Monstrum iz Dubrave
Page 1 of 1
Monstrum iz Dubrave
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2681163/ubio-ih-jer-mu-nisu-htjeli-reci-gdje-su-nevjencana-supruga-i-sin/
Kermit-
2014-04-17
Re: Monstrum iz Dubrave
kamo ovaj svijet id..ona kurvetina i zlocinka chiara ubila dijete samo da bi se pojebala sa nekim makedoncom da bi prije davljenja opila erakijom sina i trovala ga tabletama nakon sto s emali probudio jos je droljetina rekla...'jos si ziv picka ti materina'..joj nakon toga sam svisnuo..kidao bi joj kozu sa sisa ne sisa nego onih scvaraka..ma mopze li ej neko smlatiti tamo u zatvoru majku joj jebem da joj jebem..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bezze monstrum,
osvetnik
mogla se zena skriti al dijete nije smjela
u stvari poluosvetnik, nije isao do kraja
osvetnik
mogla se zena skriti al dijete nije smjela
u stvari poluosvetnik, nije isao do kraja
to treba zatvorit I bacit kljuc ili zapalit jeftinije je
tip je budala a takvi pocesto I djecu hoce da ubiju da se osvete
2014-04-19
ako akoprckov wrote:ocito da je zena imala razlog da se krije
pa ako je doso covjeku u kucu I ubio dvoje ljudi koji nemaju veze I nisu duzni ista da mu kazu onda nije ako
onda je ocito da je tip neuracunljiv
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ako akoprckov wrote:ako?Leviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ocito da je zena imala razlog da se krije
pa ako je doso covjeku u kucu I ubio dvoje ljudi koji nemaju veze I nisu duzni ista da mu kazu onda nije ako
jes bio tamo da znas sto se dogodilo?
mozda je covjek dosao pitat za dijete pa naisao na agresiju i jebo im majku, tj ispalo kako ispalo
jel covjek isao na policiju prijavljivat pa su ga odjebali
ne sudi
nisi kvalificiran da sudis i nemas apsolutno nikakovo pravo da sudis
kako kaze ezek, promatraj
pa dobiti će 40 godina, ona mala drolja od 14 na žalost neće a živina od frajera bi isto mogao dobiti dobru kaznu.vuksadinare wrote:kamo ovaj svijet id..ona kurvetina i zlocinka chiara ubila dijete samo da bi se pojebala sa nekim makedoncom da bi prije davljenja opila erakijom sina i trovala ga tabletama nakon sto s emali probudio jos je droljetina rekla...'jos si ziv picka ti materina'..joj nakon toga sam svisnuo..kidao bi joj kozu sa sisa ne sisa nego onih scvaraka..ma mopze li ej neko smlatiti tamo u zatvoru majku joj jebem da joj jebem..
oni su svi pomagači u ubojstvu a smeće od žene je napravila težak oblik ubojstva, smišljen, izrazito podmukao.
nije to čedomorstvo jer dijete nije čedo nego ima 3 godine a smanjenu ubrojivost može imati par dana nakon poroda, najviše 6 mjeseci.
tako da ona će jebati po zatvoru narednih 30, 40 godina ali na žalost mi ćemo ju hraniti.
da se mene pita ja bi ju rastavila na živo i organe donirala friške odmah.bubreg..evo..jetra..samo malo...i onda srce na kraju i bacit ju u smeće... isto kao što bi napravila sa onim sadistima koji muče životinje.
isto je to, žrtva se ne može braniti a oni sadistički ubijaju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
joj molim te....pogledaj mu facu..niska inteligencija..rođeni zločinac..isto ko i ono smeće od ženeLeviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ako?Leviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ocito da je zena imala razlog da se krije
mozda je covjek dosao pitat za dijete pa naisao na agresiju i jebo im majku, tj ispalo kako ispalo
ne sudi
2015-08-15
sto ce on u tudoj kuciLeviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ako?Leviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ocito da je zena imala razlog da se krije
ne sudi
ako je pocela svada sto nije izaso iz tude kuce
I na kraju ocito je da je koristio noz a ne sakea a posto on nema posjekotina takode je ocito da ova dvojica nisu koristili nozeve. Jer da jesu on bi najebo.
A ovu glupost o ne sudi nisi kvalificiran ne mogu ozbiljno shvatit jer je glupa na vise razina
2014-04-19
....dobro je opisao onaj istarski psihic...da je vrlo vrlo sebicna osoba..i narcisoidna...muz joj guli zatvor sto je pretukao nju i jebaca joj..sto je trebao reci..aj bok i hvala...jbg mozda mu je to greska...da je vanzatvora mozda bi spasio sina...tko zna...a ovoj zlocinki se crno pise u zatvoru....nece ta imati mira od zatvorenica koje od kojih su mnoge mame mozda zavrsile u zatvoru jer su htjeli djetetu osigurati hranu,pristojniji zivot..a ni cuvari je nec egledat samo profesionalno..bolje da se rokne odmah jer sumnajm da ce joj dani biti dobri mislim da ce joj svaki dan biti pakao ma gdje zavrsila..i zato droljetini preporucam ako ne zeli to dozivjeti bolje da si skrati muke..samo nece..jer je droljetina previse sebicna i kukavica..kaja wrote:pa dobiti će 40 godina, ona mala drolja od 14 na žalost neće a živina od frajera bi isto mogao dobiti dobru kaznu.vuksadinare wrote:kamo ovaj svijet id..ona kurvetina i zlocinka chiara ubila dijete samo da bi se pojebala sa nekim makedoncom da bi prije davljenja opila erakijom sina i trovala ga tabletama nakon sto s emali probudio jos je droljetina rekla...'jos si ziv picka ti materina'..joj nakon toga sam svisnuo..kidao bi joj kozu sa sisa ne sisa nego onih scvaraka..ma mopze li ej neko smlatiti tamo u zatvoru majku joj jebem da joj jebem..
oni su svi pomagači u ubojstvu a smeće od žene je napravila težak oblik ubojstva, smišljen, izrazito podmukao.
nije to čedomorstvo jer dijete nije čedo nego ima 3 godine a smanjenu ubrojivost može imati par dana nakon poroda, najviše 6 mjeseci.
tako da ona će jebati po zatvoru narednih 30, 40 godina ali na žalost mi ćemo ju hraniti.
da se mene pita ja bi ju rastavila na živo i organe donirala friške odmah.bubreg..evo..jetra..samo malo...i onda srce na kraju i bacit ju u smeće... isto kao što bi napravila sa onim sadistima koji muče životinje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rođena zločinka, osobe se vjerujem rode biološki uvjetovani za ovakve zločine, zlo se rodilo i samo se čeka kada će u akcijuvuksadinare wrote:....dobro je opisao onaj istarski psihic...da je vrlo vrlo sebicna osoba..i narcisoidna...muz joj guli zatvor sto je pretukao nju i jebaca joj..sto je trebao reci..aj bok i hvala...jbg mozda mu je to greska...da je vanzatvora mozda bi spasio sina...tko zna...a ovoj zlocinki se crno pise u zatvoru....nece ta imati mira od zatvorenica koje od kojih su mnoge mame mozda zavrsile u zatvoru jer su htjeli djetetu osigurati hranu,pristojniji zivot..a ni cuvari je nec egledat samo profesionalno..bolje da se rokne odmah jer sumnajm da ce joj dani biti dobri mislim da ce joj svaki dan biti pakao ma gdje zavrsila..i zato droljetini preporucam ako ne zeli to dozivjeti bolje da si skrati muke..samo nece..jer je droljetina previse sebicna i kukavica..kaja wrote:pa dobiti će 40 godina, ona mala drolja od 14 na žalost neće a živina od frajera bi isto mogao dobiti dobru kaznu.vuksadinare wrote:kamo ovaj svijet id..ona kurvetina i zlocinka chiara ubila dijete samo da bi se pojebala sa nekim makedoncom da bi prije davljenja opila erakijom sina i trovala ga tabletama nakon sto s emali probudio jos je droljetina rekla...'jos si ziv picka ti materina'..joj nakon toga sam svisnuo..kidao bi joj kozu sa sisa ne sisa nego onih scvaraka..ma mopze li ej neko smlatiti tamo u zatvoru majku joj jebem da joj jebem..
asocijalni su, malo autistični, problemi sa zakonom, niska razina emocionalne inteligencije mada im ni obična intelogencija nije previsoka, ne mogu se snaći u životu, nemaju normalna prijateljstva, veze, promiskiutetni al van granica normalne, vidiš da je ova ubila dijete da može frajeru u makedoniju, često kreću sa mučenjem životinja itd. to im je vidljivo po licima i ovom i onoj..da im pamet baš ne smeta previše
treba smrtna ipak, nisu ameri blesavi
2015-08-15
Koja faca, odmah vidiš da treba preć na drugu stranu ceste.kaja wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
po faci sudis?kaja wrote:joj molim te....pogledaj mu facu..niska inteligencija..rođeni zločinac..isto ko i ono smeće od ženeLeviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ako?Leviathan2 wrote:ako akoprckov wrote:ocito da je zena imala razlog da se krije
ne sudi
kajo kajo, da vidis moju facu rekla bi da mi je inteligencija 5 a ja mjerio i naguram na 75
tctctc
asocijalni su, malo autistični, problemi sa zakonom, niska razina emocionalne inteligencije mada im ni obična intelogencija nije previsoka, ne mogu se snaći u životu, nemaju normalna prijateljstva, veze, promiskiutetni al van granica normalne, vidiš da je ova ubila dijete da može frajeru u makedoniju, često kreću sa mučenjem životinja itd. to im je vidljivo po licima i ovom i onoj..da im pamet baš ne smeta previše
treba smrtna ipak, nisu ameri blesavi
mogla bi onda podržati nekakve eugeničke zakone, po kojima bi se provodila selekcija, kad bi netko predložio kvalitetan zakon?
vidim da si danas raspoložena u tom smislu...
Guest- Guest
Eva_ wrote:Koja faca, odmah vidiš da treba preć na drugu stranu ceste.kaja wrote:
nešto mu nije u redu s kromosomima, ima zečju usnu, raspuknuto nepce, i jako nesimetrično lice, kosti lubanje mu se nisu pravilno razvile, to je samo vizualno, i tko zna što mentalno s njim nije u redu
po onome što je pisao po facebooko vidi se da je sam sebe smatrao čudovištem i prihvatio to kao svoj identitet, no nije stvorio komplekse manje vrijednosti nego je sreću i zadovoljstvo pronalazio u tome što su ga se drugi bojali, u strahu drugih vidio je svoju vrijednost i status
Guest- Guest
malo ga pokrpaju, poprave, pa nađe neku žensku i napravi joj dijete, prenese svoje gene dalje
medicina čini čuda iz etičnih i moralnih razloga
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Jebo sliku genetski đubar čak i zečju usnu ima jebolimumajkukaja wrote:
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Liječnica iz Dubrave koja je najavila lov na kolegicu štuje Bracu
» MONSTRUM IZ ALBANIJE
» MONSTRUM ĆE USKORO KORISTITI TAKTIČKO