Pogled ispod trepavicah
Page 1 of 1
Pogled ispod trepavicah
Kolinda Grabar Kitarović potvrdila Trumpov dolazak u Poljsku i da ga ‘nagovara’ od prošle godine
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je u subotu u Karlovcu da će američki predsjednik Donald Trump u srpnju u Poljskoj sudjelovati u summitu “Inicijative tri mora”.
Bijela kuća objavila je u petak da će predsjednik Trump tijekom posjeta Poljskoj održati “važan govor i nazočiti summitu Inicijative tri mora kako bi pokazao naše snažne veze sa Srednjom Europom”.
Hrvatska predsjednica pojasnila je da se radi o summitu “Inicijative tri mora” (Jadran-Baltik-Crno more) koji će se početkom srpnja održati u Wroclawu, a da je Trumpov dolazak iniciran upravo pozivom poljskog predsjednika Andrzeja Dude i Kolinde Grabar-Kitarović.
“To je nešto na čemu radim od prošle godine i dolazak Trumpa pokazuje ne samo važnost te inicijative, nego potvrđuje i činjenicu da je ovo najveća i najsnažnija međunarodna inicijativa koju je Hrvatska poduzela. Time se žele pokazati čvrste veze sa Srednjom Europom, riječ je o strateškom repozicioniranju Hrvatske i Hrvatske kao države koja mora voditi aktivnu vanjsku politiku i što se mene tiče, za to ću se boriti uvijek i izboriti za Hrvatsku i naše interese”, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović.
Trump će službeno posjeti Poljsku u srpnju prije sudjelovanja na summitu G20 u Njemačkoj. Posjet američkog predsjednika potvrdilo je poljsko predsjedništvo i kazalo da će to biti 6. srpnja.
Bijela kuća objavila je u petak da će predsjednik Trump tijekom posjeta Poljskoj održati “važan govor i nazočiti summitu Inicijative tri mora kako bi pokazao naše snažne veze sa Srednjom Europom”.
Hrvatska predsjednica pojasnila je da se radi o summitu “Inicijative tri mora” (Jadran-Baltik-Crno more) koji će se početkom srpnja održati u Wroclawu, a da je Trumpov dolazak iniciran upravo pozivom poljskog predsjednika Andrzeja Dude i Kolinde Grabar-Kitarović.
“To je nešto na čemu radim od prošle godine i dolazak Trumpa pokazuje ne samo važnost te inicijative, nego potvrđuje i činjenicu da je ovo najveća i najsnažnija međunarodna inicijativa koju je Hrvatska poduzela. Time se žele pokazati čvrste veze sa Srednjom Europom, riječ je o strateškom repozicioniranju Hrvatske i Hrvatske kao države koja mora voditi aktivnu vanjsku politiku i što se mene tiče, za to ću se boriti uvijek i izboriti za Hrvatsku i naše interese”, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović.
Trump će službeno posjeti Poljsku u srpnju prije sudjelovanja na summitu G20 u Njemačkoj. Posjet američkog predsjednika potvrdilo je poljsko predsjedništvo i kazalo da će to biti 6. srpnja.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kolinda-grabar-kitarovic-potvrdila-trumpov-dolazak-u-poljsku-i-da-ga-nagovara-od-prosle-godine-1032647/
Re: Pogled ispod trepavicah
Čestitam Predsjednici na uspjehu! Neka nikada ne poklekne u svojimi napori, makoliko ju "antifašistička" barga izrugivala.
ja sam nagovorila ja sam nagovorila ja sam....prejadno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A nagovarala ga je godinu dana, jos dok je bila u vezi s hillary :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Čestitam Predsjednici na uspjehu! Neka nikada ne poklekne u svojimi napori, makoliko ju "antifašistička" barga izrugivala.
Guest- Guest
Nagovorila je, a ti jadikuj.debotoijusto wrote:ja sam nagovorila ja sam nagovorila ja sam....prejadno
Similar topics
» Plenki i Bero rasturaju: HDZ pao ispod 25% a SDP ispod 20%
» Neosalafisti u Parizu: pogled s Balkana
» drugi pogled
» Drugi pogled...
» Pogled na Biokovo s talijanske obale
» Neosalafisti u Parizu: pogled s Balkana
» drugi pogled
» Drugi pogled...
» Pogled na Biokovo s talijanske obale
Page 1 of 1