Pernar populjavao Radina i Pupovca da su separatisti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pernar populjavao Radina i Pupovca da su separatisti
"Gdje god su manjine težile separatizmu su bile izbačene iz zemlje. Zato nikada nitko iz Hrvatske nije protjerivao Čehe ili Slovake, jer nisu težili separatizmu. A Talijani ili Srbi, nažalost jesu", rekao je Pernar na što su Pupovac i Radin napustili sabornicu.
"Sram vas bilo, tko je bio separatist 1941. godine u vašoj blesavoj glavi", rekao mu je Pupovac na odlasku.
"Nije mi bila namjera napadati kolege koji su predstavnici manjina, ali je stvar u tome da jednostavno manjine podržavaju ovu Vladu koja ne štiti interese građana, a manjinski narodi u Hrvatskoj loše žive, žive katastrofalno i ova Vlada ne čini ništa da im poboljša uvjete života.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drama-u-saboru-pupovac-i-radin-zbog-pernara-napustili-sabornicu-to-je-fasizam/975923.aspx
"Sram vas bilo, tko je bio separatist 1941. godine u vašoj blesavoj glavi", rekao mu je Pupovac na odlasku.
"Nije mi bila namjera napadati kolege koji su predstavnici manjina, ali je stvar u tome da jednostavno manjine podržavaju ovu Vladu koja ne štiti interese građana, a manjinski narodi u Hrvatskoj loše žive, žive katastrofalno i ova Vlada ne čini ništa da im poboljša uvjete života.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drama-u-saboru-pupovac-i-radin-zbog-pernara-napustili-sabornicu-to-je-fasizam/975923.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pernar populjavao Radina i Pupovca da su separatisti
Nu i Pernar ustaša...hebaće mu HOBOCTN nanu u novom broju
2014-04-15
Kaže Kajtazi ministar demografije...aj nasmija me malo, red je i bio za jednog klauna
2014-04-15
Ne samo da su težili separatizmu, nego su i počinili brojne zločine nad Hrvati.
Prvi čovjek koji im je rekao ono što im je odavno trebalo reći je Pernar...tja :)
Još im je trebalo reći da su pičke vrijedne prezira, prebjezi iz tabora u tabor,govna iz nosa i da se gone u tri pičke materine. Nadam se iskreno nastavku :)
Još im je trebalo reći da su pičke vrijedne prezira, prebjezi iz tabora u tabor,govna iz nosa i da se gone u tri pičke materine. Nadam se iskreno nastavku :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Prvi čovjek koji im je rekao ono što im je odavno trebalo reći je Pernar...tja :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ali one scene s čitanjem iz Biblije danas, i izrazi lica likova oko njega....ono je nešto najbolje šta sam vidio u zadnjih par godina. I treba raditi srpdnju od ovoga svega....kakav Sabor,ogledalo države pičkematerine....razbojnička jazbina s kurvinim sinovima,idiotima,lopovima i najgorim šljamom koji se mogao skupiti u ovoj zemlji, da hoce otpast sa svemirske stanice neke modul sa zahodom, past na zgradu i da odu svi u tri pizde materine....naravno nakon što moji pravednici napuste taj deveti krug pakla :)
Guest- Guest
nisam vidjela, tko je čitao, vitez rainer ? a hdz se molio?MaximusDecimusMiridije wrote:Ali one scene s čitanjem iz Biblije danas, i izrazi lica likova oko njega....ono je nešto najbolje šta sam vidio u zadnjih par godina. I treba raditi srpdnju od ovoga svega....kakav Sabor,ogledalo države pičkematerine....razbojnička jazbina s kurvinim sinovima,idiotima,lopovima i najgorim šljamom koji se mogao skupiti u ovoj zemlji, da hoce otpast sa svemirske stanice neke modul sa zahodom, past na zgradu i da odu svi u tri pizde materine....naravno nakon što moji pravednici napuste taj deveti krug pakla :)
Last edited by kaja on 9/6/2017, 22:37; edited 1 time in total
2015-08-15
Jebote kad Bernardića vidim plakat mi dođe...a čak ni ne navijam za tu stranku na bilo koji način. Nekakva mješavina osjećaja. Žao mi9 na određen način lika, kad progovori kao da umire neki kurac u meni....ono stidljivo unutrašnji glas govori. "Šuti ko Boga te molim".
Guest- Guest
kaja wrote:nisam vidjela, tko je čitao, vitez rainer ?MaximusDecimusMiridije wrote:Ali one scene s čitanjem iz Biblije danas, i izrazi lica likova oko njega....ono je nešto najbolje šta sam vidio u zadnjih par godina. I treba raditi srpdnju od ovoga svega....kakav Sabor,ogledalo države pičkematerine....razbojnička jazbina s kurvinim sinovima,idiotima,lopovima i najgorim šljamom koji se mogao skupiti u ovoj zemlji, da hoce otpast sa svemirske stanice neke modul sa zahodom, past na zgradu i da odu svi u tri pizde materine....naravno nakon što moji pravednici napuste taj deveti krug pakla :)
Pernar ludi. Otvorio bibliju i čitao 10 minuta....šute svi gledaju se okolo neugodno svima :D
Guest- Guest
a nisam gledala:)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:nisam vidjela, tko je čitao, vitez rainer ?MaximusDecimusMiridije wrote:Ali one scene s čitanjem iz Biblije danas, i izrazi lica likova oko njega....ono je nešto najbolje šta sam vidio u zadnjih par godina. I treba raditi srpdnju od ovoga svega....kakav Sabor,ogledalo države pičkematerine....razbojnička jazbina s kurvinim sinovima,idiotima,lopovima i najgorim šljamom koji se mogao skupiti u ovoj zemlji, da hoce otpast sa svemirske stanice neke modul sa zahodom, past na zgradu i da odu svi u tri pizde materine....naravno nakon što moji pravednici napuste taj deveti krug pakla :)
Pernar ludi. Otvorio bibliju i čitao 10 minuta....šute svi gledaju se okolo neugodno svima :D
ja sam mislila da su rad započeli s molitvom!
2015-08-15
Bilo svega danas. Jedan izašao za govornicu i prvo zatražio minutu tišine (i dobio ju) za HNS :D
Guest- Guest
a gdje su ovi naši internet domoljubi, jesu zadovoljni stabilnom vladomMaximusDecimusMiridije wrote:Bilo svega danas. Jedan izašao za govornicu i prvo zatražio minutu tišine (i dobio ju) za HNS :D
imaju vjerojatnu konstrukciju da ovi spašavaju rvatsku pa su se brzo složili
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
Nismo zadovoljni, ne želimo četnike u vladi. No, ako su jugosloveni otišli iz HNS-a, bar njeka korist.kaja wrote:a gdje su ovi naši internet domoljubi, jesu zadovoljni stabilnom vladomMaximusDecimusMiridije wrote:Bilo svega danas. Jedan izašao za govornicu i prvo zatražio minutu tišine (i dobio ju) za HNS :D
vele čitam...bila bi katastrofa da ne iskoristimo europske fondove jer nema vlade, mora biti ipak stabilna vlast
a kad je bilo stabilne vlade dali svu lovu todorićevim firmama
pa milu li im majku jebem
a kad je bilo stabilne vlade dali svu lovu todorićevim firmama
pa milu li im majku jebem
2015-08-15
eto, ostali ti rvati u HNS-u, doduše korist će imati samo oni...ali jupiii..baš je to super..Regoč wrote:Nismo zadovoljni, ne želimo četnike u vladi. No, ako su jugosloveni otišli iz HNS-a, bar njeka korist.kaja wrote:a gdje su ovi naši internet domoljubi, jesu zadovoljni stabilnom vladomMaximusDecimusMiridije wrote:Bilo svega danas. Jedan izašao za govornicu i prvo zatražio minutu tišine (i dobio ju) za HNS :D
ja sam znala da ćete vi naći nešto domoljubno u tome
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Separatisti osvojili apsolutnu većinu na izborima u Kataloniji
» Izbori u Kataloniji: Separatisti će imati tijesnu većinu u parlamentu
» Separatisti u jednoj od najsiromašnijih europskih zemalja: Treba nam ruski plin
» Separatisti stekli većinu u katalonskom parlamentu, traže referendum o nezavisnosti
» Koja pametna i od Furia Radina koji je bocnuo Beljaka:'Nije se govorilo i kupnji i prelascima zastupnika do ovog slučaja sa Madjerom.Sjetimo se Stipe Mesića,Miroslava Rožića,Libre,Damira Zorića,Ivana Heraka,Joze Radoša.'
» Izbori u Kataloniji: Separatisti će imati tijesnu većinu u parlamentu
» Separatisti u jednoj od najsiromašnijih europskih zemalja: Treba nam ruski plin
» Separatisti stekli većinu u katalonskom parlamentu, traže referendum o nezavisnosti
» Koja pametna i od Furia Radina koji je bocnuo Beljaka:'Nije se govorilo i kupnji i prelascima zastupnika do ovog slučaja sa Madjerom.Sjetimo se Stipe Mesića,Miroslava Rožića,Libre,Damira Zorića,Ivana Heraka,Joze Radoša.'
Page 1 of 2