Bandić:"Ljudi slušajte vamo i zašto glasti za mene.."
Page 1 of 1
Bandić:"Ljudi slušajte vamo i zašto glasti za mene.."
htto://www.index.hr/vijesti/clanak/milan-bandic-za-index-zasto-bi-gradjani-zagreba-trebali-glasati-za-mene/974263.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bandić:"Ljudi slušajte vamo i zašto glasti za mene.."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milan-bandic-za-index-zasto-bi-gradjani-zagreba-trebali-glasati-za-mene/974263.aspxvuksadinare wrote:htto://www.index.hr/vijesti/clanak/milan-bandic-za-index-zasto-bi-gradjani-zagreba-trebali-glasati-za-mene/974263.aspx
2015-09-08
bandic dobija opet, devetnaest mandata uzastopno:)
dijagram-
2015-08-09
Bandić je kao Tito ili Tuđman, vladat će dok je živ :)
jbg..kad nitko drugi nece u blatu i prasinu bandic ide tamo..i onda se svi cude zasto pobjeđuje..tko ce glasovati za kicose..
2015-09-08
Tocnije,nitko nece u blato i prasinu,i mulj,koji je za sobom napravio Bandic..prije svega mislim na gracke financije..vuksadinare wrote:jbg..kad nitko drugi nece u blatu i prasinu bandic ide tamo..i onda se svi cude zasto pobjeđuje..tko ce glasovati za kicose..
Bandic napravio ovo i ono..Irudtejebo,pa napravio bi i Ezek,samo da mu das pristup grackoj kasici prasici..
Guest- Guest
...dok drugi obilaze najdalje centar grada...i pohode salone..bandic..obilazi predgrađa i siri centar...ne libi se sjesti ispod satora...i zapjevati..ne zanimaju ga saloni....e jbg..kad drugi kandidati budu tako mozda s ei mogu nadati pobjedi..dotad...bandinjo moze slobodno pjevati..'ne moze mi nitko nista'
2015-09-08
ima grad love ko blata...da nema ne bi se ni klali da sjednu na vlast...to su puke price...tko bi se gurao da sjedne na vladajuce mjesto ako nema perja i sa cim baratati..zar nije to logicno..u ovom trenutku zagrebacka fotelja gradonacelniak ej daleko primamljivija nego recimo premijerskapismejker wrote:Tocnije,nitko nece u blato i prasinu,i mulj,koji je za sobom napravio Bandic..prije svega mislim na gracke financije..vuksadinare wrote:jbg..kad nitko drugi nece u blatu i prasinu bandic ide tamo..i onda se svi cude zasto pobjeđuje..tko ce glasovati za kicose..
Bandic napravio ovo i ono..Irudtejebo,pa napravio bi i Ezek,samo da mu das pristup grackoj kasici prasici..
2015-09-08
grad ima jer je drzava strogo centralizirana,pa kradu od ostatka RH..bitno da Zegej se sjaji.,,unatrag 10 12 godina je kasa bila prazna..zakonima su priskrbili svu lovu prvo u ZG,pa dijeljenje,naravno ZG na prvom mjestu,a tko jebe Slavoniju..To ti je cinjenica Fuk..ali hajde..naravno da je primamljiija fotelja,jer je idealno mjesto za lopovluk epskih razmjera...ali sad niej bitna niti RH,jel Fuk,nego Zegej..vuksadinare wrote:ima grad love ko blata...da nema ne bi se ni klali da sjednu na vlast...to su puke price...tko bi se gurao da sjedne na vladajuce mjesto ako nema perja i sa cim baratati..zar nije to logicno..u ovom trenutku zagrebacka fotelja gradonacelniak ej daleko primamljivija nego recimo premijerskapismejker wrote:Tocnije,nitko nece u blato i prasinu,i mulj,koji je za sobom napravio Bandic..prije svega mislim na gracke financije..vuksadinare wrote:jbg..kad nitko drugi nece u blatu i prasinu bandic ide tamo..i onda se svi cude zasto pobjeđuje..tko ce glasovati za kicose..
Guest- Guest
a i imate prekrasan izbor,Bandić ili ona raketa zemlja-zrak iz HNS-a koja uredi da kvadratni metar neke štale košta ko kvadratni metar u Tokiju,naravno mi to platili.I koja će u slučaju pobjede u Zagrebu uhljebiti cijeli HNS(onaj dio koji još to nije).
vili40-
2015-08-02
bandic tu nije kriv..zakoni se donose na nivou drzavnih vlasti..a to sto se netko zeli uguziti bandicu da mu da kakvu lovicu ili nekom namjestenje e jbg...pismejker wrote:grad ima jer je drzava strogo centralizirana,pa kradu od ostatka RH..bitno da Zegej se sjaji.,,unatrag 10 12 godina je kasa bila prazna..zakonima su priskrbili svu lovu prvo u ZG,pa dijeljenje,naravno ZG na prvom mjestu,a tko jebe Slavoniju..To ti je cinjenica Fuk..ali hajde..naravno da je primamljiija fotelja,jer je idealno mjesto za lopovluk epskih razmjera...ali sad niej bitna niti RH,jel Fuk,nego Zegej..vuksadinare wrote:ima grad love ko blata...da nema ne bi se ni klali da sjednu na vlast...to su puke price...tko bi se gurao da sjedne na vladajuce mjesto ako nema perja i sa cim baratati..zar nije to logicno..u ovom trenutku zagrebacka fotelja gradonacelniak ej daleko primamljivija nego recimo premijerskapismejker wrote:Tocnije,nitko nece u blato i prasinu,i mulj,koji je za sobom napravio Bandic..prije svega mislim na gracke financije..vuksadinare wrote:jbg..kad nitko drugi nece u blatu i prasinu bandic ide tamo..i onda se svi cude zasto pobjeđuje..tko ce glasovati za kicose..
2015-09-08
....ajd emuci..hns je demokratska stranka..nisu zaostali vec napredni..e sad ne mo's biti cicija i jos traziti da se takvo 'odricanje' i ne plati je'l te..?vili40 wrote:a i imate prekrasan izbor,Bandić ili ona raketa zemlja-zrak iz HNS-a koja uredi da kvadratni metar neke štale košta ko kvadratni metar u Tokiju,naravno mi to platili.I koja će u slučaju pobjede u Zagrebu uhljebiti cijeli HNS(onaj dio koji još to nije).
2015-09-08
mrak nema sanse
dobit ce glas zadrtih antifa u zegeju i to je sve, nedovoljno za pobjedu
dobit ce glas zadrtih antifa u zegeju i to je sve, nedovoljno za pobjedu
dijagram-
2015-08-09
napose,meni nebitno..ja necu sa vama propasti..
Guest- Guest
prije ce pacovi propasti nego mi...pismejker wrote:napose,meni nebitno..ja necu sa vama propasti..
2015-09-08
ima neceg veleumnog u ovome...vas su navikli stezati kaiš do besvijesti..vuksadinare wrote:prije ce pacovi propasti nego mi...pismejker wrote:napose,meni nebitno..ja necu sa vama propasti..
Guest- Guest
Zaravo on mudro igra na ovu kartu, a da vi toga niste svjesni...Niste sposobni to shvatiti...hahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:...dok drugi obilaze najdalje centar grada...i pohode salone..bandic..obilazi predgrađa i siri centar...ne libi se sjesti ispod satora...i zapjevati..ne zanimaju ga saloni....e jbg..kad drugi kandidati budu tako mozda s ei mogu nadati pobjedi..dotad...bandinjo moze slobodno pjevati..'ne moze mi nitko nista'
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Bandić:'Sve dam sve obećam svakom popušim ali mene za premijera'
» Umro je Milan Bandić
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Chiken fight!Holy Kosorici:Fakat si nabrijana na mene,iako mi nije jasno zašto
» ne razumijem ? tko su ti ljudi ? kako ? zasto ? kme ?
» Umro je Milan Bandić
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Chiken fight!Holy Kosorici:Fakat si nabrijana na mene,iako mi nije jasno zašto
» ne razumijem ? tko su ti ljudi ? kako ? zasto ? kme ?
Page 1 of 1