Petrov teško optužio HDZ-ovce da su političke prostitutke(uz HNS)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Petrov teško optužio HDZ-ovce da su političke prostitutke(uz HNS)
raste pička materina,što je vama?Regoč wrote:Prerađivačka industrija raste, izvoz raste. Hrvatska raste! Nažalost, uvoz je još veći od izvoza.vili40 wrote:to što još nismo otišli u bankrot možemo zahvaliti jedino turizmu,to još jedino nisu upropastili.No nikad nije kasno...slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Fuj Beljak,fuj Most,fuj Pernar i Bernardić...
Živjela glupost, živio dilentatizam, živio idiotizam, živio infantilizam, živjela maloumnost... Kad se nama digne goldberry ima sve da puca i propada, ima da se dogodi takav bankrot kakav svijet još nije vidio, samo zato jer se nama tako digao goldberry.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
vili40 wrote:Samo me zanima koliko glup mora biti narod da guta te priče i parole?
Puno manje nego da proguta govna poput Beljka i Pernara.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Samo me zanima koliko glup mora biti narod da guta te priče i parole?
Narod je oglupavio zbog crkve i demokracije tzv.
Pogledat sto pise CHOMSKI O GLUPOSTI NARODA
A ZA CRKVU DA NE PONAVLJAM , TEMELJI SE NA GLUPIMA OVCAMA
tko je odgovoran za ova sranja,oni?Oni su godinama devastirali državu?Što je tako teško imenovati glavne aktere?slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Samo me zanima koliko glup mora biti narod da guta te priče i parole?
vili40-
2015-08-02
slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Samo me zanima koliko glup mora biti narod da guta te priče i parole?
Je treba likvidirati i njih kao i Milsnovica
Svaki glas koji je disonantan
I bit cemo lijepa nasa Koreja
vili40 wrote:tko je odgovoran za ova sranja,oni?Oni su godinama devastirali državu?Što je tako teško imenovati glavne aktere?slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Samo me zanima koliko glup mora biti narod da guta te priče i parole?
Ma ovaj manipulator iskrivljava istinu i skreće na nebitne osobe
To su ga valjda u Vatikanu navcili
Najbolji je primjer toga kad je narod direktno željel Savku i Miku, a Tito rekal "Jok! Evo vam Milka i Račan!".Sora wrote:Regoč wrote:U titokraciji su vladali oni koji nisu bili u Partiji, jasno.Sora wrote:kaja wrote:ne možeš ti napraviti neke stvari ako nisi u vlasti, ne možeš ti u pravosuđu napraviti nešto ako nisi ministarred wolf wrote:
Pogriješili su...Trebali su ići sami...
ne možeš ni ako jesi jer je prevelika kriminalna hobotnica oko njih
Ukratko : to se zove demokracija
I to je kao taj najbolji sustav od kojeg nema boljeg
.
Mislim.. budaletine su ljudi velike
Vlast je sasvim drugacije nastajala.
Raznim oblicima DIREKTNE DEMOKRACIJE.
KOJU TI NE KUZIS I NEMA SANSE DA JUNSKUZIS
vili40 wrote:Što je tako teško imenovati glavne aktere?
Nikakav problem. No, što će to riješiti? Pa imali smo i Milanovića 4 godine koji je na vlast došao takvom logikom pa sad čak i u SDP-u javno govore kako je stranka u velikoj krizi baš zato jer je Zorangutan iza sebe ostavio spaljenu zemlju.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Što je tako teško imenovati glavne aktere?
Nikakav problem. No, što će to riješiti? Pa imali smo i Milanovića 4 godine koji je na vlast došao takvom logikom pa sad čak i u SDP-u javno govore kako je stranka u velikoj krizi baš zato jer je Zorangutan iza sebe ostavio spaljenu zemlju.
Spaljenu zemlju?
Al ga seres
Sora wrote:
Spaljenu zemlju?
Al ga seres
To ne govorim ja, to govore brojni poznati SDP-ovci, a da se o novinarima i političkim analitičarima i ne govori.
Pratiš li ti uopće što se sve priča u SDP-u?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Spaljenu zemlju?
Al ga seres
To ne govorim ja, to govore brojni poznati SDP-ovci, a da se o novinarima i političkim analitičarima i ne govori.
Pratiš li ti uopće što se sve priča u SDP-u?
E dosta da citam tvoje komentare i vas desnih
Onda samo preokrenem
Nego
Sdp je socijaldemokracija. Mislim da u uvjetima tolike nestabilnosti u drzavi nema sanse na ljevici da ojača.
I ljevica ce se radikalizirati kao i desnica .
To ti je moje misljenje .
Inace da je bio SDP POŠTENIJI OD HDZ , TO GOVORE SVI.
HDZ JE CISTA MAFIJA. I PLRNKOVIC SE MOZDA BUDE POTRDUIO TO ZAUSTAVITI. VEC ZATO JER SMO NA RUBU BANKROTA.
Sora wrote:I ljevica ce se radikalizirati kao i desnica .
Točno. Ljevica i desnica će se radikalizirati, a od toga će s obzirom na naš izborni sustav i D'Hondtovu metodu najviše profitirati politički centar. Plenković to razumije i zato se okreće od desnice i približava centru pa čak dijelom i glasačima ljevice, a SDP će pokazati da to razumije tek kada izabere Piculu za svog prvog čovjeka umjesto Bernardića koji je obično spadalo.
Guest- Guest
Otprilike samo šta za koju godinu i onako nece bit važno tko je na vlasti jer ce to samo bit borba za fotelje a ne narod koji je iselio i demografski krahirao. Ovo sad je mogla biti prekretnica no nije i nema sad ono za par godina cemo opet....jer nije bitno.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:I ljevica ce se radikalizirati kao i desnica .
Točno. Ljevica i desnica će se radikalizirati, a od toga će s obzirom na naš izborni sustav i D'Hondtovu metodu najviše profitirati politički centar. Plenković to razumije i zato se okreće od desnice i približava centru pa čak dijelom i glasačima ljevice, a SDP će pokazati da to razumije tek kada izabere Piculu za svog prvog čovjeka umjesto Bernardića koji je obično spadalo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za tri godine ti u Hr neceš imat nikakvu oporbu koja se zalaže za povecanje radnih mjesta.Zašto ? Pa zato šta biracko tijelo nepostoji za tako što. Sad imaš 180 tisuca nezaposlenih , zimi je to oko 200 tisuca ....sad malo maštaj u glavi : pad nataliteta i iseljavanje plus Austrija i Slovenija moraju oslobodit svoje tržište rada za Hrvate u ove tri godine ....uzmi samo da svake godine zbog kraha nataliteta i iseljavanja imaš stvarni pad od 20 tisuca godišnje i to ti je ono minimum i to ti je ono stvarna brojka u praksi. Samo to uzmi.
Koliko imaš nezaposlenih u Hr za tri godine ? 140 tisuca na razini cijele godine i na razini cijele Hr i od toga pola ti je ono privremeno nezaposleno jer to uvik imaš svugdje.
Koliko imaš nezaposlenih u Hr za tri godine ? 140 tisuca na razini cijele godine i na razini cijele Hr i od toga pola ti je ono privremeno nezaposleno jer to uvik imaš svugdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pernar teško optužio HDZ:Recite zašto ste ubijali HOS-ovce
» Brat Vesne Pusić, Zoran teško optužio Hasanbegovića i Predsjednicu RH
» Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
» Fred Matić teško optužio predsjedništvo SDP-a:I čuvari srpskog logora su bolji od Predsjedništva SDP-a
» Plenki optuzio desnicare i ljevicare zbog kritika na njegovu blagu reakciju prema Tajaniju:'Ne kuzite vi politicke procese u EU'
» Brat Vesne Pusić, Zoran teško optužio Hasanbegovića i Predsjednicu RH
» Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
» Fred Matić teško optužio predsjedništvo SDP-a:I čuvari srpskog logora su bolji od Predsjedništva SDP-a
» Plenki optuzio desnicare i ljevicare zbog kritika na njegovu blagu reakciju prema Tajaniju:'Ne kuzite vi politicke procese u EU'
Page 3 of 3