Ukrajinci slave prvi dan bez viza u EU
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ukrajinci slave prvi dan bez viza u EU
i ja bi radije izabrao ukre od jebaca kamila
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
eh,jebiga sad.po tvojoj analogiji si se i ti prodao hansu,istom onom koji je tvoje trpau u ausvic.malo nategnuto,mozda i neukusno,ali tu negdje...pismejker wrote:Leviathan2 wrote:max123 wrote:pismejker wrote:dobro,nisam htio direktno po Maxu,ali da...eto,po meni je prostitucija isto,kad je jedna cura iz bosanske Posavine,prezgodna mlada i lijepa crnka,uhvatila dedeka doktora,kojem pišov vise i ne funkcionira,pa se udala za njega..zavrsila skole,praksu,i postala visa medicinska sestra...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Hrvatice da se jebu za novce?Leviathan2 wrote:
kad sam krstario po njemackoj vidio sam dosta hrvatica koje su se prostituirale a znam i osobno nekoliko njih koje su isle u njemacku radit kao u kuhinji a u stvari su radile po pufovima, kak veli svetac, balkanke se isto prase za lovu a kad dojdu u domovinu onda glume svetice i sve s visoka gledaju, ubrojane i hrvatice
Ma daj! Kaj god!
Sad će ti naš vrli nounar marcellus pojasniti kako se samo siromašne Kubanke jebu za novac.
ZNaci kad nam drugi komandira mozemo psotici svasta. A sami sa sobom ne znamo da upravljamo a da sve ne razjebemo.max123 wrote:nema to veza sa sluganstvom.slaveni kao i juzni evropljani nemaju tradicionalne radne navike niti potrebnu organizacijsku disciplinu.tri rvata pod njemckom kontrolom ce napravit cudo.ista trojica negdi u imockom ce se treci dan poklat,razjebat i firmu i pola zupanije..Ringo10 wrote:Generalno, Slaveni su robovsko smece. Samo Rusija donekle zasluzuje postovanje iako i kod njih ima tog kompleksa inferiornosti prema zapadnim narodima.
Roblje koje se naprosto utrkuje ko ce biti bolji sluga Anglosaksonskih gospodara. Nikad od njih nista.
I sta je to drugo nego inferiornost spram germanskih naroda? Ne genetski, nego povijesno i kulturoloski uvjetovana.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prenategnuto..prvo,ja ne dajem guzice,drugo,nisam uhvatio svabicu debelu pa je heftacim,da bih pribavio papire i financije za skolovanje,nego sam krenuo od prilicnog dna,no trudio sam se i ne birao,pa tako isto i bezo napredovao..kostalo me je malo zdravlja,3 reza na trbuhu,ali eto,napokon sam zasluzio svoje mjesto u drustvu...max123 wrote:eh,jebiga sad.po tvojoj analogiji si se i ti prodao hansu,istom onom koji je tvoje trpau u ausvic.malo nategnuto,mozda i neukusno,ali tu negdje...pismejker wrote:Leviathan2 wrote:max123 wrote:pismejker wrote:dobro,nisam htio direktno po Maxu,ali da...eto,po meni je prostitucija isto,kad je jedna cura iz bosanske Posavine,prezgodna mlada i lijepa crnka,uhvatila dedeka doktora,kojem pišov vise i ne funkcionira,pa se udala za njega..zavrsila skole,praksu,i postala visa medicinska sestra...
Svabi pomno prate tko posteno radi i trudi se..i to nagradjuju..Ne bih to nazvao prostitucijom..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Ukidanje viza građanima Srbije i Kine
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Ukidanje viza građanima Srbije i Kine
Page 3 of 3