Frojdenštajn: Srbija mora da izabere - neutralnost i Rusija ili približavanje EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Frojdenštajn: Srbija mora da izabere - neutralnost i Rusija ili približavanje EU
Pa dobro, sutra kad se andjes na ruskoj granici a po tebi pocne da mlati Buratino, ti se tjesi clanstvom u EU i mirovinama.vuksadinare wrote:da li je pusicka rekla da ako ne glasamo na referendumu za ulazak u eu nema love nema mirovina?..je....amen...Ringo10 wrote:MA jebo takve kreditore. MA ko su oni i sta oni misle ko su.vuksadinare wrote:kad trebas kakav kredit ne ides pljuvati po kreditoru zar ne ringo?
Ke je ovaj debil Frojdenstain i koje jebeno pravo ima ta pedercina i slicni njemu da ucjenjuju cijele narode.
Evo, neko nece da se svrstava u takvim sukobima i onda dodju takvi zlotvori pa te ucjenjuju onim ili sui sa nama ili si protiv nas, dok isti oni u istov rijeme prave ogromne profite radeci ono sto tebi brane.
Ako se moji susjedi zakrve mene kurac boli za to. Necu da se svrstavam na bilo koju stranu i vozdra. To je moje pravo i odjebaus.
MA ko je ta faca koja ce da mi naredi da ulazim u sukob sa nekim sa kojim nikakvog razloga za sukobe nemam.
A sto se tice kreditora i velike koristi od njih, pa vidim na primjeru Hrvatske koliko ste se okoristili do sada.
Ma onaj Broz je bio i genije i vizionar sa svojim pokretom nesvrstanih. Ovako ti dodju supci pa te natjeraju u ekonomsku katastrofu i da budes sutra topovsko meso za njihove interese.
Jer se eto, ne smijem zamjeriti svojim dragim kreditorima, ZaBoga miloga.
Ovdje su Srbi apsolutno u pravu.
A do bijede i mirovinske ovisnosti o EU i NATO si i doveden smisljeno i planski. DA bi pokorno isao u klaonicu ako se ukaze potreba.
You do not know that you are a slave Neo!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Frojdenštajn: Srbija mora da izabere - neutralnost i Rusija ili približavanje EU
..do bijede si dovucen jer je ekipa htjela voziti mercedes a ne npr pežo..jer su morali biti baje u svom selu a jede kruh i mlijeko..zato jer svaki klinac hoce najnovije mobitele inace galame i svađe...zato jer ljudi vole zivjet na visokoj nozi a ne pokriti se koliko si dugRingo10 wrote:Pa dobro, sutra kad se andjes na ruskoj granici a po tebi pocne da mlati Buratino, ti se tjesi clanstvom u EU i mirovinama.vuksadinare wrote:da li je pusicka rekla da ako ne glasamo na referendumu za ulazak u eu nema love nema mirovina?..je....amen...Ringo10 wrote:MA jebo takve kreditore. MA ko su oni i sta oni misle ko su.vuksadinare wrote:kad trebas kakav kredit ne ides pljuvati po kreditoru zar ne ringo?
Ke je ovaj debil Frojdenstain i koje jebeno pravo ima ta pedercina i slicni njemu da ucjenjuju cijele narode.
Evo, neko nece da se svrstava u takvim sukobima i onda dodju takvi zlotvori pa te ucjenjuju onim ili sui sa nama ili si protiv nas, dok isti oni u istov rijeme prave ogromne profite radeci ono sto tebi brane.
Ako se moji susjedi zakrve mene kurac boli za to. Necu da se svrstavam na bilo koju stranu i vozdra. To je moje pravo i odjebaus.
MA ko je ta faca koja ce da mi naredi da ulazim u sukob sa nekim sa kojim nikakvog razloga za sukobe nemam.
A sto se tice kreditora i velike koristi od njih, pa vidim na primjeru Hrvatske koliko ste se okoristili do sada.
Ma onaj Broz je bio i genije i vizionar sa svojim pokretom nesvrstanih. Ovako ti dodju supci pa te natjeraju u ekonomsku katastrofu i da budes sutra topovsko meso za njihove interese.
A do bijede i mirovinske ovisnosti o EU i NATO si i doveden smisljeno i planski. DA bi pokorno isao u klaonicu ako se ukaze potreba.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
http://www.blic.rs/vesti/svet/od-danas-nato-kontrolise-skoro-ceo-mediteran-a-evo-zasto-je-to-bolan-udarac-za-rusiju/sn6gmcd
Me'se'čini da je netko zabrinut zbog ovoga?
http://www.blic.rs/vesti/svet/od-danas-nato-kontrolise-skoro-ceo-mediteran-a-evo-zasto-je-to-bolan-udarac-za-rusiju/sn6gmcd
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zato si smisljeno i planski osiromasen, zato si razoruzan onom slavnom reorganizacijom vojske po standardima NATO zato nam je sve otjerano u Haag, zato si sveden na jad koji je jadniji od kolonije ...vuksadinare wrote:...da bi glumio mangupa moras imati jako gospodarstvo..ili bar solidno sa sto manje dugova i ovisnosti o drugima...bi se i nasi kurcili 100%...da onaj u briselu,svjetskoj banci pa i u sbeerbanci ne drzi prst na okidacu tj enteru i pusti naplatu kredita...a onda ti moras reci 'rajo nema love za pemzije nema love za djecji dopaltak nema love za place'..sumnjam da to zeli itko reci..
I jos se hvalite s time i nesto Srbima slavodobitno kenjate.
O Boze dragi ...
2015-09-24
Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
Ulaskom CG u NATO se u tom smislu nije promijenilo nista.
2015-09-24
U obrnutom slučaju nebi bio buratino, već nešto drugo. Je li tako?Ringo10 wrote:Pa dobro, sutra kad se andjes na ruskoj granici a po tebi pocne da mlati Buratino, ti se tjesi clanstvom u EU i mirovinama.
Šučin se to 'raniš, jebate?
2016-07-22
Zašto ja? Članak je iz srpskog "BLIC-a".Ringo10 wrote:Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
2016-07-22
ne zato...ovo sa nato planski se slazem..ali vecinom ej zato stonasi zele biti ono sto nisu jer eto da im se ne bi rugali kako dolaze tamo iz nekih vukojebina..pa znas i sam...bar zivis vani...kad se vrnu ovamo kao sto kaze jedan bosanac onda im nije problem bacati kore banana iz auta...dok se to ne promjeni i dok te nije sram sto dolazis sa sela i ne glumis ono sto nisi bice ok..dotad..jbg...Ringo10 wrote:Zato si smisljeno i planski osiromasen, zato si razoruzan onom slavnom reorganizacijom vojske po standardima NATO zato nam je sve otjerano u Haag, zato si sveden na jad koji je jadniji od kolonije ...vuksadinare wrote:...da bi glumio mangupa moras imati jako gospodarstvo..ili bar solidno sa sto manje dugova i ovisnosti o drugima...bi se i nasi kurcili 100%...da onaj u briselu,svjetskoj banci pa i u sbeerbanci ne drzi prst na okidacu tj enteru i pusti naplatu kredita...a onda ti moras reci 'rajo nema love za pemzije nema love za djecji dopaltak nema love za place'..sumnjam da to zeli itko reci..
I jos se hvalite s time i nesto Srbima slavodobitno kenjate.
O Boze dragi ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako je, a veliki planeri su i veliki psiholozi i izvrsno to koriste.vuksadinare wrote:..do bijede si dovucen jer je ekipa htjela voziti mercedes a ne npr pežo..jer su morali biti baje u svom selu a jede kruh i mlijeko..zato jer svaki klinac hoce najnovije mobitele inace galame i svađe...zato jer ljudi vole zivjet na visokoj nozi a ne pokriti se koliko si dugRingo10 wrote:Pa dobro, sutra kad se andjes na ruskoj granici a po tebi pocne da mlati Buratino, ti se tjesi clanstvom u EU i mirovinama.vuksadinare wrote:da li je pusicka rekla da ako ne glasamo na referendumu za ulazak u eu nema love nema mirovina?..je....amen...Ringo10 wrote:MA jebo takve kreditore. MA ko su oni i sta oni misle ko su.vuksadinare wrote:kad trebas kakav kredit ne ides pljuvati po kreditoru zar ne ringo?
A onda se slucajno pojavi neko nepotkupljiv tu i tamo, i onda to velikim planerima unosi veliku nervozu.
Pa onda idu obojene revolucije, medijska haranga, doticnog razglase kao diktatora i nedemokratu i slicno.
Apsolutna kontrola i dominacija ne postoje. Uvijek neko kvari
2015-09-24
Ti se palis na tu glipost. Ulazak CG ne mijenja nista, bas nista. Osim simbolike, jer Rusija i Crna Gora su tradicionalno kao neki jarani, i to Moskva dozivljava kao nekakvu izdaju tradicije.Eroo wrote:Zašto ja? Članak je iz srpskog "BLIC-a".Ringo10 wrote:Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
Ali sve je to bez veze. Zato ce i Srbija jednom u NATO jer je vec svakako pod kontrolom NATOa.
NATO mogu razjebati samo eventualni potresi izmedju EU i USA i okretanje EU samoj sebi.
A do toga cemo se lijepo nacekati.
Ili mozda velili rat koji bi od sjedista NATOa i njegovih baza napravio pristojne katere nakon udara ISKANDERA.
2015-09-24
Cuj ti logike ovih danasnjih EU i NATO stakora, ili si sa nama ili protiv nas.
Jebo te, pa tako daleko ni Hitler nije isao.
Jebo te, pa tako daleko ni Hitler nije isao.
2015-09-24
U, jebate, a na veliki čekić se ne računa?Računa itekako, inače bi već padali iskanderi po našim glavama.Ringo10 wrote:Ti se palis na tu glipost. Ulazak CG ne mijenja nista, bas nista. Osim simbolike, jer Rusija i Crna Gora su tradicionalno kao neki jarani, i to Moskva dozivljava kao nekakvu izdaju tradicije.Eroo wrote:Zašto ja? Članak je iz srpskog "BLIC-a".Ringo10 wrote:Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
Ali sve je to bez veze. Zato ce i Srbija jednom u NATO jer je vec svakako pod kontrolom NATOa.
NATO mogu razjebati samo eventualni potresi izmedju EU i USA i okretanje EU samoj sebi.
A do toga cemo se lijepo nacekati.
Ili mozda velili rat koji bi od sjedista NATOa i njegovih baza napravio pristojne katere nakon udara ISKANDERA.
NATO je najača vojna sila i iza njega nema dugo nikoga, pa tek onda dođu buratino i iskanderi.
Jebiga, nisam si ja ovo izmislio, niti tvrdim da je to uredu. Tako je i s tim treba živjeti.
Od samoobamane nema nikakve koristi...
Srbija može di hoće i u savez s kin god hoće. To im je već rečeno i ne znam čemu toliko dramenje.
2016-07-22
Tako je. Ne znači da si odma protiv Rusije, ako si član NATO-a. Ta relacija uopće ne postoji.Ringo10 wrote:Cuj ti logike ovih danasnjih EU i NATO stakora, ili si sa nama ili protiv nas.
Ima nešto drugo po 5. članu pogodbe: Tko napadne jednu članicu kao da je napao sve članice.
Ne piše nigdje da si sa članstvom postao ičiji neprijatelj...
Jebala vas vaša rusofilska pojednostavljivanja i okretanje pile naopako.
2016-07-22
http://www.blic.rs/vesti/svet/rusi-ne-miruju-nato-zeli-da-menja-odnos-snaga-u-evropi-spremamo-odgovor/ddbcdqs
Primjetit ćete da se velik broj srpskih tekstovana temu NATO oprema s videom o naoružanju NATO vs Rusija.
Kako vidimo NATO nema nikakvih raketa, a sva NATO naoružanja su za qratz, jer ih sredi rusko oružje dok si reko Nikolić.
Neće NATO napasti Rusiju. Nikome sa zrnom soli u glavi to ni ne pada na pamet.
Primjetit ćete da se velik broj srpskih tekstovana temu NATO oprema s videom o naoružanju NATO vs Rusija.
Kako vidimo NATO nema nikakvih raketa, a sva NATO naoružanja su za qratz, jer ih sredi rusko oružje dok si reko Nikolić.
Neće NATO napasti Rusiju. Nikome sa zrnom soli u glavi to ni ne pada na pamet.
2016-07-22
Eroo wrote:Zašto ja? Članak je iz srpskog "BLIC-a".Ringo10 wrote:Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
Blic je srpski onoliko koliko su Novosti hrvatske.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa dobro, o'sad ću prenositi članke iz najsrpskijeg Sputnjika.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Zašto ja? Članak je iz srpskog "BLIC-a".Ringo10 wrote:Mesecini da si ti gluplji nego sam mislio. Amerika je ionako kontrolirala Mediteran i prije a ni SSSR nije tu bio Bogzna kako prisutan.Eroo wrote:Od danas NATO kontroliše SKORO CEO MEDITERAN, a evo zašto je to BOLAN UDARAC ZA RUSIJU
Blic je srpski onoliko koliko su Novosti hrvatske.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tadic:'Srbija mora osuditi agresiju na Ukrajinu.Rusija je ugrozila nase interese na K9sovu i Metohiji.'
» Beograd: Rusija diže ruke od nas? (a neutralnost ništa, a? :D)
» Medvedev: Rusija mora povećati proizvodnju tenkova
» Lihačov: Rusija mora da bude aktivnija u Srbiji
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Beograd: Rusija diže ruke od nas? (a neutralnost ništa, a? :D)
» Medvedev: Rusija mora povećati proizvodnju tenkova
» Lihačov: Rusija mora da bude aktivnija u Srbiji
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
Page 2 of 2