ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!' - Page 2 Empty Re: Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'

Post by danni1 7/6/2017, 22:17

pismejker wrote:
danni1 wrote:
pismejker wrote:jebote,imas za 17k Ojra. x6
E tu nema. Kod nas u plaće malo jače i cijene su malo više.
govorim o realnim cijenama..jeftini su polovnjaci,tih luksuznih auta,jer su osiguranja i servisi skupi...
spomeuti X6 ima u svabiji najskuplje osiguranje,jer se najcesce krade..
Ja...znam. Jedino čemu sam se nadaio i veselio kad uđemo u EU da će se i cijene auta malo unormaliti i doći bar na približnu razinu kao u Njemačkoj...al niš od toga.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!' - Page 2 Empty Re: Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'

Post by Guest 7/6/2017, 22:19

danni1 wrote:
pismejker wrote:
danni1 wrote:
pismejker wrote:jebote,imas za 17k Ojra. x6
E tu nema. Kod nas u plaće malo jače i cijene su malo više.
govorim o realnim cijenama..jeftini su polovnjaci,tih luksuznih auta,jer su osiguranja i servisi skupi...
spomeuti X6 ima u svabiji najskuplje osiguranje,jer se najcesce krade..
Ja...znam. Jedino čemu sam se nadaio i veselio kad uđemo u EU da će se i cijene auta malo unormaliti i doći bar na približnu razinu kao u Njemačkoj...al niš od toga.
pdv je krivac za to,a da bi se i to anuliralo,bilo bi potrebno da se masovnije i organiziranije uvozi..naravno,.ljudi nemaju novca,malo ih se u prosjeku uvozi,pa ovi povisuju svoju marzu...naravno PDV nije zanemariv..
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics