Okrugli sto: Ćirilica i srpski jezik eliminisani iz zvanične upotrebe u Crnoj Gori
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Okrugli sto: Ćirilica i srpski jezik eliminisani iz zvanične upotrebe u Crnoj Gori
Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:Milo stabilizira Crnu Goru i treba ga poduprieti u tom poslu.pizzon wrote:nije glavno pitanje nato za i ne,
glavno je pitanje ko donosi tu odluku
i po kojoj ceni, cime placa c.gora
takvu neravnotezu odnosa. placa
topljenjem svoje visevekovne
drzavnosti.
oduvace ga narod, vrlo brzo. ne zbog nato pakta,
vec zbog svega ostalog, pre svega narusavanja c,gore
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Okrugli sto: Ćirilica i srpski jezik eliminisani iz zvanične upotrebe u Crnoj Gori
HDZ = ČetniciRegoč wrote:Mnim da je to općepoznato pa ne vidim čemu spominjati. Kao da svaki put naglasim da je Božo Petrov nepouzdan i nesposoban. To svi znaju!Eva_ wrote:Pa kaj ne veliš da govoriš o kontinuiranim HDZovim koalicijskim partnerima, izbjegli biste odmah nesporazume u startu.Regoč wrote:To je drugo, to su obični hrvatski Srbi. Govorim o četnicih koji imaju zajamčena mjesta makoliko birača glasovalo za njih.pizzon wrote:Regoč wrote:
To bismo i mi trebali promieniti i odjamčiti četnikom tri mjesta u Saboru.
a sta cete sa srbima koji nisu na manjinskoj listi.
mi ne odvajamo hrvate od srba prilikom glasanja.
niti brojimo hrvate u parlamnetu, vladi.
a vama je to glavna tema,
2017-03-21
vuksadinare wrote:i?....ne govorimo o danas...kad je izrazena velika mjesavina..vi govorite da su cnogrci od iskona srbi...no srbi iz sumadije naprimjer prije ¸100 godina opisani su kao ljudi nizeg rasta kod cijih nogu je izrazen problem tzv.'oks' nogu u obliku slova O....dok su prije sto godina i danas..crnogorci opisani kao visoki,naociti i nadasve lijepi ljudipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa gdje vidis?..sumadinci imaju noge okserice i mali su..crnogorci visoki i stasiti...gdje uocavas slicnosti..?pizzon wrote:vuksadinare wrote:
ma da.gdje ti vidis slicnost srba i crnogoraca..ajmo prvo fizicki...razlikujete se ko svedi i egipcani..
hahaa,
to mi kenja neko ko nije u stanju da uoci
razliku izmedju dalkamatinaca i slavonaca,
istrana i varazdinaca, ostrvaljana i ostatka
hrvatske !
ogromna vecina nasih ranijih i sadasnjih kosarkasa
potice iz beograda i centralne srbije.
ok, zasto hrvatice vikendom dolaze same
zasto u beograd ne dolaze sa svojim momcima ili drugarima
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Ne moraš mi ispravljati upise, reci da se radi o zatipku, a ja ću reći da sam mislil da je to neki srbijanizam koji nisam skužil. I razjasnili smo stvar.pizzon wrote:Regoč wrote:Što je " stav"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas stav nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:Milo stabilizira Crnu Goru i treba ga poduprieti u tom poslu.pizzon wrote:nije glavno pitanje nato za i ne,
drzavnosti.
" svoju "
to je poenta !
Naravno da je država njegova, čija bi bila? Tvoja?
Da, ispravil je, nisam skužil da se zafrknul, mislil sam da je to njeka zakukuljena rieč iz duboke Šumadije, možda čak s Morave.Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:Milo stabilizira Crnu Goru i treba ga poduprieti u tom poslu.pizzon wrote:nije glavno pitanje nato za i ne,
drzavnosti.
Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:Milo stabilizira Crnu Goru i treba ga poduprieti u tom poslu.pizzon wrote:nije glavno pitanje nato za i ne,
drzavnosti.
ma jasno je to svima,
da su to brzinske slovne greske
2017-05-25
Regoč wrote:Ne moraš mi ispravljati upise, reci da se radi o zatipku, a ja ću reći da sam mislil da je to neki srbijanizam koji nisam skužil. I razjasnili smo stvar.pizzon wrote:Regoč wrote:Što je " stav"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas stav nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:
Milo stabilizira Crnu Goru i treba ga poduprieti u tom poslu.
" svoju "
to je poenta !
gradjana c gore koji zasluzuju i dobice fer brojanje glasova i izborne uslove i zakone
2017-05-25
S tim ne bih složil se, ali da se HDZ kompromitiral suradnjom s četnici, kompromitiral se. Zato će polako opadati, a desna struja jačati. Lako je moguće da se, uz pametne Starčevićeve poteze i suradnju s Trojcem, HSP profilira kao prava, nacionalno svjesna desnica, a Plenkovićev HDZ stopi s Bernardićevim SDP-om.Eva_ wrote:HDZ = ČetniciRegoč wrote:Mnim da je to općepoznato pa ne vidim čemu spominjati. Kao da svaki put naglasim da je Božo Petrov nepouzdan i nesposoban. To svi znaju!Eva_ wrote:Pa kaj ne veliš da govoriš o kontinuiranim HDZovim koalicijskim partnerima, izbjegli biste odmah nesporazume u startu.Regoč wrote:To je drugo, to su obični hrvatski Srbi. Govorim o četnicih koji imaju zajamčena mjesta makoliko birača glasovalo za njih.pizzon wrote:
a sta cete sa srbima koji nisu na manjinskoj listi.
mi ne odvajamo hrvate od srba prilikom glasanja.
niti brojimo hrvate u parlamnetu, vladi.
a vama je to glavna tema,
kajkve to veze ima sa srbima i crnogorcima..ajd jebote opet glavu u dunav na hlađenje..nema veze sa temom..eno ja sam nekidan drapnuo srpkinju iz komina..i?..kakve veze to ima sa crnogorcimapizzon wrote:vuksadinare wrote:i?....ne govorimo o danas...kad je izrazena velika mjesavina..vi govorite da su cnogrci od iskona srbi...no srbi iz sumadije naprimjer prije ¸100 godina opisani su kao ljudi nizeg rasta kod cijih nogu je izrazen problem tzv.'oks' nogu u obliku slova O....dok su prije sto godina i danas..crnogorci opisani kao visoki,naociti i nadasve lijepi ljudipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa gdje vidis?..sumadinci imaju noge okserice i mali su..crnogorci visoki i stasiti...gdje uocavas slicnosti..?pizzon wrote:
hahaa,
to mi kenja neko ko nije u stanju da uoci
razliku izmedju dalkamatinaca i slavonaca,
istrana i varazdinaca, ostrvaljana i ostatka
hrvatske !
ogromna vecina nasih ranijih i sadasnjih kosarkasa
potice iz beograda i centralne srbije.
ok, zasto hrvatice vikendom dolaze same
zasto u beograd ne dolaze sa svojim momcima ili drugarima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A trebal bi prepoznat permutaciju kao jezikoslovac.Regoč wrote:Da, ispravil je, nisam skužil da se zafrknul, mislil sam da je to njeka zakukuljena rieč iz duboke Šumadije, možda čak s Morave.Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:
2017-03-21
Meni nije bilo pa te upitah. Iako se smatram solidnim poznavateljem srbštine, nikad nisam posve siguran kad se nađem pred čudnom riečju.pizzon wrote:Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.Regoč wrote:
ma jasno je to svima,
da su to brzinske slovne greske
Ma Hrvati bi prodali i mamu za dve kune a da ne bi koalirali s četnicima sam da proračun troše.Regoč wrote:S tim ne bih složil se, ali da se HDZ kompromitiral suradnjom s četnici, kompromitiral se. Zato će polako opadati, a desna struja jačati. Lako je moguće da se, uz pametne Starčevićeve poteze i suradnju s Trojcem, HSP profilira kao prava, nacionalno svjesna desnica, a Plenkovićev HDZ stopi s Bernardićevim SDP-om.Eva_ wrote:HDZ = ČetniciRegoč wrote:Mnim da je to općepoznato pa ne vidim čemu spominjati. Kao da svaki put naglasim da je Božo Petrov nepouzdan i nesposoban. To svi znaju!Eva_ wrote:Pa kaj ne veliš da govoriš o kontinuiranim HDZovim koalicijskim partnerima, izbjegli biste odmah nesporazume u startu.Regoč wrote:
To je drugo, to su obični hrvatski Srbi. Govorim o četnicih koji imaju zajamčena mjesta makoliko birača glasovalo za njih.
2017-03-21
Imali su izbore, izabrali su njega.pizzon wrote:Regoč wrote:Ne moraš mi ispravljati upise, reci da se radi o zatipku, a ja ću reći da sam mislil da je to neki srbijanizam koji nisam skužil. I razjasnili smo stvar.pizzon wrote:Regoč wrote:Što je " stav"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:
taj vas stav nama je poznat, ali nema nista od toga.
" svoju "
to je poenta !
gradjana c gore koji zasluzuju i dobice fer brojanje glasova i izborne uslove i zakone
beograd je neuporediv, na balkanu,
u smislu atmofere koja njime vlada,
otvorenosti, prihvatanju svega sto je
drugacije, pod uslovom,
da to novodoslo prihvati beograd.
drugacije, pod uslovom,
Last edited by pizzon on 7/6/2017, 09:42; edited 1 time in total
2017-05-25
netacno, on je izabrao manjineRegoč wrote:Imali su izbore, izabrali su njega.pizzon wrote:Regoč wrote:Ne moraš mi ispravljati upise, reci da se radi o zatipku, a ja ću reći da sam mislil da je to neki srbijanizam koji nisam skužil. I razjasnili smo stvar.pizzon wrote:Regoč wrote:
Što je " stav"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.
" svoju "
to je poenta !
i muslimanske, koje su odlucujuce
2017-05-25
A mogal sam, kao što i jesam, pretpostaviti da je u pitanju njeki nepoznati mi srbijanizam. Ali nije. Jebi ga!Eva_ wrote:A trebal bi prepoznat permutaciju kao jezikoslovac.Regoč wrote:Da, ispravil je, nisam skužil da se zafrknul, mislil sam da je to njeka zakukuljena rieč iz duboke Šumadije, možda čak s Morave.Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:
taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.
Da se unutar HDZ-a održi referendum, taj dogovor ne bi prošal. No, dok o svem odlučuje desetak ljudih, koalicija s četnici odvraća sve više birača od HDZ-a.Eva_ wrote:Ma Hrvati bi prodali i mamu za dve kune a da ne bi koalirali s četnicima sam da proračun troše.Regoč wrote:S tim ne bih složil se, ali da se HDZ kompromitiral suradnjom s četnici, kompromitiral se. Zato će polako opadati, a desna struja jačati. Lako je moguće da se, uz pametne Starčevićeve poteze i suradnju s Trojcem, HSP profilira kao prava, nacionalno svjesna desnica, a Plenkovićev HDZ stopi s Bernardićevim SDP-om.Eva_ wrote:HDZ = ČetniciRegoč wrote:Mnim da je to općepoznato pa ne vidim čemu spominjati. Kao da svaki put naglasim da je Božo Petrov nepouzdan i nesposoban. To svi znaju!Eva_ wrote:
Pa kaj ne veliš da govoriš o kontinuiranim HDZovim koalicijskim partnerima, izbjegli biste odmah nesporazume u startu.
Eva_ wrote:A trebal bi prepoznat permutaciju kao jezikoslovac.Regoč wrote:Da, ispravil je, nisam skužil da se zafrknul, mislil sam da je to njeka zakukuljena rieč iz duboke Šumadije, možda čak s Morave.Eva_ wrote:Stav.Regoč wrote:Što je "tasv"? No, Milo jača svoju državu, stabilizira ju. Protiv Crne Gore rade oni koji ju žele pretvoriti u srbijansku guberniju.pizzon wrote:
taj vas tasv nama je poznat, ali nema nista od toga.
dolina morave je vrlo pitoma i plodna sredina,
plus, to je koridor 10,
kicma srbije od subotice do juga
najvaznija trasa u srbiji koja vodi do grcke,
ili prema istoku
Last edited by pizzon on 7/6/2017, 09:47; edited 1 time in total
2017-05-25
Prihvaćate sve koji prime vjeru svetosavsku i posrbe se. Svaka čast, pravi multi-kulti!pizzon wrote:beograd je neuporediv, na balkanu,
drugacije, pod uslovom,
TI si rođen u Hlebinama?Regoč wrote:Da se unutar HDZ-a održi referendum, taj dogovor ne bi prošal. No, dok o svem odlučuje desetak ljudih, koalicija s četnici odvraća sve više birača od HDZ-a.Eva_ wrote:Ma Hrvati bi prodali i mamu za dve kune a da ne bi koalirali s četnicima sam da proračun troše.Regoč wrote:S tim ne bih složil se, ali da se HDZ kompromitiral suradnjom s četnici, kompromitiral se. Zato će polako opadati, a desna struja jačati. Lako je moguće da se, uz pametne Starčevićeve poteze i suradnju s Trojcem, HSP profilira kao prava, nacionalno svjesna desnica, a Plenkovićev HDZ stopi s Bernardićevim SDP-om.Eva_ wrote:HDZ = ČetniciRegoč wrote:
Mnim da je to općepoznato pa ne vidim čemu spominjati. Kao da svaki put naglasim da je Božo Petrov nepouzdan i nesposoban. To svi znaju!
2017-03-21
totalna neistinaRegoč wrote:Prihvaćate sve koji prime vjeru svetosavsku i posrbe se. Svaka čast, pravi multi-kulti!pizzon wrote:beograd je neuporediv, na balkanu,
drugacije, pod uslovom,
Last edited by pizzon on 7/6/2017, 09:50; edited 1 time in total
2017-05-25
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frka u Crnoj Gori:'Opsadno stanje u tijeku.Stižu srpski navijači iz Boke'
» BOLEST!Srbijanski advokat Toma Fila:Hrvatski jezik ne postoji.I latinica i ćirilica su srpska pisma
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Masakr u Crnoj Gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
» BOLEST!Srbijanski advokat Toma Fila:Hrvatski jezik ne postoji.I latinica i ćirilica su srpska pisma
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Masakr u Crnoj Gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
Page 4 of 7