar na tu temu dans u jutarnjem..plenkovic im je sad krstario po dalmaciju uzduz i poprijeko boravio u splitu nekoliko puta i nitko mu nije nista dobacivao niti sprjecavao prolaz....a plenkovic je sef janici.
A sto je bilo kad Tetrakopfi nisu dali ljudima da idu u kazaliste na onu predstavu,kakva god bila..???!!!
tad si to opravdavao opravdanim bijesom,filinzima i svim sto sa zdravom logikom veze nema....
ne biti Hipokrit Fučino.,..
Guest- Guest
Što se uvaljivala u HDZ i družila sa ljigama
Guest- Guest
nije clanica hdz-a sto je rekao i danas njezin otac ante..a drugo obitelj kostelic nikad nije skrivala da ima sto se politike tice simpatije za hdz...drugo munjolama iz torcide plenki se non stop presetava ispred nosa po splitu i dalmaciji i nista mu se ne desava...a on je po meni daleko odgovorniji o neprovođenju zakona o sportu od janice...jer je na daleko mocnijoj poziciji...Pinochet wrote:Što se uvaljivala u HDZ i družila sa ljigama
2015-09-08
bozinovic je rekao(index) da ovi nisu privedeni samo zbog verbalnog delikta vec ponajvise zbog zaprecavanja janice i kolegica da izađu ili uđu u auto kako na trajektu tako na pristanistu u supetru...e onda decki jbg..zaboravili ste da je kaznjivo dijelo sprjecavanja osobe u slobodnom kretanju
2015-09-08
Božinović??? Taj je prvo bio pritajen sada vidim od kada su mu došli Hanseovci i Stipica Meske izlazi sve više čak i zna što je bilo na Supetru te što piše u prekršajnom predmetu, a ovo se vuče gluposti to i sam znaš jer su torcidaši optuženi za remećenje javnog reda i mira, samo št oje Janica povukla veze preko mamića i hadezea pa su pretjerali sa pritvorimavuksadinare wrote:bozinovic je rekao(index) da ovi nisu privedeni samo zbog verbalnog delikta vec ponajvise zbog zaprecavanja janice i kolegica da izađu ili uđu u auto kako na trajektu tako na pristanistu u supetru...e onda decki jbg..zaboravili ste da je kaznjivo dijelo sprjecavanja osobe u slobodnom kretanju
Kermit-
2014-04-17
nikakve veze nije ona potegla vec je to plenkiju doslo kao as iz rukava ovo sa janicom..jer posto ej zlopamtilo nikad nije zaboravio uvrede torcide kad je hdz imao onaj veliki skup na rivi u predizbornoj kampanji prije ovih posljednjih parlamentarnih ibora kad od zaglusujuce buke toprcide ovi pa i lenki nisu mogli doci do rijeci pa su morali vikati i prepucavati se sa torcidom..to ti je..a znas i sam d aplenki nista ne oprastaasilovski wrote:Božinović??? Taj je prvo bio pritajen sada vidim od kada su mu došli Hanseovci i Stipica Meske izlazi sve više čak i zna što je bilo na Supetru te što piše u prekršajnom predmetu, a ovo se vuče gluposti to i sam znaš jer su torcidaši optuženi za remećenje javnog reda i mira, samo št oje Janica povukla veze preko mamića i hadezea pa su pretjerali sa pritvorimavuksadinare wrote:bozinovic je rekao(index) da ovi nisu privedeni samo zbog verbalnog delikta vec ponajvise zbog zaprecavanja janice i kolegica da izađu ili uđu u auto kako na trajektu tako na pristanistu u supetru...e onda decki jbg..zaboravili ste da je kaznjivo dijelo sprjecavanja osobe u slobodnom kretanju
2015-09-08
Mamić je tražio, pogotovo jer je janica prvo njega zvala, a s ovim neće ništa riješiti dapačevuksadinare wrote:nikakve veze nije ona potegla vec je to plenkiju doslo kao as iz rukava ovo sa janicom..jer posto ej zlopamtilo nikad nije zaboravio uvrede torcide kad je hdz imao onaj veliki skup na rivi u predizbornoj kampanji prije ovih posljednjih parlamentarnih ibora kad od zaglusujuce buke toprcide ovi pa i lenki nisu mogli doci do rijeci pa su morali vikati i prepucavati se sa torcidom..to ti je..a znas i sam d aplenki nista ne oprastaasilovski wrote:Božinović??? Taj je prvo bio pritajen sada vidim od kada su mu došli Hanseovci i Stipica Meske izlazi sve više čak i zna što je bilo na Supetru te što piše u prekršajnom predmetu, a ovo se vuče gluposti to i sam znaš jer su torcidaši optuženi za remećenje javnog reda i mira, samo št oje Janica povukla veze preko mamića i hadezea pa su pretjerali sa pritvorimavuksadinare wrote:bozinovic je rekao(index) da ovi nisu privedeni samo zbog verbalnog delikta vec ponajvise zbog zaprecavanja janice i kolegica da izađu ili uđu u auto kako na trajektu tako na pristanistu u supetru...e onda decki jbg..zaboravili ste da je kaznjivo dijelo sprjecavanja osobe u slobodnom kretanju
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» Britanci su zadovoljni s Let 3
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Nijemci se svađaju oko minimalne mirovine od 900 eura
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» Britanci su zadovoljni s Let 3
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Nijemci se svađaju oko minimalne mirovine od 900 eura
Page 3 of 3