Finale kupa Hrvatske: Dinamo-Rijeka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Finale kupa Hrvatske: Dinamo-Rijeka
Iskreno nemam pojma kad dinamo nije neki trofej digoisključivi krivac wrote:Smanji alhohol da ne pričaš glupostinowitzki wrote:Sad je vrijeme za festat dva dana i poslije idemo dalje
Prvi put u povjesti hrvatske dinamo bez trofeja
Velika prica, veliki uspjeh
Od nule do dvostruke krune
Podsjeti me ti ili bilo ko ovdje kad je dinamo zavrsio sezonu bez ijednog trofeja
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Hvala bogu da nema vise trofeja nemogu vise pratit sve ovo
nowitzki-
2014-04-27
Ovo je četvrta sezona da je Dinamo bez trofeja od kada je HNL-a.
Zeko-
2015-08-26
ne bi ih imali više gdje sprematinowitzki wrote:Hvala bogu da nema vise trofeja nemogu vise pratit sve ovo
i djubrentus da ne krade ne bi imao nijedan trofej...
Guest- Guest
Kakvi pacenici hahahaha
nowitzki-
2014-04-27
jel prasičko živ dajem 100 kuna samo da ga čujem kako cvili
Gospodin Kek
nowitzki-
2014-04-27
skoro ko ona kurvica od vešovića i onaj mulac , dmulki666 kakav krepil
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koliko jadna liga kada zvezdin otpadak tamo dominira...
Guest- Guest
I od puno gorih igraca je kek napravio svemirske brodove, izvukao je iz svakoga maksimum, nesto ko simeone sta radi u atleticu
nowitzki-
2014-04-27
u prvom redu je napravio momčad koja gine i leti terenom,napravio je fajtere...ali za razliku od simeonea on je gospodin
muckodjubre wrote:ali za razliku od simeonea on je gospodin
Guest- Guest
Braća wrote:muckodjubre wrote:ali za razliku od simeonea on je gospodin
nowitzki-
2014-04-27
i simeone je u početku bio gospodin, a onda je shvatio da se protiv lopova iz drugoga kraja madrida drugačije ne može niti to zaslužuju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jebo vas Kek. Prošle sezone je bil šarlatan, a sad je svemogući Bog. Rijeka je osvojila trofeje ove sezone isključivo radi slabosti Dinama, a najmanje radi neke svoje extra kvalitete. Pa Dinamo je ovo prvenstvo izgubio u utakmicama protiv nikad slabijeg Hajduka i nikad slabijeg Belupa, protiv kojih je prosuo ukupno 10 bodova, od toga 7 u Zagrebu.
Zeko-
2015-08-26
nitko nije rekao da je Bog,ali da je čovjek znao makismalno iskoristiti to što ima to da...kladim se da je trener dinama da bi dinamo sigurno bolje iskoristio ponuđeno u europi i da se ne bi toliko brukao...
čovjek je skužio da se u hnlu ziheraštvo ne isplati i da treba igrati svoju igru dok je u europi druga pjesma,tamo treba biti mudrijimposebno u LP gdje svaki bod zlata vrijedi
čovjek je skužio da se u hnlu ziheraštvo ne isplati i da treba igrati svoju igru dok je u europi druga pjesma,tamo treba biti mudrijimposebno u LP gdje svaki bod zlata vrijedi
ne valja kek ne valja cico e ali da je tu jedan zoran... čitam baš nakon dominacije u saudijskog i trećeg mjesta koje je kao prvo navodno je dobio na stol ponudu iz još moćnijih ujedinjenih emirata haha zamislite to a recimo klošar kao bilić zapeo u premierligi a prije toga u nekakvoj turskoj lol jel itko uopće čuo za te lige
Zeko wrote:Jebo vas Kek. Prošle sezone je bil šarlatan, a sad je svemogući Bog. Rijeka je osvojila trofeje ove sezone isključivo radi slabosti Dinama, a najmanje radi neke svoje extra kvalitete. Pa Dinamo je ovo prvenstvo izgubio u utakmicama protiv nikad slabijeg Hajduka i nikad slabijeg Belupa, protiv kojih je prosuo ukupno 10 bodova, od toga 7 u Zagrebu.
Bolji ke zoran, jel tako sendvičaru?
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Finale kupa
» Rijeka-Dinamo
» Rijeka-Dinamo
» Dinamo nema lovu za vratit dug Ladicu je Rijeka kasnila sa uplatom za Andrijasevica..
» Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
» Rijeka-Dinamo
» Rijeka-Dinamo
» Dinamo nema lovu za vratit dug Ladicu je Rijeka kasnila sa uplatom za Andrijasevica..
» Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4