Emeritus reis-ul-ulema efendija Cerić jučer i danas. A sutra?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Emeritus reis-ul-ulema efendija Cerić jučer i danas. A sutra?
zasad bas i ne izgleda tako..domace vlasti ih preferiraju ispred domacina..max123 wrote:ako se ovako nastavi,evropski muslimani ce zavrsit ko svetosavci ceteres prve.nadam se,ucikonvitije...
Guest- Guest
poviest se ponavlja.vazda tako bilo...pismejker wrote:zasad bas i ne izgleda tako..domace vlasti ih preferiraju ispred domacina..max123 wrote:ako se ovako nastavi,evropski muslimani ce zavrsit ko svetosavci ceteres prve.nadam se,ucikonvitije...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Jok pustit ce ih da se raznose po koncertima za omladinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
DRAMA U LILU Evakuisana železnička stanica
Srna | 06. 06. 2017 - 12:22h
Železnička stanica u francuskom gradu Lilu evakuisana je danas nakon što je pronađen "sumnjiv paket".
http://www.blic.rs/vesti/svet/drama-u-lilu-evakuisana-zeleznicka-stanica/he17qqj
Zapadna EU je na aparatima ....uzmeš komad kartonske kutije i baciš je negdje u stranu ovi dižu vojsku.
2014-04-11
Nedami se ponavljat al vec sam vam rekao kako ce stvar završit , doduše trebat ce malo vremena dok dođemo do te tocke al ovo vam je 100% razvoj događaja :
Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory
Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory
2014-04-11
Jucer je i Češka odbila imigrantske kvote i znate šta cu vam reč ? Ja sam vam sad miran jer sve šta uniđe preko Rvacke il zapinje ovdje il samo Švabija i Austrija trpačina.
Tek me sad boli kuraz , sad baš moš ako oš i deset miljona Arapa na Balkan pustit.
AJMO.
Tek me sad boli kuraz , sad baš moš ako oš i deset miljona Arapa na Balkan pustit.
AJMO.
2014-04-11
Budimo realni i iskreni : Jel i Rvacka mora platit neku cijenu ? Odgovor je da ipak mora. A koja je to cijena ? Pa tranzit smo. Dal ta cijena šta ce nas imigranti prigazit kao plitki potok , razhebat nas a sve u cilju da u Njemačku na vlast dođe on vrijedi ?
VRIJEDI.
VRIJEDI.
2014-04-11
To cijena koju moramo platiti da bi na vlast u Njemačkoj doveli njega : Hr treba biti pregažena odi migranata i zaprijetiti šengenu tj Austriji i NJemačkoj a to se može samo masovnim valom imigranata.
Kad oni navale imajte u umu da je to cijena da bi doveli njega , velika cijena ali mala za buducnost i našu djecu.
DOĐITE.
Pogledajte u buducnost , beskonacna je.
Platit cemo veliku cijenu momentalno al cemo dobit NJEGA.
Kad oni navale imajte u umu da je to cijena da bi doveli njega , velika cijena ali mala za buducnost i našu djecu.
DOĐITE.
Pogledajte u buducnost , beskonacna je.
Platit cemo veliku cijenu momentalno al cemo dobit NJEGA.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Reis-ul-ulema ex. ef. CERIĆ OŠTRO NA DAVUTOGLUA: Sitan je moj glas ali mislio sam da si kao musliman, kao Turčin, nešto upamtio
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
» Efendija Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci
» Efendija Cerić zaprijetio Hrvatima: "Bošnjaci bi mogli okrenuti ploču" ako se nastavi pakt Čović-Dodik
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
» Efendija Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci
» Efendija Cerić zaprijetio Hrvatima: "Bošnjaci bi mogli okrenuti ploču" ako se nastavi pakt Čović-Dodik
Page 2 of 2