Hrvatska ponovno rekorder u EU: stopa nezaposlenosti pala na 11%, nezaposleno je 197 tisuća građana
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska ponovno rekorder u EU: stopa nezaposlenosti pala na 11%, nezaposleno je 197 tisuća građana
Naravno ....a šta misliš zašto sam zaključio raspravu s tobom ovdje ?aben wrote:RayMabus wrote:Shvatio sam to dok smo sad pricali ( nisam prije to primjetio al sad sam odma shvatio ). Nehumani kapitalizam je isto ko i emanicpacija , dok nekrahira nekuži. Zato šta sam zakljucio raspravu s tobom. Nema tu rasprave.
ponavljan, sve slobodno ča ni održivo tribo ostaviti da dostojno krahiro. sve neslobodno tribo aktivno uništavati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska ponovno rekorder u EU: stopa nezaposlenosti pala na 11%, nezaposleno je 197 tisuća građana
pa nezun, kako bi zno ka jo to ne morin shvatiti?
2014-04-16
Pa nemaš šta shvatit kad si sam reka to za šta se zalažeš :aben wrote:pa nezun, kako bi zno ka jo to ne morin shvatiti?
ponavljan, sve slobodno ča ni održivo tribo ostaviti da dostojno krahiro
Složio sam se s tobom i napustio raspravu tj dao ti slobodu da ideš dalje.
2014-04-11
Samo ti još nisam objasnio da ako ti ja upadnem u kuču i uperim pištolj u glavu da si ti neodrživ a ne JA.
Nemaš pravo žalbe , sudit ce ti se po tvojim zakonima.
2014-04-11
Prestanite vadit mast komšijama, ioavako imaju previše problema...
RayMabus wrote:Samo ti još nisam objasnio da ako ti ja upadnem u kuču i uperim pištolj u glavu da si ti neodrživ a ne JA.
ako mi se bude sudilo prema mojin zakonima, jo sun sigur.
tvoj nacionalsocijalizam smo provali, i neslavno je propo. i sve ostale inačice totalitarizama smo provali, jednoko su završili.
ka budeš hoti provati nešto novo, ča ni utemeljeno na prisili, moreš mi se joviti pa da porazgovoromo o tomu.
morebit da ćeš se iznenoditi koliko smo militantni, krvožedni i osvetoljubivi mi libertarijanci.
2014-04-16
ponavljan, sve slobodno ča ni održivo tribo ostaviti da dostojno krahiroaben wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
Potpuno sam se složio i napustio raspravu.RayMabus wrote:ponavljan, sve slobodno ča ni održivo tribo ostaviti da dostojno krahiroaben wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
to nisu baš pouzdani podaci, jer se radi o anketi, a ne evidenciji iz porezne i zavoda za zapošljavanjeRayMabus wrote:http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/489243/hrvatska-ponovno-rekorder-u-eu-stopa-nezaposlenosti-pala-na-11-nezaposleno-je-197-tisuca-graana
npr. pitaju na ulici/telefonski 1000 ljudi da li su zaposleni, pa onda naprave statistiku iz toga, tzv. ANKETA O RADNOJ SNAZI
nema nikakve garancije da ljudi govore istinu u takvim anketama
www.dzs.hr/Hrv/publication/metodologije/metod_71.pdf
pouzdani se podaci mogu dobiti iz evidencija porezne uprave, iz broja uplatitelja u HZZO i HZMO, iz evidencije zavoda za zapošljavanje
Guest- Guest
Mjere Čardak vilajeta daju rezultate te sve veći broj jugo spodoba napušta Lijepu Našu
Kermit-
2014-04-17
a, ka'š ti?asilovski wrote:Mjere Čardak vilajeta daju rezultate te sve veći broj jugo spodoba napušta Lijepu Našu
Guest- Guest
Zavod služi za umanjivanje nezaposlenih, a podaci iseljavanju su jedino točni oni gdje su se iselili zbog obveze registracijeglas uhljeba wrote:to nisu baš pouzdani podaci, jer se radi o anketi, a ne evidenciji iz porezne i zavoda za zapošljavanjeRayMabus wrote:http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/489243/hrvatska-ponovno-rekorder-u-eu-stopa-nezaposlenosti-pala-na-11-nezaposleno-je-197-tisuca-graana
npr. pitaju na ulici/telefonski 1000 ljudi da li su zaposleni, pa onda naprave statistiku iz toga, tzv. ANKETA O RADNOJ SNAZI
nema nikakve garancije da ljudi govore istinu u takvim anketama
www.dzs.hr/Hrv/publication/metodologije/metod_71.pdf
pouzdani se podaci mogu dobiti iz evidencija porezne uprave, iz broja uplatitelja u HZZO i HZMO, iz evidencije zavoda za zapošljavanje
Kermit-
2014-04-17
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Čekaj nek ISIL napravi jedan Mančester u Njemačkoj paš vidit kako ovim našima i ostalim kršcanima bjelcima a to je istocna Evropa daju i 10% više plače samo da te neke čokoladne nemaju u pogonu.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Raste stopa nezaposlenosti u Austriji
» Rekordno niska stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj
» Stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj na rekordno niskom nivou
» Stopa nezaposlenosti najmanja u Sloveniji, najveća u Bosni i Hercegovini
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
» Rekordno niska stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj
» Stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj na rekordno niskom nivou
» Stopa nezaposlenosti najmanja u Sloveniji, najveća u Bosni i Hercegovini