Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
ajukurac :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pizone jes to tinotum wrote:što se tice evrope,
bezbednost evrope,
ili formiranje nekih eu jedinica
verovatno bi srbija tome
bila naklonjenija.
Ponudi mu sendvič paš vidit :)
neznam zas imam osjecaj da je to pizon
Ti baš navalio.red wolf wrote:Jesu, oni su tvoja vrsta...RayMabus wrote:Licemjeri nikad nisu moji ljudi ....cijeli jedan narod priča o brastvu i jedinstvu a istodobno drži pola Afrike u ropstvu.
Mislim da to nisu MOJI LJUDI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nisu moja...Što da ti kažem...RayMabus wrote:Ti baš navalio.red wolf wrote:Jesu, oni su tvoja vrsta...RayMabus wrote:Licemjeri nikad nisu moji ljudi ....cijeli jedan narod priča o brastvu i jedinstvu a istodobno drži pola Afrike u ropstvu.
red wolf-
2016-02-10
O ne...ne mrzim ja nikog Wolfi,dapace..gledam milostivo i sa dobrohotnoscu na sve budale,kojima padaju ghovna na glavu uslijed vlastitog idiotluka...red wolf wrote:Ne. Oni su tvoja vrsta ma koliko je mrziš...pismejker wrote:francuzi nisu ljudi..to su pičke,malo zesce..
Guest- Guest
jbte, ezek se ubi da vas uvjeri a vi nikao da to prihvatite, e kaki ste vi ljud, sram vas bile
Ok, ali tvoja su vrsta...pismejker wrote:O ne...ne mrzim ja nikog Wolfi,dapace..gledam milostivo i sa dobrohotnoscu na sve budale,kojima padaju ghovna na glavu uslijed vlastitog idiotluka...red wolf wrote:Ne. Oni su tvoja vrsta ma koliko je mrziš...pismejker wrote:francuzi nisu ljudi..to su pičke,malo zesce..
red wolf-
2016-02-10
A ja ti kažem da to nisu moji ljudi jer licemjeri to nikad nisu.red wolf wrote:Pa nisu moja...Što da ti kažem...RayMabus wrote:Ti baš navalio.red wolf wrote:Jesu, oni su tvoja vrsta...RayMabus wrote:Licemjeri nikad nisu moji ljudi ....cijeli jedan narod priča o brastvu i jedinstvu a istodobno drži pola Afrike u ropstvu.
2014-04-11
Pa tisućama godina nikako to da shvate...Zar misliš da će sada?Leviathan2 wrote:jbte, ezek se ubi da vas uvjeri a vi nikao da to prihvatite, e kaki ste vi ljud, sram vas bile
red wolf-
2016-02-10
Ti nisi čovjek?RayMabus wrote:A ja ti kažem da to nisu moji ljudi jer licemjeri to nikad nisu.red wolf wrote:Pa nisu moja...Što da ti kažem...RayMabus wrote:Ti baš navalio.red wolf wrote:Jesu, oni su tvoja vrsta...RayMabus wrote:Licemjeri nikad nisu moji ljudi ....cijeli jedan narod priča o brastvu i jedinstvu a istodobno drži pola Afrike u ropstvu.
red wolf-
2016-02-10
Ja nisam licemjer,
Počmi ucit neki latinski jezik ....
2014-04-11
Dakle, čovjek si i to je tvoja vrsta...RayMabus wrote:Ja nisam licemjer,
red wolf-
2016-02-10
Latinski je jezik buducnosti a ne ta tvoja EU .....Parizu sliejdi atomski slijeva ....koštat ce ih to licemjerje.
Netreba Španjolska i Italija ni Pariz ni Berlin da im soli pamet.
2014-04-11
To je mrtvi jezik...RayMabus wrote:Latinski je jezik buducnosti a ne ta tvoja EU .....Parizu sliejdi atomski slijeva ....koštat ce ih to licemjerje.
red wolf-
2016-02-10
Mislio sam na neki latinski jezik od ovih živih a da je raspostranjen.red wolf wrote:To je mrtvi jezik...RayMabus wrote:Latinski je jezik buducnosti a ne ta tvoja EU .....Parizu sliejdi atomski slijeva ....koštat ce ih to licemjerje.
Cuj jes ti spreman branit Francusku od najezde arapa i crnaca pa onda poslije i latinosa kad je prigaze ko plitki potok ?
2014-04-11
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Mislio sam na neki latinski jezik od ovih živih a da je raspostranjen.red wolf wrote:To je mrtvi jezik...RayMabus wrote:Latinski je jezik buducnosti a ne ta tvoja EU .....Parizu sliejdi atomski slijeva ....koštat ce ih to licemjerje.
Cuj jes ti spreman branit Francusku od najezde arapa i crnaca pa onda poslije i latinosa kad je prigaze ko plitki potok ?
red wolf-
2016-02-10
Strašno je ovo...@Kic gasi ovaj forum...Ovo je teška sprdačina...
Last edited by red wolf on 28/5/2017, 22:35; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Od ovoga ce poginuti poslijednji Francuz na tlu Evrope , opizdit ce ga neki latinos s ovim u glavu.
2014-04-11
red wolf wrote:Strašno je ovo...@Kic gasi ovaj forum...Ovo je teška sprdačina...
Guest- Guest
A nije sprdačina kad ti navijaš da vladaju isti ljudi Hrvatskom koji vladaju i Afrikom i iskorštavaju je ?red wolf wrote:Strašno je ovo...@Kic gasi ovaj forum...Ovo je teška sprdačina...
TO JE VALJDA NORMALNO JEL ?
2014-04-11
A da naučiš da Latinosi ne pričaju latinskim jezikom, već, u većini španjolskim, a u manjini portugalskim jezikom...RayMabus wrote:
Od ovoga ce poginuti poslijednji Francuz na tlu Evrope , opizdit ce ga neki latinos s ovim u glavu.
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SARAJEVSKI HUŠKAČI!Bajrović:"Počinje raspad Bosne,uzmimo sudbinu u svoje ruke",Kurtčehajić:"Ili eliminacija Dodika,ili rat"!
» KC : SPC je poticala srpski narod da uzme oružje u ruke
» EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Orban: Evropa mora od/braniti kršćansku kulturu
» KC : SPC je poticala srpski narod da uzme oružje u ruke
» EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Orban: Evropa mora od/braniti kršćansku kulturu
Page 4 of 5