aupičkumaterinu...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: aupičkumaterinu...
osjecki pravnici
seki,kruno,djapke,...nastavite niz:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:osjecki pravnici
Stanojko wrote:Pravi dudek! Bravo! :)
tetec cinober, ne dudek...
asiladijagram wrote:osjecki pravnici
Guest- Guest
PA dobro, "dudek" ovde koristim u sirem smislu. Lici na Cinobera, istina...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pravi dudek! Bravo! :)
tetec cinober, ne dudek...
jebali i nakarali su vam se mile majke cigojnerske ti "dudeci".i opet ce,ako bude srece..Stanojko wrote:
PA dobro, "dudek" ovde koristim u sirem smislu. Lici na Cinobera, istina...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Za starce, zene i decu ste streptomicin. Priznajem...max123 wrote:jebali i nakarali su vam se mile majke cigojnerske ti "dudeci".i opet ce,ako bude srece..Stanojko wrote:
Stanojko wrote:Za starce, zene i decu ste streptomicin. Priznajem...max123 wrote:jebali i nakarali su vam se mile majke cigojnerske ti "dudeci".i opet ce,ako bude srece..Stanojko wrote:
Šta se tiče dece ovaj s avatara više voli hrvatsku nego sprsku.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
pa kad ste kurac od vojske.Ustase vam pobise milijun i kusur nejaci i to pred ocima i u po bela dana.a stotine iljada partizana i cetnika(sve srpcad kako ste nam objasnili)ni mic.ja da sam srpce(pregrizo jezik)ubio bi se od srama, da mi tamo neki "dudeci"poklase pola roda i poroda...Stanojko wrote:
Za starce, zene i decu ste streptomicin. Priznajem...
2015-10-28
Jebi ga, iole normalan covek ne moze da pojmi to sto ste vi u stanju. Kad se zgadis i esesovcu...to vec mnogo govori. Evo ti jedan citat da shvatis vasu "povijesnu" ulogu:max123 wrote:pa kad ste kurac od vojske.Ustase vam pobise milijun i kusur nejaci i to pred ocima i u po bela dana.a stotine iljada partizana i cetnika(sve srpcad kako ste nam objasnili)ni mic.ja da sam srpce(pregrizo jezik)ubio bi se od srama, da mi tamo neki "dudeci"poklase pola roda i poroda...Stanojko wrote:
Аustrougarski vice-marsal Gerter, nakon Prvog svetskog rata, kaze:
„Ја nisam video u svome zivotu, ni cuo za zveri u ljudskom oblicju poput hrvatskih vojnika. Маda su ratovali s nama i prvenstveno sluzili za zastrasivanje i represiju nad narodom, ja kao covek se stidim sto su stajali u nasim redovima. U samoj borbi bi napustali polozaje, dok bi veoma vesto izbegavali protivnicku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sacinjavali goloruki ljudi, zene i deca. Каda bi ih ponekad i stizali cinili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Оni su pogan svetu i evropskoj kulturi.”
Dakle, bili i ostali strvinari...
ma pusti te internetske izmisljotine.pitanje i dalje stoji.di ste bili junaci kad su vam nejac decimirali...?Stanojko wrote:
Jebi ga, iole normalan covek ne moze da pojmi to sto ste vi u stanju. Kad se zgadis i esesovcu...to vec mnogo govori. Evo ti jedan citat da shvatis vasu "povijesnu" ulogu:
2015-10-28
Hoces jos?max123 wrote:ma pusti te internetske izmisljotine.pitanje i dalje stoji.di ste bili junaci kad su vam nejac decimirali...?Stanojko wrote:
Jebi ga, iole normalan covek ne moze da pojmi to sto ste vi u stanju. Kad se zgadis i esesovcu...to vec mnogo govori. Evo ti jedan citat da shvatis vasu "povijesnu" ulogu:
Pazimo dalje...
U tridesetogodisnjem ratu u XVII veku, koji je bio jedan od najkrvavijih u inače krvavoj Evropskoj istoriji, Hrvati su ostali upamceni kao najkrvolocniji vojnici. Hrvatska vojska nije bila poznata po vojnoj vestini, već kao kazneni odred koji je palio protestantska imanja, silovao žene, klao decu i masakrirao stanovnistvo. Izreka „sacuvaj me boze kuge, gladi i hrvata” ostala je u narodu nemaca-protestanata kao poslovica sve do danasnjih dana.
Jebote, usli ste i u poslovicu...
Stanojko wrote:Jebi ga, iole normalan covek ne moze da pojmi to sto ste vi u stanju. Kad se zgadis i esesovcu...to vec mnogo govori. Evo ti jedan citat da shvatis vasu "povijesnu" ulogu:max123 wrote:pa kad ste kurac od vojske.Ustase vam pobise milijun i kusur nejaci i to pred ocima i u po bela dana.a stotine iljada partizana i cetnika(sve srpcad kako ste nam objasnili)ni mic.ja da sam srpce(pregrizo jezik)ubio bi se od srama, da mi tamo neki "dudeci"poklase pola roda i poroda...Stanojko wrote:
Аustrougarski vice-marsal Gerter, nakon Prvog svetskog rata, kaze:
„Ја nisam video u svome zivotu, ni cuo za zveri u ljudskom oblicju poput hrvatskih vojnika. Маda su ratovali s nama i prvenstveno sluzili za zastrasivanje i represiju nad narodom, ja kao covek se stidim sto su stajali u nasim redovima. U samoj borbi bi napustali polozaje, dok bi veoma vesto izbegavali protivnicku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sacinjavali goloruki ljudi, zene i deca. Каda bi ih ponekad i stizali cinili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Оni su pogan svetu i evropskoj kulturi.”
Dakle, bili i ostali strvinari...
ustaske picke
Guest- Guest
vidis,nas evropa pamti kao VOJNIKE.i to mnogooo zajebane.a di ste vi?nema,bato!ustvari ima,VECNA ZRTVA,bezanija,traktori,plakanje,kukanje...reka sam ti vec,da su mi preci ostavili ovo u amanet sto si ti dobio o svojih..na mestu bi si presudio.zasto?zbog SRAMA...Stanojko wrote:
U tridesetogodisnjem ratu u XVII veku, koji je bio jedan od najkrvavijih u inače krvavoj Evropskoj istoriji, Hrvati su ostali upamceni kao najkrvolocniji vojnici.
Jebote, usli ste i u poslovicu...
2015-10-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2