Fajront ha ha ha
Page 1 of 1
Fajront ha ha ha
POLICIJA je prekinula popularni rock festival na zapadu Njemačke zbog "terorističke prijetnje" i zatražila od posjetitelja da se raziđu kako bi mogla provesti istragu, objavili su u petak organizatori.
Rock am Ring festival u gradu Nuerburgu, koji se održava za produljeni vikend, redovito posjećuju deseci tisuća ljudi.
"Zbog terorističke prijetnje policija je zatražila od organizatora da iz opreza privremeno prekinu festival i omoguće da se provede istraga", stoji u priopćenju.
"Pozivamo sve posjetitelje da se mirno upute prema izlazu", rekli su organizatori.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-prekinula-rock-festival-u-njemackoj-zbog-teroristicke-prijetnje/974447.aspx
Rock am Ring festival u gradu Nuerburgu, koji se održava za produljeni vikend, redovito posjećuju deseci tisuća ljudi.
"Zbog terorističke prijetnje policija je zatražila od organizatora da iz opreza privremeno prekinu festival i omoguće da se provede istraga", stoji u priopćenju.
"Pozivamo sve posjetitelje da se mirno upute prema izlazu", rekli su organizatori.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-prekinula-rock-festival-u-njemackoj-zbog-teroristicke-prijetnje/974447.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Fajront ha ha ha
Nema svirke na otvorenome , previše isilovaca se šetka okolo , šta ste do jučer uzimali zdravo za gotovo od danas više ne vrijedi.
2014-04-11
Koncert se zove : Dođi ako smiješ.
80 tisuca njih ce ovo pamtiti cijeli život.
Više od 80.000 ljubitelja rock muzike evakuisano jeu petak predvečer u Nirnbergu sa glavne pozornice festivala Rock am Ring zbog navodne terorističke prijetnje.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/njemacka-zbog-teroristicke-prijetnje-evakuisano-80-000-ucesnika-muzickog-festivala/170602128
2014-04-11
danni1-
2014-04-16
Multikulturalnost cvate, ajde barem su stigli pogledati 2Cellos. Ali s obzirom da Angela Merkel vodi u anketama ovo je mala žrtva za multikulti budućnost, "mi to možemo"
Utrpat ce im se , krahirao im je natalitet , sad je samo pitanje šta ce im se utrpat ....Arape ce prije ili poslije potjerat a onda ide usisavanje radne snage iz istocne Evrope i tako iducih 20 godina najmanje jer moraju jer su kod kuce cici krep.
Sad kako stvari stoje ja bih vec mogao preci na stranicu broj 3 od Nostradamusa jer za mene je ovo vec prošlost šta sad slijedi.
( svaka iduca stranica je objašnjenje par godina iducih i tako redom )
Sad kako stvari stoje ja bih vec mogao preci na stranicu broj 3 od Nostradamusa jer za mene je ovo vec prošlost šta sad slijedi.
( svaka iduca stranica je objašnjenje par godina iducih i tako redom )
2014-04-11
Ia SakkathRock fans and bands in the West need to stop bombing middle east countries, we should be ashamed!!
Ia SakkathPanagiotis Papaioannou absolutely, rock music and cultural diversity just do not agree and never will! BAN ALL ROCK MUSIC NOW STOP PERSECUTING MINORITIES!
Ia SakkathOnly a total cultural enrichment can stop terrorism! Let's get together!
Ia SakkathPanagiotis Papaioannou absolutely, rock music and cultural diversity just do not agree and never will! BAN ALL ROCK MUSIC NOW STOP PERSECUTING MINORITIES!
Ia SakkathOnly a total cultural enrichment can stop terrorism! Let's get together!
A baš , kreteni ispranog mozga, boli isilovce kuraz za njiove multikulti pizdarije.
Evo ja otvorio čitat trecu stranicu Nostradamusa i odma napočetku zanimljiv podatak.
Veliki rat u nekom oceanu.
After combat and naval battle,
The great Neptune in his highest belfry:
Red adversary will become pale with fear,
Putting the great Ocean in dread.
Tripujem da je riječ o Kini.
Evo ja otvorio čitat trecu stranicu Nostradamusa i odma napočetku zanimljiv podatak.
Veliki rat u nekom oceanu.
After combat and naval battle,
The great Neptune in his highest belfry:
Red adversary will become pale with fear,
Putting the great Ocean in dread.
Tripujem da je riječ o Kini.
2014-04-11
Nešto citam ...ovo kako je sad ovih dana rijec i o klimi .....pa zapazio detalj ....tko zna kakva ce ova Španjolska bit za živit kad postane vruce ....a Arapi prodiru u EU.
Mediteranski dio EU posebno ovaj prema Africi i Aziji direktno je baš sheban višestruko.
Mediteranski dio EU posebno ovaj prema Africi i Aziji direktno je baš sheban višestruko.
2014-04-11
Gore je nego šta sad izgleda ....teriorij Španjolske , Italije i Francuske ....šta sad vidite to vam je super ....ovo šta ja vidim po onome tamo šta piše ....to nema veze s nicim ....to je neka žešca koljačina neznase tko pije a tko plača ...neki totalni dar mar.
2014-04-11
Page 1 of 1