Saudijska repka odhebala minutu šutnje za Brite
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Saudijska repka odhebala minutu šutnje za Brite
Neka su Saudijci izvrgli ruglu anglosaksonsko pateticno izdrkavanje.
Tu mi nesto cmizdre i kukaju a ovamo naoruzavaju glavosijeke i udaraju po sirijskoj armiji, jedinoj koja se stvarno bori protiv tih monstruma
Ma hajde ...
Tu mi nesto cmizdre i kukaju a ovamo naoruzavaju glavosijeke i udaraju po sirijskoj armiji, jedinoj koja se stvarno bori protiv tih monstruma
Ma hajde ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma ne, grješka u softwareu.pismejker wrote:ccccc..teroristo...Regoč wrote:Srušiti zrakoplov na povratku.
Svatko daje nješto svoje u multi-kulti.marcellus wrote:Totenkopf wrote:išao malo progooglati pa ne znam što bih uopće uvrstio pod njihovu kulturu, imaju utrke deva, nekakav ples s noževima i mačevima, nešto hrane, sokolarstvo i to je zapravo to....
muzika je zabranjena, filmovima i slikarstvom i književnošću se nikad nisu bavili jer priznaju samo jednu knjigu, ali imaju lijepe narodne običaje bacanja homića s dvadesetog kata i kamenovanja žena
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRAMOTA:Oporba bojkotirala minutu sutnje za dvanaest redarstvenika ubijenih 2.5.1991 u Borovu selu
» ERICH VAN BASTEN HASO GUNNAR JOHN CHIKO JOVO RICHENBERG HADZIABDIC:'Necemo odrzat minutu sutnje za ratnog zlocinca Praljka'
» Venezuela odhebala socijalizam
» Kako bi izgledala repka ex Jugoslavije danas
» Minuta šutnje za neonacistu na njemačkom stadionu
» ERICH VAN BASTEN HASO GUNNAR JOHN CHIKO JOVO RICHENBERG HADZIABDIC:'Necemo odrzat minutu sutnje za ratnog zlocinca Praljka'
» Venezuela odhebala socijalizam
» Kako bi izgledala repka ex Jugoslavije danas
» Minuta šutnje za neonacistu na njemačkom stadionu
Page 3 of 3