Putin odlikovao ekstremiste
Page 1 of 1
Putin odlikovao ekstremiste
Samo mjesec dana nakon oduzimanja imovine i zabrane djelovanja ove ekstremisticne skupine, Putin odlikuje clanove zabranjene vjerske zajednice.
Putin odlikuje Jehovine Svjedoke
NEW YORK, June 8, 2017 /PRNewswire/ -- On May 31, 2017, Russian President Vladimir Putin awarded the Order of "Parental Glory" to Valeriy and Tatiana Novik, Jehovah's Witnesses from Karelia, who raised eight children, during a ceremony in Moscow at the Kremlin.
The Order of "Parental Glory" was instituted by presidential decree in May 2008. Russia awards this honor to parents who have raised at least seven children and have shown extraordinary care for their family's health and education, as well as their physical, mental, and moral development. Families awarded the Order are considered models that strengthen the family institution.
Russian President Vladimir Putin awarded the Order of "Parental Glory" to Valeriy and Tatiana Novik, Jehovah's Witnesses from Karelia, during a ceremony in Moscow at the Kremlin. Six of their eight children are shown in the photo.
Valeriy Novik, a father of eight, receiving the Order of "Parental Glory" medal from President Putin.
David A. Semonian, a spokesman for Jehovah's Witnesses at their world headquarters, states: "We view this award as an acknowledgement that the free Bible education provided by Jehovah's Witnesses helps parents and their children to be productive citizens not only in Russia but all over the world. We hope that this award presented by President Putin is considered on July 17, 2017, when the Russian Supreme Court reviews the decision to liquidate the Administrative Center of Jehovah's Witnesses in Russia."
For more information, please see the Newsroom section of jw.org.
Putin odlikuje Jehovine Svjedoke
NEW YORK, June 8, 2017 /PRNewswire/ -- On May 31, 2017, Russian President Vladimir Putin awarded the Order of "Parental Glory" to Valeriy and Tatiana Novik, Jehovah's Witnesses from Karelia, who raised eight children, during a ceremony in Moscow at the Kremlin.
The Order of "Parental Glory" was instituted by presidential decree in May 2008. Russia awards this honor to parents who have raised at least seven children and have shown extraordinary care for their family's health and education, as well as their physical, mental, and moral development. Families awarded the Order are considered models that strengthen the family institution.
Russian President Vladimir Putin awarded the Order of "Parental Glory" to Valeriy and Tatiana Novik, Jehovah's Witnesses from Karelia, during a ceremony in Moscow at the Kremlin. Six of their eight children are shown in the photo.
Valeriy Novik, a father of eight, receiving the Order of "Parental Glory" medal from President Putin.
David A. Semonian, a spokesman for Jehovah's Witnesses at their world headquarters, states: "We view this award as an acknowledgement that the free Bible education provided by Jehovah's Witnesses helps parents and their children to be productive citizens not only in Russia but all over the world. We hope that this award presented by President Putin is considered on July 17, 2017, when the Russian Supreme Court reviews the decision to liquidate the Administrative Center of Jehovah's Witnesses in Russia."
For more information, please see the Newsroom section of jw.org.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Putin odlikovao ekstremiste
Nista od zabrane JS dakle.
A i nema smisla. Jesu oni dosadni ali nisu opasni.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Regoč-
2015-08-21
jesu dosadni da to predstavlja opasnost za zivce :DRingo10 wrote:Nista od zabrane JS dakle.
Leviathan2 wrote:mislim da ce longo zavoljet il putina il jehovine svjedoke, kod jehova nema emancipacijeRegoč wrote:Hvalevriedno odličje!
JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
Guest- Guest
I manje genocidni nego sljedba židovah.pismejker wrote:JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..Regoč wrote:I manje genocidni nego sljedba židovah.pismejker wrote:JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
Guest- Guest
A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.pismejker wrote:Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..Regoč wrote:I manje genocidni nego sljedba židovah.pismejker wrote:JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
....Regoč wrote:A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.pismejker wrote:Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..Regoč wrote:I manje genocidni nego sljedba židovah.pismejker wrote:JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
Guest- Guest
Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...pismejker wrote:....Regoč wrote:A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.pismejker wrote:Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..Regoč wrote:I manje genocidni nego sljedba židovah.pismejker wrote:JS nisu losi ljudi,mirni,pitomi,svakako manje licemjerni nego sekta katolika..
E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...pismejker wrote:....Regoč wrote:A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.pismejker wrote:Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..Regoč wrote:
I manje genocidni nego sljedba židovah.
Guest- Guest
Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...pismejker wrote:....Regoč wrote:A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.pismejker wrote:
Židovi su jako pitomi..ali ih nemoj ljutiti..jebiga reg,moras biti takav kad si u okruzenju Kozojeba poludivljih..
Pa slijedio je rad i stvaranje,jebote..sto mislis da nakon Doseljenja je tamo bio Paris hilton??..je..samo polupustinja...pogledaj danas..Regoč wrote:Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...pismejker wrote:....Regoč wrote:
A tko ih je tjeral tamo? Mogli su liepo ostati u Europi.
Guest- Guest
Pa mogli su ostati u Njemačkoj, Mađarskoj, Jugoslaviji... a ne ići za korieni u pustinju.pismejker wrote:Pa slijedio je rad i stvaranje,jebote..sto mislis da nakon Doseljenja je tamo bio Paris hilton??..je..samo polupustinja...pogledaj danas..Regoč wrote:Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...pismejker wrote:
....
brojni i jesu ostali...no ti su uglavnom mrtvi..Regoč wrote:Pa mogli su ostati u Njemačkoj, Mađarskoj, Jugoslaviji... a ne ići za korieni u pustinju.pismejker wrote:Pa slijedio je rad i stvaranje,jebote..sto mislis da nakon Doseljenja je tamo bio Paris hilton??..je..samo polupustinja...pogledaj danas..Regoč wrote:Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:
Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...
Guest- Guest
I moji iz toga vremena su uglavnom mrtvi, zašto ne bi bili i oni?pismejker wrote:brojni i jesu ostali...no ti su uglavnom mrtvi..Regoč wrote:Pa mogli su ostati u Njemačkoj, Mađarskoj, Jugoslaviji... a ne ići za korieni u pustinju.pismejker wrote:Pa slijedio je rad i stvaranje,jebote..sto mislis da nakon Doseljenja je tamo bio Paris hilton??..je..samo polupustinja...pogledaj danas..Regoč wrote:Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:
E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..
Regoč-
2015-08-21
pa bas i nisu. U komunistickim drzavama sto su fasisti i nacisti oduzeli, komunjare nacionalizirali. ili bi josipovic, plenkovic i drugi bosanci vratili svoje stanove iz centra zagreba vratili Zidima da se vrate doma po svoje? malo morgenRegoč wrote:Pa mogli su ostati u Njemačkoj, Mađarskoj, Jugoslaviji... a ne ići za korieni u pustinju.pismejker wrote:Pa slijedio je rad i stvaranje,jebote..sto mislis da nakon Doseljenja je tamo bio Paris hilton??..je..samo polupustinja...pogledaj danas..Regoč wrote:Koji kurac korieni? Koji kurac temelji? Rad i stvaranje, a ne prošlost!!!pismejker wrote:E jebi ga...ide se tam ogdje su korijeni,..nije krv bez vraga krv..mada bi se ja,da me se pitalo,iako nisam postojao,rasirio kao plijesan na sto vise podrucja...zlu ne trebalo..Regoč wrote:
Šta? Pa imali su i druge opcije. Krim, Madagaskar...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» SIPA (BiH): "BiH postaje glavni centar za islamske ekstremiste"
» Slovenija će protjerati 3(tri) navodne muslimanske ekstremiste iz Bosne
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Mr. Putin
» Putin u 3D za slijepe
» Slovenija će protjerati 3(tri) navodne muslimanske ekstremiste iz Bosne
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Mr. Putin
» Putin u 3D za slijepe
Page 1 of 1