FTV: O koncertu Tompsona u Mostaru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FTV: O koncertu Tompsona u Mostaru
KONCERT PODRŠKE USTAŠKOJ ŠESTORCI: S Thompsonom i Bulićem pjevalo 10 tisuća vanzemaljaca i fašista. Pravi Mostarci na mostu puhali balone
Fašističkom pjesmom ‘Lijepa li si’ završen je ustaški koncert ustaške potpore ustaškim uznicima u Haagu održan u ustaškom dijelu Mostara na ustaškom stadionu ”Pod Bijelim brijegom” , koji je otet od antifašističkog Veleža.
Koncert, ustaški, je održan u organizaciji ustaške udruge Ustaško Srce Nade Mostar, i pod pokroviteljstvom ustaškog odjela za branitelje Hrvatskog Narodnog Sabora, te zaklade za pružanje pravne ustaške pomoći ustaškim braniteljima HVO-a.
Ustaše su priopćili kako je na koncertu bilo oko deset tisuća ustaša.
Na početku koncerta održana je minuta ustaške šutnje za sve poginule ustaše, te je otpjevana ustaška himna.
Koncert je svojim nastupom otvorila ustaška klapa Hrvoje, a na njemu su nastupili ustaša Mate Bulić, Grupa Galeb, Sinovi Ustaša, Antonio Ustaša Čarapina i Lucija Ustaša Šaračević.
Ustašice naoružane do zuba. Na jednoj ustašici stoji zabranjeni ustaški i arijevski natpis “Simply perfect”.Otvoreno veličanje više rase. Čovjek ispred grba ima ustaški pogled i vidi mu se u očima želja da kolje.
Nastupio je i ustaša Marko Perković Thompson, ustaša Mesić nije stigo doć. Thompson je izišo na binu i rekao Jel oćete da koljem ili da pjevam. Ustaše su povikale “pjevaj brate posle ćemo da koljemo”! Thompson je potom izveo nekoliko pjesama među kojima su ”E moje ustaše”, ”Jasenovac i ja’, ”Ta će Ceca bez Jasenovca”, ”Mesić u Jasenovcu”, ”Diva grabovčeva najljepša Ustašica”.
hompson je rekao kako je poruka ovog koncerta interustaška ljubav i transustaška molitva, te kako će se ovim koncertom dati poruka zajedništva sviš Ustaša na svim kontinentima. Koncert je prošao mirno i bez incidenata. Kako su sve bili ustaše nije bilo potrebe da se maše ustaškim kapama i pozdravima.
Inače, za vrijeme koncerta, na kojem su bile ustaše i vanzemaljci, pripadnici naroda koji je sam sebe protjerao iz Kaknja, Vareša, Jablanice. Zenice, Konjica. Bugojna, koji je sam sebe ubijao u Vitezu, Zenici, Busovači, za to dakle vrijeme, pravi Mostarci, dakle udruženje Djeca rata iz Mostara sa Starog je mosta , kojeg su ustaše srušile, (što smo mogli vidjeti i sinoć, kada je FTV prikazala granatu na most opaljenu s istočne strane mosta), pustilo 150 balona kao znak želje za broj godina zatvora ustaškoj šestorci u Haagu. Inače ustaše su u ratu namjerno prelazile u Istočni Mostar i od tamo rušile most da ispadne da ga ustaše nisu srušile a ustaše ga jesu srušile. Tko drugi uopće može srušit naki most nego samo netko jači i tvrđi od mosta?
U Mostaru je večeras boravio i antifašistički član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA, Bakir Izetbegović, koji je rekao kako je koncert provokacija. Fašistički član Čović je rekao da je to samo običan ustaški koncert.
U prošlom ratu Srbi su poubijali oko 65.000 ljudi, što ustaša što antifašista, a ustaše oko 35.000 ljudi. Srbi i Hrvati su radili konc logore. Srbi i Hrvati su činili kaznena djela. Hrvati su čak bili gori od Srba. Hrvati imaju međunarodno priznat Udruženi zločinački projekt a Srbi nemaju ništa. Ta će Srbi.
Jedini koji nisu radili zločine su Bošnjaci. Ako Bošnjaku kažeš konc logor, Bošnjak kaže šta bola pričaš, šta ti je to. Kako ti nije neugodno to povezivati s nama?
Ako Bošnjaku kažeš silovanje zarobljenica, on kaže šta ti je bolan to.
Ako Bošnjaku kažeš ubojstva djece, on od čuđenja pocrveni. Jer mu je to nezamislivo.
Ako mu kažeš El Mudžahid je bio preteča ISIL-a sjekli su glave zarobljenicima. Ubijali su čak i bošnjačku djecu on ti kaže da ti tvrdiš da su u Ahmićima ubijani ISIL-ovci.
Premda postoji mali dio Bošnjaka koji tvrde i da su Bošnjaci radili UZP, konc logore, i zločine, i da na prostoru pod kontrolom Armije BIH danas nedostaje 475.000 Srba i Hrvata, Haag tako ne misli. A Haag što misli tako ti je. Ustašo.
Pogledaju li se presude Haaga, jasno je ko dan, da su zločine u BIH radili samo Srbi i Hrvati. Ako je koji Bošnjak i napao Hrvata ili Srbina, ili ubio nekog srpskog ili hrvatskog civila, on je to uradio samo da ga spriječi da zločin ne učini. Čak i ako je silovao Hrvaticu ili Srpkinju to je uradio da ona ne uzme pušku. Jer zadovoljna žena ne uzima pušku. Samo frustrirane pucaju.
U svakom slučaju poštujmo Haag. Pomirimo se sa činjenicom da imamo čast živjeti u jedinoj državi na svijetu, koja ima vojsku koja puca a ne ubija, koja siluje a ne siluje, koja otvara konc logore koji su zapravo muzeji, koja te protjera tako da imaš osjećaj da si sam sebe protjerao.
Slavimo Isa Beg Isakovića velikog graditelja iz srednjeg vijeka, nema veze što je lik koljač, lik je volio arhitekturu, šetajmo ulicama Rasima Delića, čitajmo Fra Milu Babića i Ivana Šarčevića, školujmo se u školama Mustafa Busuladžiža, jednom u godini otiđimo do Sanskog mosta dočekati sulatana El Fatiha, budimo sretni kad Cerić kaže “Mi smo Turci” ni slučajno tada ne govori “Niste nego Poturice” i pitajmo se , čime smo ovakvi fašistoidni kakvi jesmo, zaslužili tu čast da nas taj divni nacionalizam i dalje želi kraj sebe.
Velik je Bog. I divna je Bosna. A ovo smeće od Thompsona. Ne ponovilo se. U njihovom gradu.
Budimo sretni što ti ljudi još uvijek opraštaju naša zla i što i dalje žele da smo mi njihovi sugrađani. Mi, ustaška gamad.
http://poskok.info/wp/koncert-podrske-ustaskoj-sestorci-s-thompsonom-i-bulicem-pjevalo-10-tisuca-vanzemaljaca-i-fasista-pravi-mostarci-na-mostu-puhali-balone/
...................
Odlični poskoci :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: FTV: O koncertu Tompsona u Mostaru
..cak je i baka sliskovic sad ustasa jer je izjavio da mu je zrinski simpaticmniji od veleza a da vise voli hajduk od veleza..bako ustaso...to sto su htjeli d aigra za cevape za velez i da nista ne trazi mani to bolan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odličan članak, čak štoviše rijetko viđen. :D
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vrhunski izvođači, sve ustaše s obiteljskim pedigreom, samo ova grupa 'galeb', nekako ne pripada odabranom društvu....
...svi ti hrvatsku u biti su ustase..pljuc..u mostaru mogu koncerte odrzavatui samo 'antifasisti' dino merlin,serif konjevic,mujo dervisevic i sinovi fataha...
2015-09-08
pa rekoh ja nakon thompsona slijedi generalna etiketa za hrvatske pjevace da su ustase..vec ce oni njima naci nesto sto su pjevali a mirise na ustasko...jbg ne mogu oni kruh uzimati velikanima i 'natifastima' dinu merlinu,muji dervisevicu i sinovima fataha ne ne u bosni...ili predinu u sloveniji..ili ceci i u sloveniji i u srbiji..ne ne...neka pjevaju u cavoglavama,svinjarevcima,pozegi...Totenkopf wrote:vrhunski izvođači, sve ustaše s obiteljskim pedigreom, samo ova grupa 'galeb', nekako ne pripada odabranom društvu....
2015-09-08
...nek svako pjeva u svom dvoristu kako je bilo tamo do 95/96....i svi bili mirni i zadovoljni...bosnaska marka samo u đep halidu i serifu...srpski dinar samo u đep ceci i ilicu....i slovenski euro samo u đep predinu i laibachu
2015-09-08
čega se pametan stidi, time se budala hvali a luđak ponosi.
Guest- Guest
ja se više ničemu ne čudim, još pred više godinu dana ustašicom sam i ja bila proglašena, samo zato što sam rekla da mi je bilo lijepo gledati vojnu paraduvuksadinare wrote:..cak je i baka sliskovic sad ustasa jer je izjavio da mu je zrinski simpaticmniji od veleza a da vise voli hajduk od veleza..bako ustaso...to sto su htjeli d aigra za cevape za velez i da nista ne trazi mani to bolan...
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Podmukle ustaše su omogućile postojanje BiH ali samo zbog toga da bi NDH izbila na Drinu.
2014-04-14
sve su ti to gnjecino komercijalne igre...politicku igru prati konstatno i lova...nije u pitanju samo tu thompson...eno i stavrosu su prije dvije godine zabranili koncert u istocnom mostaru je je negdje 1993 godine u tijeku rata u mostaru odrzao humanitarni koncert u zapadnom mostaru..a covjek uopce na svom repertoaru nema pjesme politickog sadrzajaGnječ wrote:čega se pametan stidi, time se budala hvali a luđak ponosi.
2015-09-08
Šta fali foibama?Gnječ wrote:čega se pametan stidi, time se budala hvali a luđak ponosi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...je ali nisi gledala onu u beogradu ili sarajevu ili ljubljani...to su inace 'antifasisticke' parade...Noor wrote:ja se više ničemu ne čudim, još pred više godinu dana ustašicom sam i ja bila proglašena, samo zato što sam rekla da mi je bilo lijepo gledati vojnu paraduvuksadinare wrote:..cak je i baka sliskovic sad ustasa jer je izjavio da mu je zrinski simpaticmniji od veleza a da vise voli hajduk od veleza..bako ustaso...to sto su htjeli d aigra za cevape za velez i da nista ne trazi mani to bolan...
2015-09-08
sve u kompletu.Totenkopf wrote:šta ti je bilo najdraže na paradi ?
Guest- Guest
2014-04-14
Gnječ wrote:čega se pametan stidi, time se budala hvali a luđak ponosi.
pa imali su i progresivci sinoć najprogresivniji moderni koncert moderne progresivne alternativne glazbe godine u Zagrebu
nije bilo domoljublja i sentimentalnosti, čista ekstaza
na slobodnom tržištu ima za svakog po nešto
http://100posto.hr/scena/senzacionalni-death-grips-u-cetvrtak-u-zagrebu
Zagrebački nastup njihov je premijerni dolazak u ove krajeve i jedini u krugu od 880 km. Bučni, kaotični i nepredvidljivi, Death Grips su svojom glazbom i fascinantnim live nastupima izgradili fan bazu u cijelom svijetu. Njihov dolazak u Hrvatsku slobodno se može smatrati jednim od najvažnijih glazbenih gostovanja kod nas ove godine.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Diplomate sveta protiv koncerta Tompsona u Mostaru
» Hrvati pobedili, pa slavili uz Tompsona
» Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
» Dron sa srpskom zastavom na koncertu Tompsona u Kninu
» Subotica:Istaknuo hrvatsku zastavu i na sav mah odvrnuo Tompsona-uhapšen je
» Hrvati pobedili, pa slavili uz Tompsona
» Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
» Dron sa srpskom zastavom na koncertu Tompsona u Kninu
» Subotica:Istaknuo hrvatsku zastavu i na sav mah odvrnuo Tompsona-uhapšen je