Abu Bakr al-Baghdadi preselio na ahiret
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Abu Bakr al-Baghdadi preselio na ahiret
nece, prevruc je krumpir,pismejker wrote:ali bas SADA,kad je ISIS pred slomom??..mhhhh..men se cini da ce on nastaviti dobro zivjeti,mozda i kao Fluhtling u svabiji..makne brke, i bradu,obuce Najke,brandirane jeans hozne,i adidasovu majicu,i bog te veselio..Leviathan2 wrote:a valjda su bagdadija srokali, oon j eveliki cilj obavejstajnih sluzbi i stvarno ga je bilo tesko detektirat na pravom mjestu u pravo vrijeme
naime osamu bil ladena nisu dirali radi njegove familije koja je jedna od najbogatijih na svijetu, na kraju kad je umro od zatajenja bubrega su napravili ko fol raid te ga likvidirali, americka posla
bagdadi je inace samo jedan terorista koji je uz puno krvavog rada uspio da se ugura u sam vrh al nije kuzio da je potrosan jer nema nikakovu zastitu, a sponzori vise vole da mrtva usta ne govore
ima logike..Leviathan2 wrote:nece, prevruc je krumpir,pismejker wrote:ali bas SADA,kad je ISIS pred slomom??..mhhhh..men se cini da ce on nastaviti dobro zivjeti,mozda i kao Fluhtling u svabiji..makne brke, i bradu,obuce Najke,brandirane jeans hozne,i adidasovu majicu,i bog te veselio..Leviathan2 wrote:a valjda su bagdadija srokali, oon j eveliki cilj obavejstajnih sluzbi i stvarno ga je bilo tesko detektirat na pravom mjestu u pravo vrijeme
naime osamu bil ladena nisu dirali radi njegove familije koja je jedna od najbogatijih na svijetu, na kraju kad je umro od zatajenja bubrega su napravili ko fol raid te ga likvidirali, americka posla
bagdadi je inace samo jedan terorista koji je uz puno krvavog rada uspio da se ugura u sam vrh al nije kuzio da je potrosan jer nema nikakovu zastitu, a sponzori vise vole da mrtva usta ne govore
Guest- Guest
ma ok je, coek je formirao svoj pogled, ja nisam kompetentan da ista mjenjampismejker wrote:reg misli da je buducnost skrivena u proslosti,i da tamo treba gledjiti...Čelom unatrag..!!!Leviathan2 wrote:ja znam, jer je jedini clan plemena koji je ucestvovao u II svjeckom na strani partizana bio u brozovom obezbjedjenju od pocetka 42 godine do 49,pismejker wrote:reg je loše pazi na satu povijesti..ili,zlonamjerno izoblicava...Leviathan2 wrote:englezi nemaju veze s drvarom, brozu je obezbijedjena odstupnice prije pocetka njemacke operacije isto kao i na nekim drugim ratistima, unaprijed,Regoč wrote:
Mene podsjeća na ono kad je Tito skoro zaglavil u Drvaru i da ga nisu spasili Englezi ne bi bilo ni Bleiburga.
a rega se malo previse iritira oko proslosti, to je bilo u proslom mileniju, koga briga vise
Nikad ne znam koji je koji.
dijagram-
2015-08-09
da vise ne brkas, ja sam levi a on je desnidijagram wrote:Brkam ovog Bakira iz Bagdada i levog.
sad je vec malo jasnije
oni je,..oni,..a oni,..oni drugi
dijagram-
2015-08-09
eeeedijagram wrote:aaa, takoLeviathan2 wrote:da vise ne brkas, ja sam levi a on je desnidijagram wrote:Brkam ovog Bakira iz Bagdada i levog.
sad je vec malo jasnije
vidis kak se razmemo,
odmah na prvu,
taj bagdadi je pri sthefu stalno visil h klijeti a onda se hbil s tudumem i ukazal mu se alah te se prekrstil
h muslimana i presel dole hpustinju meditirat a onda su ga nes razjebali kad ga hvatila kriza zbog pomanjkanja gemistof pa je zel gun i pocel streljat naokol
sad je vec malo jasnije
vidis kak se razmemo,
odmah na prvu,
taj bagdadi je pri sthefu stalno visil h klijeti a onda se hbil s tudumem i ukazal mu se alah te se prekrstil
h muslimana i presel dole hpustinju meditirat a onda su ga nes razjebali kad ga hvatila kriza zbog pomanjkanja gemistof pa je zel gun i pocel streljat naokol
ostao mu samo onaj blentavi vilko,a i nije neka ispicutura:)
dijagram-
2015-08-09
nu, h zagorju odumiru stare tradicije, se se manje ppijeju gemisti a sve vec ona zuta pishalina kaj je zoveju pivodijagram wrote:tako, nas guma place za njimLeviathan2 wrote:eeeedijagram wrote:aaa, takoLeviathan2 wrote:da vise ne brkas, ja sam levi a on je desnidijagram wrote:Brkam ovog Bakira iz Bagdada i levog.
sad je vec malo jasnije
vidis kak se razmemo,
odmah na prvu,
ostao mu samo onaj blentavi vilko,a i nije neka ispicutura:)
» Pedi preselio na Ahiret
» Lavdrim Muhaxheri preselio na ahiret
» Admiral Ibro Bušatlija preselio na Ahiret
» Na ahiret preselio Abu Meali, bivši komandant odreda El Mudžahidin
» Pedi preselio na Ahiret
» Lavdrim Muhaxheri preselio na ahiret
» Admiral Ibro Bušatlija preselio na Ahiret
» Na ahiret preselio Abu Meali, bivši komandant odreda El Mudžahidin
Page 2 of 2