Kako je HDZ izveo ideološki salto mortale
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako je HDZ izveo ideološki salto mortale
Sad kad smo raščistili neke stvari a jedna od tih je da ako nema kršenja nicije slobodne volje u seksu da to nije pogrešno dakle ni LGBT seks i da su ni ghovnari tehnicki gledano jer se hebu u ghuzicu ( nekima to može smetati al to je cinjenica ) i mene može netko prozvati da sam i ja ghovnjar jer ih eto podržavam tj nisam protiv njih jer nema kršenja slobodne volje ....i tako sam i ja postao ghovnjar jer eto s kim si takav si .....sad lijepo svi nediljom na misu i recite : I MI SMO GHOVNARI TAKOĐER.
Like · Reply · 9 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Sutra je sveti dan , nedilja ocekujem od Bozanica da s oltara krikne : I JA SAM GHOVNJAR TAKOĐER.
ŠAH MAT.
Al nemora on ako nece jer ako šuti znaci da podržava to dakle opet je GHOVNJAR.
Like · Reply · 9 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Sutra je sveti dan , nedilja ocekujem od Bozanica da s oltara krikne : I JA SAM GHOVNJAR TAKOĐER.
ŠAH MAT.
Al nemora on ako nece jer ako šuti znaci da podržava to dakle opet je GHOVNJAR.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longy na Imbexu praska konzervativnu struju kradezeja , KC i Bozanica osobno.
2014-04-11
zna se što je armagedonPinochet wrote:Nonjo Jadronković i Don Anemio će voditi RH HDZove čardak uhljebe u borbi protiv Armagedona.
P.S već imaš armagedon u obliku HDZa,
zna se svrha hdz borbe - zaštita vlastitih guz.ca
zna se i što znači pobjeda pusićke , sdp-a i inih
predstavnici desnice šokiraju (mene osobno) - Hasan..., Esih
immortal-
2014-04-16
Pederima ( il gejevima kako god hocete ) nebi trebalo smetati šta ih netko naziva ghovnarima ako usput kaže da nema ništa duhovno pogrešno u seksu gdje nicija slobodna volja nije prekršena i da je taj termin takvi jer tehnicki se hebu u ghuzicu ....no sad su vam konzervativni kradezovci braca pa ih lijepo zagrlite da im bude šta neugodnije a vi se nezamarajte šta vas ja nazivma ghovnjarima jer puno više boli to licemjerne konzervativce koji vas sad moraju grlit nego vas il mene.
ZAGRLITE BOZANICA.
Like · Reply · 14 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I ovo vam je sad najveca šansa ( pitanje je ocete li uopce politicki gledano imat drugu ) da KC javno bacite na koljena i da prizna da u seksu ako nije prekšena nicija slobodna volja nema ništa loše.
NAPADNITE.
ZAGRLITE BOZANICA.
Like · Reply · 14 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I ovo vam je sad najveca šansa ( pitanje je ocete li uopce politicki gledano imat drugu ) da KC javno bacite na koljena i da prizna da u seksu ako nije prekšena nicija slobodna volja nema ništa loše.
NAPADNITE.
2014-04-11
Ja sam izvukao tešku artiljeriju sada.
Može proci tisucu godina LGBT nemože negirat to da su oni govnjari jer se tehnicki hebu u guzicu.
Naziv nije pogrešan tehnicki gledano.
Sad su konzervativci koji su protiv njih na vlasti s njima.
Sad je vrijeme da zavrnu ruku KC u Hrvata i prisile je da javno kažu da u seksu ako nije prekršena nicija slobodna volja nema ništa loše.
Može proci tisucu godina LGBT nemože negirat to da su oni govnjari jer se tehnicki hebu u guzicu.
Naziv nije pogrešan tehnicki gledano.
Sad su konzervativci koji su protiv njih na vlasti s njima.
Sad je vrijeme da zavrnu ruku KC u Hrvata i prisile je da javno kažu da u seksu ako nije prekršena nicija slobodna volja nema ništa loše.
2014-04-11
Ray, a što ako se prethodno klistiraju pa nema više govanah?
Tuži me ako misliš da ima osnove.
Hebeš se u ghuzicu a tamo su ghovna ...dakle ghovnar si.
TUŽI ME.
Hebeš se u ghuzicu a tamo su ghovna ...dakle ghovnar si.
TUŽI ME.
2014-04-11
Ti mene na sudu moš dobit jedino ako mi dokažeš da sam nešto loše rekao ili da sam rekao neistinu.
Hebeš se u ghuzicu a tamo su ghovna dakle govnjar si.
Kakoš me tužit ?
Ghovna nisu u guzici ili šta ?
Hebeš se u ghuzicu a tamo su ghovna dakle govnjar si.
Kakoš me tužit ?
Ghovna nisu u guzici ili šta ?
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Klistiranje ha ha ha pa nije to pranje crijeva.
Ocito nepoznaješ anatomiju.
Mogu ja dovest i nekog doktora na taj sud da im objasni da su ghovna u crijevima gdje oni i prema cemu oni zabijaju kurac.
Ocito nepoznaješ anatomiju.
Mogu ja dovest i nekog doktora na taj sud da im objasni da su ghovna u crijevima gdje oni i prema cemu oni zabijaju kurac.
2014-04-11
HNS ako neprislili Plenkovica da pritisne Bozanica da javno izjavi da u seksu nema ništa duhovno loše ako nicija slobodna volja nije prekršena đabe im sva ministarstva jer ce im Plenkovic prvom prilikom dati nogom u ghuzicu i ništa nisu postigli a ako ga prvo i prije svega prisile na ovo onda je HNS pobjedio.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Matija Babić napravio salto mortale i pojeo govno: od zločinačke armade SAA postala (i ostala) sirijska vojska...
» Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans
» Ideološki poraz Domovinskog pokreta
» Raspudić:Kolinda i Kenwood Kenon su ideološki laznjaci
» Aralica - Kenwood Kenon je ideološki izvorno komunist
» Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans
» Ideološki poraz Domovinskog pokreta
» Raspudić:Kolinda i Kenwood Kenon su ideološki laznjaci
» Aralica - Kenwood Kenon je ideološki izvorno komunist
Page 2 of 2