Štromar na Prideu: "Pričao sam Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se."
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Štromar na Prideu: "Pričao sam Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se."
"Pozvali su me sinoć da dođem i ja sam se odazvao. Mislim da je to dobra poruka. Mislim da je dobro da predsavnik vlade dođe ovdje i da se vidi da treba podržavati raličita mišljenja. Da se ne treba skrivati, treba izvući van sve ljude. I lijeve i desne, i zaraćene i nezaraćene. Moramo se pomiriti kao društvo i to nam mora biti cilj.", rekao je novinarima Štromar.
"I jedni i drugi imaju pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo iskazato svoje mišljenje, ali ne smije ugoziti ničije pravo na život. Nitko ne smije ugrožavati pravo onih koji misle drugačije bez obzira o kome se radilo. Da me krivo ne shvatite, slobodu mišljenja možete koristiti tako dugo dok ne ugrožavate tuđu slobodu", rekao je Štromar komentirajući i markićkin Hod za život na kojemu su sudjelovali HDZ-ovci kojih nema na Prideu.
"Bitan je kompromis. Pričao sam s Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se'', kazao je dobro raspoloženi Štromar za N1 Televiziju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stromar-na-prideu-pricao-sam-plenkovicem-da-i-on-dodje-na-pride-blizu-je-salim-se/976078.aspx
"I jedni i drugi imaju pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo iskazato svoje mišljenje, ali ne smije ugoziti ničije pravo na život. Nitko ne smije ugrožavati pravo onih koji misle drugačije bez obzira o kome se radilo. Da me krivo ne shvatite, slobodu mišljenja možete koristiti tako dugo dok ne ugrožavate tuđu slobodu", rekao je Štromar komentirajući i markićkin Hod za život na kojemu su sudjelovali HDZ-ovci kojih nema na Prideu.
"Bitan je kompromis. Pričao sam s Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se'', kazao je dobro raspoloženi Štromar za N1 Televiziju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stromar-na-prideu-pricao-sam-plenkovicem-da-i-on-dodje-na-pride-blizu-je-salim-se/976078.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Štromar na Prideu: "Pričao sam Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se."
koje samaranje HDZ
2014-04-12
Re: Štromar na Prideu: "Pričao sam Plenkovićem da i on dođe na Pride, blizu je. Šalim se."
Nema od toga ništa. Nema Plenkovica tamo. Prva okuka kad im HNS nebude trebao otarasit ce ih se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debo,os I ti malo prosetat svoj supak
2014-04-19
RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Nema Plenkovica tamo. Prva okuka kad im HNS nebude trebao otarasit ce ih se.
nije drama , onda idu izbori
2014-04-12
ocu rec iskazat svoje misljenjeprckov wrote:debo,os I ti malo prosetat svoj supak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Na kojima HNS puši.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Nema Plenkovica tamo. Prva okuka kad im HNS nebude trebao otarasit ce ih se.
Nema Plenkovica na paradi a iduca je za godinu dana ....otarasit ce ih se do tada.
2014-04-11
RayMabus wrote:Na kojima HNS puši.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Nema Plenkovica tamo. Prva okuka kad im HNS nebude trebao otarasit ce ih se.
Nema Plenkovica na paradi a iduca je za godinu dana ....otarasit ce ih se do tada.
ni to nije drama , realno stranka bez glasackog potencijala ocito dosegla max. trgovinom
to otvara prostor za druge
do tad uzivajmo u samaranju i samoozljedjivanju HDZ-ovaca
2014-04-12
Njih ti boli samo kad izgube vlast a ovo ostalo gutaju bez problema ako imaju fotelju.debotoijusto wrote:
do tad uzivajmo u samaranju i samoozljedjivanju HDZ-ovaca
Nemaš u cemu uživati.
2014-04-11
The World Health Organization warns that the upcoming gay pride season could worsen an ongoing hepatitis A outbreak.
https://milo.yiannopoulos.net/2017/06/pride-season-hepatitis/
Stromar lupeta i cvjeta, a Pusicka i Mrak pizde na izdajnike:)
dijagram-
2015-08-09
Ovo je lakrdija. Lažne vođe LGBT zajednice. Bolji bi ja bio vođa iako homoseksualnost smatram seksualnim poremecajem. Kod mene je barem jasno da su LGBT govnari jer se hebu u guzhicu i tu nema ništa loše dok nicija slobodna volja nije kršena i onda ako sam ja s njima i ja sam govnjar ko i oni jer nisam protiv njih u tom slucaju. Et ja bar mogu izjavit da sam govnjar šta Pupovac i ova ekipa šta je danas došla nece nikad.
2014-04-11
Je li on bil na Hodu, kad već poziva na različitost?debotoijusto wrote:"Pozvali su me sinoć da dođem i ja sam se odazvao. Mislim da je to dobra poruka. Mislim da je dobro da predsavnik vlade dođe ovdje i da se vidi da treba podržavati raličita mišljenja. Da se ne treba skrivati, treba izvući van sve ljude. I lijeve i desne, i zaraćene i nezaraćene. Moramo se pomiriti kao društvo i to nam mora biti cilj.", rekao je novinarima Štromar.
Debo, jesi ti bil na Hodu?
Regoč wrote:Debo, jesi ti bil na Hodu?
slabo hodam , po kvartu bicikletom a zadnjih dana stalno u tonobilu
eto
2014-04-12
Eno se Richard Hammond razbio u Rimcevom autu u Svicarskoj.
Guest- Guest
Bivsi top gear da. U Svici izgubio valjda kontrolu, zapalilo se auto. Ima na indexu.
Guest- Guest
:D dobarprckov wrote:ocu rec iskazat svoje misljenjeprckov wrote:debo,os I ti malo prosetat svoj supak
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikure bi ugostio doma nekog da znas da je peder plus aktivan clan neke gej udruge?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Berlin gay pride, blizu milijun sudionika...festival ljubavi i slobode
» Štromar i Pupovac dobili što su tražili,a objesili nos
» Pobuna u HNS-u:Štromar SDP-u prijeti izlaskom iz koalicije,šef HNS-a šuti
» Ortodoksni Židov nožem izbo 6 osoba na jeruzalemskom gay prideu
» kanađani muslimanima zabranili sudjelovanje na gay prideu da ne vrijeđaju osjećaje muslimana
» Štromar i Pupovac dobili što su tražili,a objesili nos
» Pobuna u HNS-u:Štromar SDP-u prijeti izlaskom iz koalicije,šef HNS-a šuti
» Ortodoksni Židov nožem izbo 6 osoba na jeruzalemskom gay prideu
» kanađani muslimanima zabranili sudjelovanje na gay prideu da ne vrijeđaju osjećaje muslimana
Page 1 of 2