Tko je bio 2016. na vlasti?
Page 1 of 1
Tko je bio 2016. na vlasti?
Izravna strana ulaganja porasla za 1,5 milijardi ejura
Najviše izravnih ulaganja u prošloj godini stiglo je iz Italije, 1,897 milijardi eura, potom iz Nizozemske, 539 milijuna eura te Luksemburga 275 milijuna eura, dok je značajniji neto odljev u 2016. zabilježen s Austrijom, 1,38 milijardi eura.
-----
ipak, sitnis...
Najviše izravnih ulaganja u prošloj godini stiglo je iz Italije, 1,897 milijardi eura, potom iz Nizozemske, 539 milijuna eura te Luksemburga 275 milijuna eura, dok je značajniji neto odljev u 2016. zabilježen s Austrijom, 1,38 milijardi eura.
-----
ipak, sitnis...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Tko je bio 2016. na vlasti?
Premijer Oreskovic je rekao: "Dosao sam iz kompanije u kojoj se puno radilo, a malo govorilo. Dok sam bio premijer Hrvatske vlade, uvidio sam, da se ovdje samo prica, a malo radi".
ili: "ja ne znam sto znaci biti Hrvat u glavi - ja sam Hrvat u srcu"...
ili: "ja ne znam sto znaci biti Hrvat u glavi - ja sam Hrvat u srcu"...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
I Orešković lupeta, a što želiš dokazati s ulaganjima? Da Plenković, Marić i Dalićka dobro rade?
kakvi ste, super vam je
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Proračun 2016
» Nove "UN" libijske vlasti
» Dodik izbacuje SDA iz vlasti u RS
» Desničari na vlasti u Irskoj
» Drina 2016
» Nove "UN" libijske vlasti
» Dodik izbacuje SDA iz vlasti u RS
» Desničari na vlasti u Irskoj
» Drina 2016