Na pomolu spajanje mafijaških obitelji Gambino i Genovese
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na pomolu spajanje mafijaških obitelji Gambino i Genovese
Regoč wrote:Nek ni on ne dira moje svetinje! Kad me takne, rieč ga smakne.pismejker wrote:ne diraj uobitelj..stvarno je ruzno..opli po njemu..Regoč wrote:Tko stvara nemir? Gad mletački ničim izazvan.pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
pljunem ti na svetinje ma koje god ti bile. pljuc!
Guest- Guest
Ne jebem ti ju ja, bolje pročitaj opet.Gnječ wrote:pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
odi na drugu temu koji kurac jel teško?
đubretar živi u Sloveniji a tu nama koji živimo u RH prodaje pamet pametuje i patronizira. hercegovanac iz druge države meni soli pamet? ma mrš. još se prokletnik regoč uhljeb zgubidan, jebivjetar niškoristi zalijepio i jebe mi mater. krasno.
Usput si i majku pojebi, kad ispuzi iz fojbe.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nek ni on ne dira moje svetinje! Kad me takne, rieč ga smakne.pismejker wrote:ne diraj uobitelj..stvarno je ruzno..opli po njemu..Regoč wrote:Tko stvara nemir? Gad mletački ničim izazvan.pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
Regoč wrote:Tko stvara nemir? Gad mletački ničim izazvan.pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
smeće hercegovansko iz slovenije.
Guest- Guest
hahahahahah...nervi naspanovani...??'Regoč wrote:A ti, "sveučilištarče", najedi se ustaških govanah!pismejker wrote:dobro..nes si se upristojio naspram Ustaskih ghovana,pa rekoh da smirim situaciju..Gnječ wrote:pismejker wrote:Predlazem svima da se u 6 ociju nadju i ponove svoje skromne i pristojne zelje..pa tko prezivi...Regoč wrote:
Jebi si majku mletačku, fojbašu!
ti se ne mješaj.
Guest- Guest
Regoč wrote:Usput si i majku pojebi, kad ispuzi iz fojbe.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nek ni on ne dira moje svetinje! Kad me takne, rieč ga smakne.pismejker wrote:ne diraj uobitelj..stvarno je ruzno..opli po njemu..Regoč wrote:
Tko stvara nemir? Gad mletački ničim izazvan.
drugi puta. ajd da vidimo i treći puta oće to tebi oće.
Guest- Guest
A oke..oke..dobro,ja to sve zajebantski dozivljavam jer pogjegoh iz doline suza...jebi im sve ustasko U Usta...Gnječ wrote:pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
đubretar živi u Sloveniji a tu nama koji živimo u RH prodaje pamet pametuje i patronizira. hercegovanac iz druge države meni soli pamet? ma mrš. još se prokletnik regoč uhljeb zgubidan, jebivjetar niškoristi zalijepio i jebe mi mater. krasno.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ne jebem ti ju ja, bolje pročitaj opet.Gnječ wrote:pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
nisam ni ja tvoju pa si svejedno kmečao na pritužbama pederčino ustaška.
Guest- Guest
Ma kmeci kao pipica za sve sitnice...Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne jebem ti ju ja, bolje pročitaj opet.Gnječ wrote:pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
Guest- Guest
Izgleda da je Regu pala seksualna motj,pa je posto nervozan..zene u tim godinama,postaju jako pohotne i izdrzljive..Čak mi prica jedan frend ovdje,a ima tek 45 kako gubi naglo interes za pitjetinom,a zena,iako starija par godina,puca od libida..kuka,nervozan je,poplasen kao Reg..
Ej Reg,tip preporucuje neke pilule za lilule,kaze,to srbi razumiju,pa ces i ti..ono,netko je preko save malo spricnuo,tijekom vladanja Srbah u Jugi,pa ti dao motj da razumijes ..No dobro..kupi te pilule za lilule,malo potapsi gospodju,i priusti joj jos koju godinu lijepo g zivota...
Pusa i ne se jutiti..
Ej Reg,tip preporucuje neke pilule za lilule,kaze,to srbi razumiju,pa ces i ti..ono,netko je preko save malo spricnuo,tijekom vladanja Srbah u Jugi,pa ti dao motj da razumijes ..No dobro..kupi te pilule za lilule,malo potapsi gospodju,i priusti joj jos koju godinu lijepo g zivota...
Pusa i ne se jutiti..
Guest- Guest
vidim da je bilo hrkljuša ovdje... kolko dana regoč i gnječ dobili?
reg jedan,vec se priheftao ovdje kao Brojač,a gnječ nis..nije hulio..
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Havana_Conference
Bio je nedavno genijalan dokumentarac o bas utjecaju mafije na Kubu. Navodno su masu love utukli bas u Kubu, Hotele,kockarnice itd....pootvarali. Prvi bazeni uopce izgradeni na Kubi su bili u vlasnistvu raznih talijana s kontinenta. Prva marina ovako kako ih mi zamisljamo. Gatovi,radionice,ovo-ono...sve oni napravili. I sad snimaju nekog starog koji je valjda kao dijete radio tamo. Veli da je u to kratko vrijeme sta je radio kod njih ko pubertetlija zaradio do te mjere da je financirao citavu uzu rodbinu i sve sto im je trebalo prakticki do 90-ih :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Bio je nedavno genijalan dokumentarac o bas utjecaju mafije na Kubu. Navodno su masu love utukli bas u Kubu, Hotele,kockarnice itd....pootvarali. Prvi bazeni uopce izgradeni na Kubi su bili u vlasnistvu raznih talijana s kontinenta. Prva marina ovako kako ih mi zamisljamo. Gatovi,radionice,ovo-ono...sve oni napravili. I sad snimaju nekog starog koji je valjda kao dijete radio tamo. Veli da je u to kratko vrijeme sta je radio kod njih ko pubertetlija zaradio do te mjere da je financirao citavu uzu rodbinu i sve sto im je trebalo prakticki do 90-ih :D
ništa, da se dogovorimo s amerima, evo vam hdz sdp hns itd a vi nama dajte familije gambino genovese bonano itd
U nas da dodju rekli bi...."jesmo mi mafija jebiga, ali sta je previse je previse" :))
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:U nas da dodju rekli bi...."jesmo mi mafija jebiga, ali sta je previse je previse" :))
mafija je tijekom stoljeća izgradila sustav da nikad ne ubije skroz žrtvu reketa, jer onda nemaju koga musti... trebaš mu ostavit mjesta da živi... ovi naši su više hajdučija, uzme ti sve i čeka da dođe druga budala
MaximusDecimusMiridije wrote:U nas da dodju rekli bi...."jesmo mi mafija jebiga, ali sta je previse je previse" :))
ne možemo ni mi od govana pitu :^^
Javila se plačipička koja se triput "zauviek" odjavljivala jer nije mogal podnieti vrieđanje "sebea".pismejker wrote:Ma kmeci kao pipica za sve sitnice...Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne jebem ti ju ja, bolje pročitaj opet.Gnječ wrote:pismejker wrote:dajte mira forumu sunac mu...
Slobodno mi ti posalji svoju adresu,pa te posjetim i pokazem tko bu plakaop kao picka...ovako sve tvoje hrabrosti preko net-a..goli kurac..Regoč wrote:Javila se plačipička koja se triput "zauviek" odjavljivala jer nije mogal podnieti vrieđanje "sebea".pismejker wrote:Ma kmeci kao pipica za sve sitnice...Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne jebem ti ju ja, bolje pročitaj opet.Gnječ wrote:
Guest- Guest
ajde prestanite obojica...ako nemate što pametno napisati o temi onda se maknite i nastavite režanje preko pp-a...
Similar topics
» Njemačka izdaje preko 230 000 novih viza za spajanje obitelji s bliskog istoka
» Lukašenko popušta: Bjelorusija spremna za spajanje s Rusijom
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Počelo spajanje Neuma s unutrašnjosti
» BMW isporučuje vozila bez podrške za spajanje s mobitelima
» Lukašenko popušta: Bjelorusija spremna za spajanje s Rusijom
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Počelo spajanje Neuma s unutrašnjosti
» BMW isporučuje vozila bez podrške za spajanje s mobitelima
Page 2 of 3