Independent: vehabizam i Kuća Saud su srce ISIl-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Independent: vehabizam i Kuća Saud su srce ISIl-a
Ringo10 wrote:I ja to mislim.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne drzim nikom lojtru....ali drzim se biblijske ako on tebe kamenom..ti njega vbr-omepikur37 wrote:Sve i sve...al naš vučina...pravaški uz vehabite...drži crtu :)
Držiš. držiš, nije tvoj savez s njima od jučer, vezao si ti zastavu u mjesec i zvijezdu...možda si i prešao na njihovo..
A ono sviđaju mu se, drži im stranu....
Pa malo malo, jjegov Duda (dudakoivić), Željo, ovo ono ...te muslimani su mu jaki i to..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja nisam vezao jer nisam bio na bosanskim predizbornim skupovima 1990... ..niti su se u ratu vezivale...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne drzim nikom lojtru....ali drzim se biblijske ako on tebe kamenom..ti njega vbr-omepikur37 wrote:Sve i sve...al naš vučina...pravaški uz vehabite...drži crtu :)
Držiš. držiš, nije tvoj savez s njima od jučer, vezao si ti zastavu u mjesec i zvijezdu...možda si i prešao na njihovo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za želju druka jastreb krivog si citirao....i o jakosti muslimana...opet jastreb,pinoce...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:I ja to mislim.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne drzim nikom lojtru....ali drzim se biblijske ako on tebe kamenom..ti njega vbr-omepikur37 wrote:Sve i sve...al naš vučina...pravaški uz vehabite...drži crtu :)
A ono sviđaju mu se, drži im stranu....
Pa malo malo, jjegov Duda (dudakoivić), Željo, ovo ono ...te muslimani su mu jaki i to..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Independent sere po obicaju.
Jer Saudi jesu promotori pa i financijeri vehabizma, ali od njega su ovo danasnje teroristicko zlo stvorili Amerika, Britanija, Francuska i Izrael. Odnosno njihove odgovarajuce sluzbe.
Jer Saudi jesu promotori pa i financijeri vehabizma, ali od njega su ovo danasnje teroristicko zlo stvorili Amerika, Britanija, Francuska i Izrael. Odnosno njihove odgovarajuce sluzbe.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tako je..Ringo10 wrote:E onda ces jos dugo povracati, jer Zapad je sa saudijskim vehabistima uvezan kao nokat i meso.epikur37 wrote:asilovski wrote:Neprijatelji su njihovi vladaridijagram wrote:Mogu sprziti cijeli bliski istok, skupa s perzijom i sjeverom afrike.
Svejedno ce im ovo sto su do sada uvezli biti sasvim dovoljno da ih jebu kako danas,sutra jos vise, a za 50-100 godina ce ih razvaliti do kraja.
Neprijatelj je u tvrdjavi i zapovjednom lancu i taj ce im doci glave, a ne onaj izvan tvrdjave.
Dijagram je u pravu ali isto tako razmahanim saudovehabijama treba u srce udariti.
Na žalost zapad im još uvijek puši kurac i zbogradi šake dolara....
Ništa gadljivije u povijesti politike nije od saveza zapada i saudijaca......
ono za povratiti
Kukaju oko terorizma a zajedno sa Saudima ga aktivno podrzavaju i pomazu.
I unesrecuju milijune. A onda kukaju kad im se obije o pohlepne glavurde.
KAd bolje pomislim ma ko im jebe mater. Uostalom i svi ovi napadi mi smrde do neba.
Ovakve pojave kao ISIL odlicno sluze u svrhu zastrasivanja bijedne rulje i kontrole i manipulacije nad njom.
Guest- Guest
nije bas u sustini tako...kao i da krivite vi sad da su Ameri krivi za zla na blakanu,a kriv je samo domaci menthalitet lopova,pljackasa,oportunista i neradnika..Ringo10 wrote:Independent sere po obicaju.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kuća Saud: u roku 3 dana uništit ćemo ruske snage u Siriji
» Britanija: iako iza terorizma stoji Kuća Saud premijerka krivi internet
» Dok moje junačko srce kuca ne izlazim ispod stola...
» SAD sa kućom Saud dogovora izvlačenje ISIL-a iz Mosula radi napada na Siriju
» Bijela kuća ne smatra masovni progon kršćana od strane ISIL-a i vehabija gencidom
» Britanija: iako iza terorizma stoji Kuća Saud premijerka krivi internet
» Dok moje junačko srce kuca ne izlazim ispod stola...
» SAD sa kućom Saud dogovora izvlačenje ISIL-a iz Mosula radi napada na Siriju
» Bijela kuća ne smatra masovni progon kršćana od strane ISIL-a i vehabija gencidom
Page 2 of 2