Heroj: Navijač Milvola golim rukama na teroriste
Page 1 of 1
Navijač Milvola Roj Larner dobio je titulu “heroj Londona” pošto je uspeo da spasi živote ljudi koji su se zatekli u terorističkom napadu u Londonu.
Trojica terorista uletela je u subotu uveče u lokalni restoran s mačetama napadali goste uzvikivajući: “Ovo je za Alaha! Islam, Islam”, a 47-godišnjak simpatizer Milvola na to im je odgovorio: “Je...e se, ja sam Milvol”, da bi potom krenuo u obračun sa njima i tako spasao nekoliko života.
U Londonu je ubijeno najmanje sedam osoba, a skoro pedeset ih je ranjeno u nekoliko odvojenih incidenata.
Roj je doživeo teške povrede po celom telu zbog čega je morao da bude podvrgnut operaciji.
“Samo sam uradio ono što je i trebalo da uradim. Sada se bollje osećam, a lekari mi kažu da ću morati da ostanem u bolnici još nedelju dana”, rekao je Larner.
Roj je potom opisao šta se dogodilo te kobne noći.
''Pobesneo sam kada sam čuo šta govore pa sam morao da im odgovorim. Počeo sam da se derem kao ludi pomislio - “sad mora da razbijem ove gov**re''. Portčao sam prema teroristima, zastao i počeo da se derem “J**te se, ovo je Milvol. Oni su tada krenuli na mene. Bilo ih je trojica, a ja sam. Zbog toga sam zadobio osam uboda, u glavu, po vratu, obe ruke, krvi je bilo svuda”
Zanimljivo je da su mu njegovi najbliži prijatelji su mu na poklon doneli priručnik''Naučite da trčite''.
Napadi u Londonu desili su se svega desetak dana posle terorističkog napada uMančesteru tokom koncerta američke pevačice Arijane Grande. Tada su u eksploziji bombe ubijene 22 osobe, uključujući i decu, a povređeno je 59 ljudi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Heroj: Navijač Milvola golim rukama na teroriste
tema postoji od jucer
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Heroj: Navijač Milvola golim rukama na teroriste
Nemam pojma. Mrzi me svaku da otvaram.
Similar topics
» Hvalio se kako je Madjara ubio golim rukama te rekao da ide ostale poklati
» Alajdin Krasniqi zadavio golim rukama Slavonku zaposlenu kao sobaricu na Krku
» Napusteni ruski vojnici:'Ne znamo gdje smo,kopamo rovove golim rukama,kakva lopata'
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» Navijac
» Alajdin Krasniqi zadavio golim rukama Slavonku zaposlenu kao sobaricu na Krku
» Napusteni ruski vojnici:'Ne znamo gdje smo,kopamo rovove golim rukama,kakva lopata'
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» Navijac
Page 1 of 1